Xepoj87 napisao:Jel se bi to 'leba vam prepirete kome je od vas Seat nepovoljniji, posto vidim da je svakome nepovoljan, a diskusija se nastavlja
Ovaj Clio je fenomenalan auto za recimo moju kevu, koja prelazi 200km mesecno, pa onda ja da ga izotimam da se izivljavam jednom nedeljno
pa sta cekas, oces broj od coveka?
Nece keva, kaze dobra joj e klasa, svasta stane u gepek, ali zato cale resio nesto da pazari, a ja u sebi placem i tugujem, dok nestaje i trunka nade da cu pazariti Focus RS-a
Dzaba sam sanjao kako driftujem u onom drift modu sto ima
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87 napisao:Jel se bi to 'leba vam prepirete kome je od vas Seat nepovoljniji, posto vidim da je svakome nepovoljan, a diskusija se nastavlja
Ovaj Clio je fenomenalan auto za recimo moju kevu, koja prelazi 200km mesecno, pa onda ja da ga izotimam da se izivljavam jednom nedeljno
Nece keva, kaze dobra joj e klasa, svasta stane u gepek, ali zato cale resio nesto da pazari, a ja u sebi placem i tugujem, dok nestaje i trunka nade da cu pazariti Focus RS-a
Sent from my Sony
http://www.youtube.com/watch?v=ELPSS5IfLTQ
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Markoni napisao:Za 15 i moze da se uzme otprilike. Inace vlasnik je cika Zika koji ima 70+ god. i poznat je "kostolomac" ili kako se vec to zove. Od njega sam kupio mog bivseg FRa koji je isto imao sto drangulija na sebi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam se šokirao kad sam saznao koje pare uzimaju ti kostolomci...
To rade jer nisu licencirani, vec samopriuceni, pa mogu da najebu ako to naplacuju.
Isao sam ja kod jednog Resada u Pancevu, vrh radi.
Isli smo i kod deda Mise, koji je najbolji bio u tom polju, ali je sada nazalost pokojan.
Milos napisao:
Xepoj87 napisao:
dragan napisao:
Sent from my Sony
http://www.youtube.com/watch?v=ELPSS5IfLTQ
Haha, bas tako
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prednji branik ima neko ulegnuce, na desnom faru diode ne rade, nepropisne gume, kineske felne, svetli ESP lampica, enterijer o ocajnom stanju, extrijer u ocajnom stanju (place za detailigom) ... Ko zna sta jos krije. Svi ovi znaci govore da nije odrzavan uopste kako treba i zato je i napisao da je auto u dobrom stanju, a ne odlicnom i sl. Kad se setim koliko sam ga ja voleo, mazio, pazio i odrzavao