Vladapetr napisao:Rođače, na forumu si koji posećuju obični smrtnici, o čemu ti pišeš? Možda tebe uzbuđuje pomisao da je tamo na pučini brod nekog bitnog lika ali mene konkretno mnogo stoli bojko za to. Roman i ekipa su prelazili preko graničnog prelaza, dovezli se kanjonom Morače, ponekad se cimaju sa nestankom vode u apartmanu i stomačnim problemima nakon kupanja u tom čistom moru? Dakle, imaju sve iste probleme kao i mi ali se ne bune po forumima nego opet dolaze?

Ti si taj koji je napisao da CG posecuju samo klinci, starlete i nalozeni biznismeni. Samo sam ti stavio do znanja da itekako ima i drugih tipova turista, pa kad sam ti naveo Djokovica onda si napisao kako je to izuzetak, kada sam ti dao citav niz primera e aj sad da se vratimo na zemlju.
Kapiram ja kakvu konverzaciju pokusavas da vodis, al to vise ne prolazi ni kod klinaca.
Poenta cele price.
Ako je vec toliko lose kao sto pises. Samo mi objasni sta onda traze ovi ljudi koji dolaze tamo?
Kako objasnjavas unapred rasprodate kapacitete, veliki problem agencija da uopste i dodju do zakupa kapaciteta da bi ih nudili u prodaji, kako objasnjavas prebukiran TV aerodrom pa onda moraju da se primaju gosti i preko PG aerodroma, kako objasnjavas toliku prisutnost VIP turista (gosti u Svetom Stefanu i Porto Montenegru, veliki broj privatnih aviona, ekspanzija nautickog turizma sa najvecim mega jahtama NA SVETU, redovne posete svetskih VIP osoba...)...
Kako objasnjavas sve to, jesu li svi ti ljudi primorani da dolaze, jel ih neko solom tera da dolaze, jel mislis da oni nisu nigde bili pre toga pa iz neznanja dolaze u CG...?
Poenta je da CG nikako nije najbolja destinacija ni po jednom osnovu, iako realno ima tu par stavki po kojima se kotira bas jako visoko (nauticki turizam i party turizam). Ali je jako glupo ovako preterivati sa hejtovanjem koje bar u 70% slucajeva nema veze sa realnoscu, dok se preskacu bas realne mane. CG turizam itekako ima MNOOOGOOO problema i zamerki, ali koja to destinacija nema?
Sa druge strane itekako ima svoje trziste i svoju bazu gostiju i interesovanje koje je izuzetno veliko, a to je nemoguce postici ako su sve zamerke koje su ovde iznesene realne.
Jel stvarno mislite da je sve ovo sto je ovde izneseno kao kritika ujedno i apsolutno istina, da bi ljudi uopste dolazili tamo pored toliko drugih ponuda? Samo razmislite logicno.