Darko napisao:Nkad nisam uzeo dim cigarete, nisam cak ni kafu probao u zivotu. Niti bilo kakve zavisne supstance..
Ista stvar, apsolutno nikada u zivotu nisam ni drzao u ruci upaljenu cigaretu, uopste ne znam kakav je osecaj uvuci dim u pluca, nikad probao. Pritom maksimalno izbegavam i zadimljene prostorije, odnosno nikada ne boravim u takvim prostorima.
Nisam nikada probao ni tompus, ni nargilu... nista slicno.
Secam se da je svima bilo cudno kada sam bio u vojsci pa doneli travu da duvaju i bukvalno je barem 80% vojnika vuklo, a svi su bar nekad probali, znali su kako deluje, bio sam jedini koji bas nikada nije probao, pa ni tada. Neke teze supstance je glupo i pominjati.
Kafu isto ne pijem, jednostavno ne osecam nikakvu potrebu. Jesam je probao i ponekad narucio kada svi piju kafu pa pojma nemam sta da narucim, ali generalno je ne pijem i necu da stvaram tu naviku.
Alkohol bas jako slabo. Jedino sto mi prija reste da popijem casu vina posle nekog rucka ili vecere, ali i to bas jako retko, mozda 10-20 puta godisnje i samo jednu casu. Pivo ne podnosim nikako, kratka pica samo kada je neki provod u pitanju i to vrlo umereno i isto jako retko (vise da stoji na stolu ispred mene da imam sa cim da se kucam nego sto uzivam u picu). A popujem da me uhvati mozda par puta godisnje, eto prosle godine mislim da nisam ni jednom.
Tako da generalno nisam porocan i zavistan od takvih stvari, mene radi nesto drugo...