Hot hatch
Re: Hot hatch
Probao sam vise puta iz mesta sa ctrom svemircem i uglavnom sam bio brzi.
Ima opciono.Ji 4Tze napisao: GTI beše nema LSD?
Clio172 ide isto kao typeR ep3 model pre jajaeta.Ivan napisao:Atmo civic je stvarno smesan, bas je drasticno sporiji i od slabije sedmice gti, naravno i na stazi.
Videcu dal neko od drugara ima snimak, clio172 je lepo slozio type r jaje.
Послато са GT-N7100
Hondu moras da znas da saltas, ako ne saltas kakao treba moze mnogo slabiji auto da te slozi.
Kad se pojavila FN2(jajae) Sale vti je vozio tad EG vti-a(160ks), i slozio je FN2 tako da se decko toliko deprimirao da je posle toga ugradio 100ks nitra.
Poslednja izmena od kapor u 11 Mar 2016, 13:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To ima smisla, da bar malo uticaja ima umesnost vozaca. Daleko manje nego kod klasicnog trkanja, ali "potezanje" sa automatikom mi je vise nego smejurija. Bilo bi me blam da se "potezem" sa nekim ko ima manuelni menjac. U stvari - i automatik na automatik je skoro isto toliko besmisleno, posto "vozaca" mozes da zamenis i babom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa to je onda odmeravanje automobila, bez uticaja vozača.
Bas tako.
Dusan Borkovic bi sa lancerom stigao do 200 za 2 sec brze nego ja al to ne govori o lanceru nego o meni.
Imas dve stvari, jedno je vozac a drugo auto. Oba mogu posebno da se gledaju.
Dusan Borkovic bi sa lancerom stigao do 200 za 2 sec brze nego ja al to ne govori o lanceru nego o meni.
Imas dve stvari, jedno je vozac a drugo auto. Oba mogu posebno da se gledaju.
Mi ovde pišemo o kolima 

Pa znam, ali poenta je da ako sednemo Borkovic i ja u Imprezu i Lancera pa se onda zamenimo moguce je da ce on pobediti u oba auta i onda ne znas koji je auto brzi.
Dakle podrzavam tvoje misljenje da s automatikom dobijes realnu sliku o samom autu i da zato ima poente.
Dakle podrzavam tvoje misljenje da s automatikom dobijes realnu sliku o samom autu i da zato ima poente.
To kažem...Uostalom, pa i menjač je vrlo bitan deo auta 

Tako je.
Ljudi potcenjuju činjenicu da na stazi manuelac kada vozi profesionalac razlika je nebo i zemlja u odnosu na amatera (vozila su me dva reli vozača i znam o čemu pričam), a s automatikom je isto svima.
Ljudi potcenjuju činjenicu da na stazi manuelac kada vozi profesionalac razlika je nebo i zemlja u odnosu na amatera (vozila su me dva reli vozača i znam o čemu pričam), a s automatikom je isto svima.
To je svima jasno, zato i ne znam zašto se stalno potencira vreme na stazi (koje je ostvario profi vozač). Za većinu je mnogo bitniji podatak 0-100
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Vreme na stazi pokazuje sta auto zapravo moze, po meni je to dobad pokazatelj kakav je neki auto u sportskoj voznji.
Svi aktuelni HH su odlični. To da li je neki sekund brži na ringu je potpuno nebitno za bilo kog na ovom forumu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A vreme 0-100 je ultra-mega-giga bitno? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Bitno je kako vuče uzbrdo pri manjim obrtajima i koliko tad troši