Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Sport

Post od samo polako »

Nije to nepotrebno, po meni treba da se znaju neke stvari. uostalom tiču se sporta što je i tema.
Ja eto sasvim slučajno znam za sve to a upravo od jednog starog novinara sa B92 koji je radio još u studiju B pa taj sukob datira još od vremena sukoba SOS kanala i Studija B.

Upravo od njega sam čuo za to da ne daju nikome da emituje nikakve snimke ni golove jer su oni platili pravo na to.
Kasnije se UEFA to nije svidelo jer je njima u interesu da svi vide i da se svi interesuju za LŠ a to mogu po njima preko nacionalne tv.

Ne zaboravimo da nam je većini BK i B92 u nekom periodu života bio glavni informator za sve i svašta pa i za sport.

Sada imamo Javni servis Evropske Srbije :kezo: koji je preuzeo sve gore pomenuto a i mnoge druge stvari su se promenile.
Na B92 mnogi sportski novinari su jednostavno otišli, npr glavni urednik Panjković prešao na Arenu a razlog je po njemu novi izazovi.
Sport na b92 mi je sada krš nad krševima pogotovu sa ekipom koja je ostala, ali cenim i svako drugo i tuđe mišljenje!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Nemam nameru da sirim dalje pricu. Znam licno Acu, ne preterano ali znamo se, a znatno bolje znam Gojka. Misljenje o obojici je s moje strane pozitivno, iako znam da se njih dvojica bas ne mirisu i da obojica imaju svoje hirove, poroke, sujetu... Obojica su u top 5 komentatora koje trenutno Srbija ima, a vi mozete da ih volite ili ne. Detalje o tim ljudima cu zadrzati ipak za sebe i zboh toga bih ovde stavio tacku na ovu pricu, barem s moje strane. Ajmo sad svi u grupu Aca Informacija na FB, pa da se podsmevamo coveku koji je uspeo u svom poslu i koji je drugaciji i bolji od ostalih. Da, ljut sam pomalo... :ccc:

@Samo polako , ne kaze se opsajd, nego ofsajd. :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Stvarno! :)
Nisam znao to za opsajd ali eto čovek se uči dok je živ! ;)

Ja ne tražim nikakve lične stvari, nikakve lične pečate, ne interesuje me njihov privatni život niti njihovo mišljenje o bilo čemu, ni guglovanje...tražim samo da se prenosi događaj na jedan normalan način a to od pomenutih ne mogu da dobijem.

:pivo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Texonja napisao:Nemam nameru da sirim dalje pricu. Znam licno Acu, ne preterano ali znamo se, a znatno bolje znam Gojka. Misljenje o obojici je s moje strane pozitivno, iako znam da se njih dvojica bas ne mirisu i da obojica imaju svoje hirove, poroke, sujetu... Obojica su u top 5 komentatora koje trenutno Srbija ima, a vi mozete da ih volite ili ne. Detalje o tim ljudima cu zadrzati ipak za sebe i zboh toga bih ovde stavio tacku na ovu pricu, barem s moje strane. Ajmo sad svi u grupu Aca Informacija na FB, pa da se podsmevamo coveku koji je uspeo u svom poslu i koji je drugaciji i bolji od ostalih. Da, ljut sam pomalo... :ccc:
Ajde priznaj, da ti je Gojko favorit, jer te intervjuisao. ;) Šalu na stranu, privatno me malo interesuju, Za Gojka se slažem da je dobar komentator :doubleup:. Za ovog drugog smatram da nije :thumbdown: Ako te to ljuti, žao mi je. :pardon:
samo polako napisao:Stvarno! :)
Nisam znao to za opsajd ali eto čovek se uči dok je živ! ;)
Ajd da se nadovežm. Ako se neko seća špice za Sportski ritam srca na 92-ci:

"Saznaćete ko su: Eving, Foneska, Šmekel, kao i šta su: ... prednos', Utah, return."

Tema sprednje Zvonko Mihajlovski. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

methane.master napisao:Ako te to ljuti, žao mi je.
Ljuti me sto je ovo sa Acom postalo i na FB i po forumima (a vidim i ovde) kao kad u srednjem veku kamenuju vesticu, jer je neko dreknuo "eno vestice". Kao da su svi ostali vrhunski novinari, a on jedini los, pa kao hajde da ga kinjimo. A covek najveci profesionalac i radnik od kompletne RTS ekipe.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jbg, kad smara za medalju. Zbog njegovog lupetanja smanjujem ton za vreme utakmice :glavomuzid:

Sta ces vise do toga? :(
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Licno mislim da treba na nasim televizijama neki komentator sportskih dogadjaja koji ce preneti bukvalno zivost i dinamiku sa terena (narocito kada se igra neki derbi i slicno) u prostorije gde se nalaze ljudi sa televizorom, mini linijom itd... Da jednostavno steknes osecaj (koliko god je moguce) kao da si licno na stadionu, poljani itd i da posmatras to...

Secam se jedne godine prenosa F1, da li je bila GP Italije, nebitno... Krene trka, vozaci startovali ostro, prva sikana, nastaje opsti haos, lupanje, prevrtanje, jednostavno kadar nevera sto bi rekao Pantela :o A komentator koji je ocigledno umoran od zivota bio kaze onako krajnje mrtvim tonom "Izgleda da se nesto desilo na prvoj krivini" ... Mislim, no shit! :kuku:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Ja sam jedno vreme kombinovao radio prenos sa tv-om da dobijem tu živinu, što bi re'ko onaj Zemunac...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Corinthians campeon!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tT5y1z76gM#!

ps
u njihovim prenosima nema gugl zanimljivosti, prenosi se srcem, prenosi se onako kako treba, sa puno emocija ali samo o trenutnoj situaciji na terenu, ko ima loptu i šta se događa, a imaju i stručnog konsultatnta koji komentariše određene stvari...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Partizan protiv učesnika fajnal-fora, Barselona i CSKA iz Moskve dolaze u Pionir

Žrebom za novu sezonu Evrolige odlučeno je da košarkaši Partizana budu u grupi D, zajedno sa Barselonom, moskovskim CSKA, Lijetuvas Ritasom, Broseom i turskim Bešiktašom.

Partizan je bio u trećem od šest šešira i nije mogao da se sastane sa Himkijem, Albom i Efesom, kao što nisu mogle da se susretnu ekipe iz iste zemlje. Šeširi su određivani prema uspehu u poslednje tri godine takmičenja na evro-sceni.

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković je izvlačio nosioce grupa, a potom i timove iz trećeg šešira, pa je svrstao Partizan u grupu D, zajedno sa Barselonom, CSKA iz Moksve, Lijetuvas Ritasom, Broseom i turskim Bešiktašom.
Iz prva dva šešira crno-beli su dobili najteže rivale, učesnike ovogodišnjeg fajnal-fora, pa su prošli nešto bolje sa Lijetuvasom i Broseom, ali su iz poslednjeg šešira dobili takođe najtežeg protivnika.

Ove godine, iz kvalifikacija dolazi jedan tim a to će biti, Kantu, Uniks, Nimburk, Le Man, Donjeck, Ostende, Ulm ili Lukoil i jedna od ovih ekipa plasiraće se u grupu A.

Ove sezone Evroliga se igra u nešto izmenjenom izdanju. Grupna faza ostaje ista, sa četiri grupe od po šest ekipa, ali se menja Top 16. Po četiri najbolje plasirana tima iz svake ekipe ide u narednu rundu, u kojoj će biti dve grupe sa po osam ekipa. To znači još 14 utakmica u drugom delu, a ne šest kako je do sada bilo.

Nova sezona počinje 19. oktobra, mečevi će se igrati četvrtkom i petkom, a fajnal-for je u Londonu od 10. do 12. maja 2013.

Evroliga, sezona 2012/2013:

Grupa A: Panatinaikos, Real Madrid, Himki, Fenerbahče, Olimpija, kvalifikant.

Grupa B: Makabi, Montepaski Sijena, Alba, Unikaha, Prokom, Šalon.

Grupa C: Olimpijakos, Kaha Laboral, Efes, Žalgiris, Armani, Cedevita.

Grupa D: Barselona, CSKA Moskva, Partizan, Lijetuvos Ritas, Brose, Bešiktaš.

Razbićemo ih ovaj put :mrgreen:

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Kad pogledam sastave drugih grupa, mislim da je Partizan još dobro i prošao.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
RINGE
Reactions:
Pridružio se: 06 Jun 2012, 08:52
Garaža: Suzuki SX4 GS

Post od RINGE »

Kakve su vam procene za Nole : Federer? :)
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Verujemo u pobedu :D
Korisnikov avatar
RINGE
Reactions:
Pridružio se: 06 Jun 2012, 08:52
Garaža: Suzuki SX4 GS

Post od RINGE »

Ali ciju? :kezo:
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Pa nasu, kako ciju. :)

Stvarno ocekujem mnooogo dobar mec jer itekako znaci i jednom i drugom igracu. Voleo bih da vidim gladijatorsku borbu do zadnjeg atoma snage. Ali lagao bih kada bih rekao da mi nebi smetalo da Federer pobedi. Zna se ko je nase gore list. :zastava:
Odgovori