Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Velja napisao:Slažem se, ali moramo razumeti dečka - sve mu zavisi od sponzora...
Ajmo onda svi da se kolektivno učlanimo ... i nazovemo "Vučićeva Garaža" i svima će da nam bude super.

starac vujadin napisao:Možda čovek veruje u ono što radi premijer![]()
Sasvim realna mogućnost.

"Napred nazad, nemam gde,Ji 4Tze napisao:Aca Lukas piše pesme?
lična karta prazna je..."

Širim haos!
Jebote, 15 minuta idem 200m u Takovskoj...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Izgleda je guzva u Takovskoj 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

Sent from my Sony
Takovska propo
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da kazem i ja neku za Ducu, tuzno je sto je primoran na to u ovoj zemlji. U Srbiji on ne moze naci sponzore kojima je stvarno komercijalno isplativo da ulazu u njega, njemu je glavni sponzor NIS, pomazu mu jos i Grad Pancevo i slicni sponzori. Licno mislim da ni ovi sponzori koje ima ne mogu da mu pruze dovoljno sredstava kako bi se ispratilo njegovo vozacko umece, a bez njih bi mogao da okaci kacigu o klin.
I u vecim zemljama sa jacim ekonomijama je tesko baviti se automobilizmom, neretko, vrhunske vozace finansiraju nacionalne kompanije (primer je Maldonado). Mislim da vozaci nivoa Borkovica ne zaradjuju uopste od timova nego zaradjuju od sponzora. Setite se Pavlovica, bio je veliki talenat ali se nije probio dovoljno daleko jer nije imao sponzore iza sebe.
Veci je problem sto je sve vise javnih licnosti umesano u politiku pa ih zbog toga mnogi od nas gledaju drugim ocima...
I u vecim zemljama sa jacim ekonomijama je tesko baviti se automobilizmom, neretko, vrhunske vozace finansiraju nacionalne kompanije (primer je Maldonado). Mislim da vozaci nivoa Borkovica ne zaradjuju uopste od timova nego zaradjuju od sponzora. Setite se Pavlovica, bio je veliki talenat ali se nije probio dovoljno daleko jer nije imao sponzore iza sebe.
Veci je problem sto je sve vise javnih licnosti umesano u politiku pa ih zbog toga mnogi od nas gledaju drugim ocima...
methane.master napisao:Ajmo onda svi da se kolektivno učlanimo ... i nazovemo "Vučićeva Garaža" i svima će da nam bude super.![]()
Ja to odavno hteo da vam predložim, ali reko' šta sad ja tu...
Nije on Risto primoran ni na sta, sve je sam birao.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
StrasnoXepoj87 napisao:
Sent from my Sony

Poslednja izmena od Milos u 14 Mar 2016, 17:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Stavio obraz pod guzicu.
PS
Sve jedno: plavu, žutu ili crvenu.
PS
Sve jedno: plavu, žutu ili crvenu.
Auto sport u nas služi za pranje para oduvek.
A Duca će baš da sedi u skupštini, nema pametnija posla.
TT
A Duca će baš da sedi u skupštini, nema pametnija posla.
TT
Moze li mi neko reci sta ovo znaci?

Sent from my Sony

Sent from my Sony
Mislim da ti je auto u sekti.