Hot hatch
Re: Hot hatch
Kako moze da bude skladan kad mu je ET u plusu jedno 30mm 

https://www.youtube.com/watch?v=W23prjBpZbA
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Trebalo bi biti SEAT 20 Año Cupra
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Ovo ga najbolje opisuje:Delija napisao:Recimo...Ji 4Tze napisao:Dobro, pošto Aca neće da okači gde je to Civic "pukao", okači ti gde to ko zove GLA bilo kakvim -hatchom?
http://www.caranddriver.com/mercedes-amg/gla45-4matic
http://www.driving.co.uk/car-reviews/th ... atic-2015/
https://www.youtube.com/watch?v=28SIS41aSFM
Pravo "morsko prase"
http://www.drive.com.au/motor-news/merc ... 1c2dh.html
I da, definitivno razne dezinformacije kruze netom, a pravi Ground Clearance je 1cm veci od Golfa R, kao sto pise ovde.New model blurs the lines between hot hatches and compact SUVs.
The Mercedes-Benz GLA45 AMG blurs the lines between hot hatch and compact SUV.
It's a matter of perspective.
Mercedes-Benz describes the GLA45 as a "high performance SUV", and while the "sports" element of that moniker cannot be questioned, its low-profile tyres are not suited to off-road use and 132mm of ground clearance is not enough to clear a new iPhone stood on its end – so genuine off-roading is probably not an option.
AMG engineers developed new, firmer suspension to make the GLA45 25mm lower than less-sporting variants, though it still has a 19mm ground clearance advantage over the A45.
Sto se mene tice, sa 80l vecim gepekom i malo vise mesta unutra, a skoro identicnim ponasanjem kao A45 AMG, ovo je za mene savrsen auto.
Jedino treba pljunuti za njega 50 somica, a ja kakav sam kompleksas, bez 60 ga ne bih ni razmatrao.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
CLA je i skuplji ako se ne varam.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
A45 je 44.5k, GLA45 je 50.5k, a CLA45 je 51.5k.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
OK, u pravu ste, ameri, arapi i onaj megaloman vazda nešto izmišljaju
HH od SUV-a... što se mene tiče, Hot hatch je izgubio smisao

HH od SUV-a... što se mene tiče, Hot hatch je izgubio smisao

Boringly average, but also perfect for school run mums

Dodatno, zaista vise smaras, razvlacis diskusiju na 10 strana bez prave percipacije u istoj, a vidim da to radis i u drugim temama, prozivas i ismevas, umesto argumentovano nekoga da ispravis ili demantujes.
Od ovog posta prestajem da budem budala koja smisleno odgovara na takvo trolovanje.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ček, aj realno, prst na čelo, razmisli...
da li SUV (crossover, kako god) derivat može da bude Hot Hatch poput Hot Hatcheva kao što su svi oni koji su do sada bili HH: GTIevi (VW, Pug), pa i GolfR sa awd pogonom, Megan RS, TypeR...?
Pogotovo što Mercedes već ima HH u vidu A klase.
da li SUV (crossover, kako god) derivat može da bude Hot Hatch poput Hot Hatcheva kao što su svi oni koji su do sada bili HH: GTIevi (VW, Pug), pa i GolfR sa awd pogonom, Megan RS, TypeR...?
Pogotovo što Mercedes već ima HH u vidu A klase.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Kolač u tiganju? Coupe sa četvoro vrata? Batalite definicije, ni oni koji izmišljaju podklase nisu sigurni da li su u pravu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Uzmi ti dva prsta i izmeri 1cm, za koliko je GLA visi od R-a, pa razmisli da li takav auto moze da bude SUV, a pre toga razmisli sta je zapravo SUV.
Cak i obicna verzija GLA je samo izdignuta A klasa, a GLA45 je nizi od bilo koje civilne A klase koja je hatch, pa sa 380ks, sportskim ogibljenjem i ponasanjem, sta je on?
A onda ces mi reci sta to cini jedan Hot Hatch po tvom misljenju.
EDIT: citam prosli post i kapiram da sam napisao percipacija umesto participacija, valjda je jasno sta sam mislio i ako sam se sapleo
Cak i obicna verzija GLA je samo izdignuta A klasa, a GLA45 je nizi od bilo koje civilne A klase koja je hatch, pa sa 380ks, sportskim ogibljenjem i ponasanjem, sta je on?
A onda ces mi reci sta to cini jedan Hot Hatch po tvom misljenju.
EDIT: citam prosli post i kapiram da sam napisao percipacija umesto participacija, valjda je jasno sta sam mislio i ako sam se sapleo

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima ovde sve više novih hibridnih reči...participacija, percepcija..percipacija...pristrasan, ostrašćen...pristrašćen 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Zar percipacija zaista postoji kao rec?starac vujadin napisao:Ima ovde sve više novih hibridnih reči...participacija, percepcija..percipacija...pristrasan, ostrašćen...pristrašćen
Ostrascen i pristrasan su hibridne reci sa kojim jezikom, znam da je participacija sa engleskim?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne postoji percipacija, nego ti su ti motale druge dve reči po glavi, pa si izbacio "hibrid" koji ne postoji, kao i Aca pre neki dan.