NexT napisao:Treba caletu da uzmem telefon, a s obzirom da je 808 za dve godine preziveo potapanje u bazen, 100-tinak raznoraznih padova, milijardu sati razgovora itd, malo se plasim da mu uzmem android (zbog kvaliteta izrade jeftinijih modela). Pritom je vrlo bitno da telefon bude pouzdan (ne baguje, zamrzava itd), tako da mislim da se ovo nekako uklapa za nezahtevnog korisnika.
stefanan napisao:@vlada misliš na prečice u kloznom notification baru? Ja tu mogu da menjam raspored i šta hoću da mi bude. A mislim da možeš i da namestis 2 profil, i onda samo njih menjaš
Bluetooth ne koristim često, možda jednom mesečno tako da nisam primetio tak problem
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Kako ih menjaš i kako praviš profile?
BT pravi problem kad je stalno uključen, poveže se pa posle nekog vremena zaglupi. I ja sam tek posle par dana provalio da nešto ne štima kako treba.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Trenutno nemam zamerke ali ga koristim tek tri dana. Prvo mi je smetao kriv ekran a sad mi je baš zanimljiv... mislim na dizajn jer nema nikakvu funkciju. Kad sam danas uzeo N4, imao sam osećaj da držim gedžet iz prošle decenije
Veličina mi odgovara, sve radi brzo a i baterija me oduševljava.
Floyd napisao:Prvo mi je smetao kriv ekran a sad mi je baš zanimljiv... mislim na dizajn jer nema nikakvu funkciju. Kad sam danas uzeo N4, imao sam osećaj da držim gedžet iz prošle decenije
Veličina mi odgovara, sve radi brzo a i baterija me oduševljava.
Cek, cek, jel sad pravi trenutak da ti kazem: "Jel sam ti rekao"
DukeNS napisao:Next, je l' caletu treba pametni telefon? Ako ne, zar ti nije bolje da mu uzmes neku old school Nokia-u ili tako nesto? Pogotovo ako toliko vremena provodi na telefonu i nije pazljiv...
Ma naravno. Net, wapp, viber, dobra kamera, navigacija...
Gledao sam J5, sasvim fin telefon. Samo ja nekako imam utisak da ce ti jeftiniji Samsunzi da se raspadnu sami od sebe
Koji su se to Samsunzi ikad raspadali u poslednje vreme?
Nije da branim Samsung, ali svašta nam se po firmi raspadalo, izuzev njihovih telefona. Većina S2 i dalje u životu. HTC - nijedan. Alcatel - par komada od preko 30, itd...