Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Mene vise interesuje kakav je taj 1.4 tsi. Starac je nesto negativno provukao kroz neki post, ali nije hteo da obrazlozi...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ja sam cuo da je problematican samo onaj 1.4tsi iz golfa 5 gt sa 170ks sto je imao turbinu i supercarger.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Taj 1.4 150 KS bi trebalo da je odličan.
TT
TT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mislio sam da to znate, to je vrlo poznata tema. Nije samo u pitanju twincharger motor. Radi se o lošim španerima koji izazivaju istegnuće lanca. VW se vratio na kaiš kod tog motora.DukeNS napisao:Mene vise interesuje kakav je taj 1.4 tsi. Starac je nesto negativno provukao kroz neki post, ali nije hteo da obrazlozi...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Slabo je 1.4 imao problem sa lancem, najviše 1.2TSI.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
1.2 tsi je imao problem s klipovima i klipnim prstenovima.
VW se kupuje samo TDI.
Kome da prodaš taj TSI posle?
Polovnim benzincima u Srbiji se raduju samo oni koji hoće dobar a jeftin auto
Kome da prodaš taj TSI posle?
Polovnim benzincima u Srbiji se raduju samo oni koji hoće dobar a jeftin auto

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
1.4 TSI и даље изгледа има доста проблема, ови са каишем, сада су често то вентили, глава...ограђујем се да немам лично искуство са њима већ сам читао по форумима.
ТТ
ТТ
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja sam tajpetarboj napisao:hm. nisam znao za to. onda zanima i menemada, video sam da jedan clan ima superba sa 1.4tsi, nisam video da se zalio?

Moj superb ima tek 50k km. I nije u pitanju 150ks vec 125ks. Za sad nijedan problem sa autom i motorom.
Mene kod tog motora odusevljava koliko je tih, rafiniran i jako se lepo i tecno vozi. U leru ne mozes da razlikujes da li motor radi ili ne. Bilo koji dizel pa i najnovije generacije deluje kao traktorcina pored njega

Motor i turbina su odlicno ispeglani. U voznji se uopste ne primeti da ima turbinu. Odnosno nema onog udara u ledja. Sve od najnizih obrtaja ide ravnomerno.
Mali je potrosac. Na 120-130kmh na autoputu trosi oko 6.5 l.. u superbu sasvim pristojno vuce i tih 125ks. U octaviji koji spominjete koja je laksa i ima 150ks. To je vec ozbiljna prica.
Sto se tice tih kvarova koje spominjete. Nikad nisam nista citao niti znam o tome. Moguce da 1.4 ima mane koje se mogu posle pojaviti. Zaista ne znam nista o tome.
Bio je motor godine taj od 150 KS čini mi se.
TT
TT
Jel ima neko preporuku sa jeftiniji dizel auto u C segmentu sad dok su popusti, "jeftino" sam jedino nasao Astru limuzinu i Skodu Octaviju za ~14 000e dizelase, takodje bi bilo pozeljno da se gepek otvara ucelo a to kod ove astre nije slucaj?
Pozeljno je jedino da je gepek prostran, obavezno dizel, kod ostalih modela sto sam gledao dizeli su uglavnom dosta skuplji od benzinaca mada dobar deo nema akcijske sajamske cenovnike na sajtu ili ih "sakrivaju"
Za polovno nisam pametan, jer sve novije ide 8-9000e a kilometraza je sigurno svugde poveca, to ima da se kvari non stop, auto koji se trenutno vozi je Reno grande scenic 2007 u kojem je u zadnje dve godine ulozeno preko 2000e (djubrestina od reno-a)
Pozeljno je jedino da je gepek prostran, obavezno dizel, kod ostalih modela sto sam gledao dizeli su uglavnom dosta skuplji od benzinaca mada dobar deo nema akcijske sajamske cenovnike na sajtu ili ih "sakrivaju"
Za polovno nisam pametan, jer sve novije ide 8-9000e a kilometraza je sigurno svugde poveca, to ima da se kvari non stop, auto koji se trenutno vozi je Reno grande scenic 2007 u kojem je u zadnje dve godine ulozeno preko 2000e (djubrestina od reno-a)
Poslednja izmena od reb0rn u 15 Mar 2016, 22:31, izmenjeno 1 put ukupno.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mislim da ti je Octavia jedini izbor, liftback u C segmentu mislim da nudi samo Skoda.
Mozda bi mu i hachback odgovarao, nemam pojma sto mi se zet zabunio za isti... a para za vise nema, cak i ovo je skupo, sad verujem da ce prelazit 25 - 30 000 godisnje, uzeo bi i polovno ali do sad je imao lose iskustvo, cena odrzavanja veca od kreditaRisto napisao:Mislim da ti je Octavia jedini izbor, liftback u C segmentu mislim da nudi samo Skoda.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nema bolje racunice od oktavije tdi, izuzetno pouzdana i jeftina za eksploataciju, a odlicno drzi cenu.