Što me izluđuje net večeras. Sve vreme je kreni stani. Će poludim.
Ako je SBB ja sam ludeo pre neki danpaja napisao:Šta će ti brisači po ovom paklu. Samo će da se tope. Kupi ih na jesen.![]()
Što me izluđuje net večeras. Sve vreme je kreni stani. Će poludim.
Na divljoj strani je 150 dinara ceo dan, bilo na onom parking Parking servisa bilo kod cige na poljani.aleksa napisao:Koliko se placa parking na Adi?![]()
Jel 150 dindzi?
Zahvlajujem.trojanac napisao:Na divljoj strani je 150 dinara ceo dan, bilo na onom parking Parking servisa bilo kod cige na poljani.aleksa napisao:Koliko se placa parking na Adi?![]()
Jel 150 dindzi?
Ako ulaziš na Adu onda je 250 dinara.
Da se razumemo nisam naveo kog rs-a, tako da kad nestanu da se ne povezuje samnom.methane.master napisao:Nego Stjepo vraže mali, jel ti to insinuiraš da pozajmim brisače sa obližnjeg RS-a?
Mala ilustracija. Moja zgrada se nalazi jako blizu putanje sletanja na beogradski aerodom.Stjepa napisao:Ma taj je vlasnik trenutno pod euforijom promena u privatnom zivotu, tako da dok ukapira sta je se desilo ima ti da poderes i njegove brisace.![]()
To mi je u ovoj situaciji zaista preterano budžmahalisanje tako da ću za sada preskočiti.Stjepa napisao: Ako pak gledas na duze staze, isplatili se zameniti nosace brisaca? Te poluge, sipke, kako vec da ih nazovem. Nabave se neke sa onim klasicnim prikljuckom/adapterom, kao sto ima Clio II, Skoda mk1 (samo sam kod njih i menjao brisace pa znam). Za Clia sam u januaru uzeo u Metrou noname brisace za recimo 150 din. Plan mi je bio da izdrze zimu jer su stari propevali. Al i dalje rade kao i u januaru.
Da je bar bio šoping, otišao sam u Adoro da kupim čokolade na poklon.NexT napisao:Methane, od sad, parkiras auto, skines brisace pa tek onda soping