Floyd napisao:Trenutno nemam zamerke ali ga koristim tek tri dana. Prvo mi je smetao kriv ekran a sad mi je baš zanimljiv... mislim na dizajn jer nema nikakvu funkciju. Kad sam danas uzeo N4, imao sam osećaj da držim gedžet iz prošle decenije
Veličina mi odgovara, sve radi brzo a i baterija me oduševljava.
Super!
Kamera?
Ne verujem previše internet testovima jer je najmanji problem namestiti ih, pogotovo kada ih gledaš kao video.
DukeNS napisao:Next, je l' caletu treba pametni telefon? Ako ne, zar ti nije bolje da mu uzmes neku old school Nokia-u ili tako nesto? Pogotovo ako toliko vremena provodi na telefonu i nije pazljiv...
Ma naravno. Net, wapp, viber, dobra kamera, navigacija...
Gledao sam J5, sasvim fin telefon. Samo ja nekako imam utisak da ce ti jeftiniji Samsunzi da se raspadnu sami od sebe
Pogledaj Sony m2 aqua, ima ga moj ćale, sam po sebi je mob izdrzljiv a kad se stavi u case neki dobar + folija trpi svašta, a i vodootporan je.
Floyd napisao:Trenutno nemam zamerke ali ga koristim tek tri dana. Prvo mi je smetao kriv ekran a sad mi je baš zanimljiv... mislim na dizajn jer nema nikakvu funkciju. Kad sam danas uzeo N4, imao sam osećaj da držim gedžet iz prošle decenije
Veličina mi odgovara, sve radi brzo a i baterija me oduševljava.
Super!
Kamera?
Ne verujem previše internet testovima jer je najmanji problem namestiti ih, pogotovo kada ih gledaš kao video.
Za sada mogu da ti kažem samo da se pokreće i fokusira veoma brzo. Napraviću nekoliko slika pa ću okačiti.
Paradoksalno, za većinu prilika fokus je potpuno nerelavantan na toj veličini senzora, jer je sve oštro 2m od telefona pa do beskonačnosti. Po sunčanom danu još bliže telefonu. Marketing je čudo.
Zagrejao se kad sam ga instalirao ali ovako u radu, nisam primetio.
nidza napisao:Paradoksalno, za većinu prilika fokus je potpuno nerelavantan na toj veličini senzora, jer je sve oštro 2m od telefona pa do beskonačnosti. Po sunčanom danu još bliže telefonu. Marketing je čudo.
Za mene potpuno nebitno ali navodim činjenicu. Bitnije mi je što radi mnogo brže nego Note 4 i što mu je baterija duplo bolja.
Sa novom baterijom bar duplo veću autonomiju ima. Impresivno u najmanju ruku, 2 puna dana je okrenuo, blizu 4 sata SOT, jedno 2 sata razgovora, Viber, Tapatalk, Touchdown, Hangouts, Pebble sve vreme nakačen.