Pomoc: kupovina 2005 Volkswagen Polo 1,2
Pomoc: kupovina 2005 Volkswagen Polo 1,2
Zdravo svima!
Ako moze mala pomoc. Zelela bih da kupim prvi auto.
Gledala sam oglase i zapao mi je za oko http://www.polovniautomobili.com/putnic ... vr-86000km
Da li neko moze da mi kaze iskustva/savet vezano za ovaj auto?
Ako moze mala pomoc. Zelela bih da kupim prvi auto.
Gledala sam oglase i zapao mi je za oko http://www.polovniautomobili.com/putnic ... vr-86000km
Da li neko moze da mi kaze iskustva/savet vezano za ovaj auto?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Pomoc: kupovina 2005 Volkswagen Polo 1,2
Ja samo da izrazim nezadovoljstvo sto niko devojci ne odgovara i da podignem temu !?
Mislim da je ovo motor po meri za zensko i prvi auto a sto se samog modela tice nadam se da ce se javiti neko ko se vise razume.
Gagi, javi se.
Vozio si slicno.
Mislim da je ovo motor po meri za zensko i prvi auto a sto se samog modela tice nadam se da ce se javiti neko ko se vise razume.
Gagi, javi se.

Stvarno nije u redu ignorisati damu...
Po slikama deluje kao da vredi svaku paru - baš je očuvan. Naravno, sve to ako snagom i gabaritima auto odgovara potrebama
Ne bi bilo loše da se neko izjasni u vezi ovog auto-placa, ako ima iskustvo.
Po slikama deluje kao da vredi svaku paru - baš je očuvan. Naravno, sve to ako snagom i gabaritima auto odgovara potrebama

Ne bi bilo loše da se neko izjasni u vezi ovog auto-placa, ako ima iskustvo.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Trebalo bi da uzmes nekog majstora da baci pogled na taj motor. To je ja mislim trocilindras , htp motor sa lancem. Koliko sam cuo taj motor ne moze da predje nesto puno , pa je vazno da je kilometraza prava ili bar priblizno ta.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Korektan je auto. Jesu malo problematicni ti 1.2 motori kada predju 100.000 km ako nisu bas najbolje odrzavani. Troskare ulja, a malo ljudi koji vozi taj tip automobila otvara haubu kako bi proveravao nivo pa se u vecem delu svog radnog veka auto vozi na minimumu ulja.
Kao sto rece kolega, pre kupovine obavezno u neki servis da se auto detaljno pregleda, mozda cak i izmeri kompresija, pa ako kazu da je sve OK to je to.
Kao sto rece kolega, pre kupovine obavezno u neki servis da se auto detaljno pregleda, mozda cak i izmeri kompresija, pa ako kazu da je sve OK to je to.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U tom cenovnom rangu i to godiste - Astra G bez razmisljanja. A moze da se bira.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Meni deluje da je daleko od tih 86000km. Auto sa tom km treba da je nov nov unutra.
Oprezno.
Oprezno.
I meni to deluje, tipujem na oko 150.000 km po stanju sedista i volana.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Bas lep primerak ovako na slikama.
Ja takodje mislim da je presao vise, dzaba mu sto slika volan kad je centralna konzola oguljena, a cini mi se i da je menjac nacet dobrano, prasina u instrument tabli, sve su do svedoci da je verovatno vise presao.
Mislim da se od tih 1.2 motora jedino dobro pokazao onaj najjaci od 70ks, ali nemam cinjenice zasto je tako, cuo sam samo. Moj prvi komsija je imao ovaj od 63ks, stvarno je covek imao problema, a novog ga je kupio. Doslo je dotle da su ga u ovlascenom optuzivali da je vracao kilometrazu za vreme garancije!? Svi problemi su mu se pokazali vec na 30-40.000km.
Treba proveriti trap, to je vec dosta godina proslo, a on zna biti mekan i moguce da tu treba dosta stvari zameniti ako nije vec radjeno, nebitno sto "nije puno presao".
Moj ti je savet da gledas one 1.4 benzinske modele, trose isto a makar su se pokazali kao puno bolji. Naajbolji ti je izbor SDI, ali njega ces tesko naci da je malo presao.
Pozdrav!
Ja takodje mislim da je presao vise, dzaba mu sto slika volan kad je centralna konzola oguljena, a cini mi se i da je menjac nacet dobrano, prasina u instrument tabli, sve su do svedoci da je verovatno vise presao.
Mislim da se od tih 1.2 motora jedino dobro pokazao onaj najjaci od 70ks, ali nemam cinjenice zasto je tako, cuo sam samo. Moj prvi komsija je imao ovaj od 63ks, stvarno je covek imao problema, a novog ga je kupio. Doslo je dotle da su ga u ovlascenom optuzivali da je vracao kilometrazu za vreme garancije!? Svi problemi su mu se pokazali vec na 30-40.000km.
Treba proveriti trap, to je vec dosta godina proslo, a on zna biti mekan i moguce da tu treba dosta stvari zameniti ako nije vec radjeno, nebitno sto "nije puno presao".
Moj ti je savet da gledas one 1.4 benzinske modele, trose isto a makar su se pokazali kao puno bolji. Naajbolji ti je izbor SDI, ali njega ces tesko naci da je malo presao.
Pozdrav!
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
A mozda i 200 i kusur. Volan je nacet a uslukan je donji deo u zumu.Markoni napisao:I meni to deluje, tipujem na oko 150.000 km po stanju sedista i volana.
Trap je trosak smesan tipa 40e sa rukama.
Ja ne bih imao hrabrosti, da je dizel ili bar 1.4b pa hajde, ovako..
Da je stvarno prava km ok, ali meni licno deluje i vise od x2.
Video je dag kod mene koliko je neizlizan obicni fauve plasticni volan na 270.000km. Nasprav ovog , moj je nov.
Ovaj je presao 86k km pre 10godina.
Ovaj je presao 86k km pre 10godina.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Nama na doblu izgleda volan kao da je presao milion kilometara , a ne 90.000. E sad za vw ne znam ..
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Slazem se da je kilometraza upitna, bas upitna. Moja preporuka bi bila da trazis auto koji je kupljen nov u Srbiji, ja bi zaobisao uvozene automobile sa sumnjivom kilometrazom.
Realno, za te pare može da se nađe Punto Classic '09./'10. godište ispod 50 hiljada km.
Hvala puno svima na odgovorima!!
Nasla sam majstora koji ce ici sa mnom pa cemo videti.
Takodje cemo obici jos par placeva i drugih modela.
Nasla sam majstora koji ce ici sa mnom pa cemo videti.
Takodje cemo obici jos par placeva i drugih modela.