Dobro veče
Re: Dobro veče
Jedino je jasno da je poslednja rec hapsenja.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mozda je neko pomesao cirilicu i latinicu?
Rom B (Beli) do hapsenja
Rom B (Beli) do hapsenja

Brzine idu u H-a !!!

Mozda ipak pre
Pom(eri) B(eli) do hapsenj(a) ?
Pom(eri) B(eli) do hapsenj(a) ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nepismeni imigrant samoubica je napisao "Bomb do happens"Xepoj87 napisao:Moze li mi neko reci sta ovo znaci?
Sent from my Sony

Bogami Vujadine ovo tvoje je najblize istini.
A poruka od forumasa bi bila left lane rules.
A poruka od forumasa bi bila left lane rules.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sad mi drugarica gotičarka kaže da ovo u nekom njihovom svetu znači "veliki auto -> mali stojko"Xepoj87 napisao:Moze li mi neko reci sta ovo znaci?
Sent from my Sony
- methane.master
Što vi ne znate manje-više, nego što to ni ja ne znam... pu-pu daleko bilo...Day Walker napisao:A mozda prijateljica ipak zna nesto sto mi ne znamo???!

Avatar privremeno promenjen na ovaj.

Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mi smo se nadali da bi se ti pozrtvovao kod milfistarke za dobrobit foruma. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stjepa napisao:Sad mi drugarica gotičarka kaže da ovo u nekom njihovom svetu znači "veliki auto -> mali stojko"

- methane.master
Takvu žrtvu bi jedino možda Velja mogao da podnese i to da ga namame Golfom I GTI u mint stanju.H4wkeye napisao:Mi smo se nadali da bi se ti pozrtvovao kod milfistarke za dobrobit foruma.

Širim haos!
Sve jasno. I ja mislim da je reno korsa opc bolji auto od opel klija sport, ali nije to baš toliko bitno, šta sad, oba su automobili, imaju troja vrata i četiri točka...Xepoj87 napisao:Losa ti dioptrija, ekstremno losadragan napisao:Ahahahaha
Heroj dobar ti rezon samo nemoj džimija i kurta u isti koš, vidi se da nisi slušao nego čitao
Sent from my D5503 using Tapatalk
Samo sto sam ja jedan od onih sto slusaju, a manje se interesuju za ko, sta i kako.
To sto sam citao je slucajno, kada sam trazio neke pesme da skinem.
Od Nirvane znam sigurno 10 pesama napamet, i ako nikada nisam uzeo samo Nirvanu da slusam, nego usput, a recimo da ne znam ni imena pesama, jer me to ne zanima
Za Doors sam takodje saznao kada sam cuo pre xx godina, pa skinuo sve od njih i i dan danas ne znam napamet ime ni jedne jedine pesme.
Sto se stavljanja u isti kos tice, ne vidim problem, obojica su bili drogosi, ostalo je nebitno za poentu koju sam hteo da ukazem.

Stvarno nemam nikakvu lošu nameru, ovako ću ti najbolje objasniti kako je zvučalo nekome ko je odrastao na toj muzici

Sent from my D5503 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:Takvu žrtvu bi jedino možda Velja mogao da podnese i to da ga namame Golfom I GTI u mint stanju.H4wkeye napisao:Mi smo se nadali da bi se ti pozrtvovao kod milfistarke za dobrobit foruma.

GTD
Za nju mora mnogo torka ... Obrtaji i turaža prolaze samo kod klinlki sa splavova.

Za nju mora mnogo torka ... Obrtaji i turaža prolaze samo kod klinlki sa splavova.