Novi Sad
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Novi Sad
Ne mogu da skontsm o kojoj ulici je rec 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Zezas?
- shandu90
Strazilovska?
O boy... ajd banuj se na nedelju dana 
To desno ti je zgrada glavne poste. Dakle bulevar Mihajla Pupina i Narodnih heroja

To desno ti je zgrada glavne poste. Dakle bulevar Mihajla Pupina i Narodnih heroja

- shandu90
Vid stvarno

Trebao si da ga pustis dok ne ode do centra. Sve bi mu se samo reklo kad bi hteo da se parkiraLaki021 napisao:O boy... ajd banuj se na nedelju dana

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Za Galens se prica da je dobrim delom Dodikov. Koliko je istina, pojma nemam.
Ovo ce izgledati katastrofalno, a da ne govorim koliko ce poremetiti saobracaj i parking u tom delu-koliko god parkinga sama zgrada bude imala. Urbanisti koji su dozvolili ovoliki projekat u ovom delu grada bi trebali bez grize savesti da skoce u Dunav...
Ovo ce izgledati katastrofalno, a da ne govorim koliko ce poremetiti saobracaj i parking u tom delu-koliko god parkinga sama zgrada bude imala. Urbanisti koji su dozvolili ovoliki projekat u ovom delu grada bi trebali bez grize savesti da skoce u Dunav...
Zasto katastrofalno? Ovde je zamena teza! Onaj makadam nije ni bio predvidjen da postane uredjeni parking ili garaza nego je to gradjevinska parcela kao i svaka druga. To sto je tamo bilo zgodno mesto za parkiranje,blizu centra, a sto toga vise nece biti- to je nas problem. Urbaniste zabole patka za sve to, oni urbanisti koji su bitni u lancu odlucivanja su dobili po kovertu ili stan na nekoj lokaciji, i svima dobro.
A videces da ce se ljudi verovatno i otimati da kupe stan u toj zgradi.
A videces da ce se ljudi verovatno i otimati da kupe stan u toj zgradi.
Meni se zapravo svidja ceo koncept i dizajn, samo ideja da zgrada na cosku ostane takva kakava dok je ova nova obavija kao hobotnica oko nje, izgleda najblaze receno uzasno. Generalno da je moglo da se izvuce zgrada skroz na videlo, to bi bilo sjajno. Ja i dalje mislim da ovo na cosku treba porusiti pa da je ne znam kakava znamenitost... (preteruju sa odrzanjem izgleda...). Generalno sto se mene tice Zmaj Jovina i Dunavska treba da zadrze stari izgled, sve ostalo pustaj da se pravi moderno, samo paziti da zgrade jedna do druge imaju nekog smisla, a ne da bude ljubicasto pa zeleno, pa lila kao sto postoji na pojedinim mestima.
Ja bih se otimao da kupim stan tu ako ima dobru garazu i zvucnu izolaciju, lokacija je fantastina, a odrastao sam na 100m odatle
Ja bih se otimao da kupim stan tu ako ima dobru garazu i zvucnu izolaciju, lokacija je fantastina, a odrastao sam na 100m odatle

Lokacija je odlicna, verujem da se investitor nece igrati sa losom gradnjom na toj lokaciji i za taj tip objekta, tako da sve u svamu ja bi prvi zapucao da tamo imam nekretninu ili bas stan za stanovanje.
Malo ljudi i preteruju u kritikama. Sta god neko krene da pravi, uvek imas vise hejtera nego onih koji blagonaklono gledaju na projekat, to je vec postalo pravilo i ne vazi samo za NS. Ima tu zamerki, al opet ne vidim nista skandalozno kako se predstavlja.
Malo ljudi i preteruju u kritikama. Sta god neko krene da pravi, uvek imas vise hejtera nego onih koji blagonaklono gledaju na projekat, to je vec postalo pravilo i ne vazi samo za NS. Ima tu zamerki, al opet ne vidim nista skandalozno kako se predstavlja.
- shandu90
Ne parkiram tamo nikad.blaugrana napisao:Trebao si da ga pustis dok ne ode do centra. Sve bi mu se samo reklo kad bi hteo da se parkiraLaki021 napisao:O boy... ajd banuj se na nedelju dana
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Delimo misljenje, bas ce da smeta ta zgrada na cosku, inace bi ovo ispalo odlicno.Laki021 napisao:Meni se zapravo svidja ceo koncept i dizajn, samo ideja da zgrada na cosku ostane takva kakava dok je ova nova obavija kao hobotnica oko nje, izgleda najblaze receno uzasno. Generalno da je moglo da se izvuce zgrada skroz na videlo, to bi bilo sjajno. Ja i dalje mislim da ovo na cosku treba porusiti pa da je ne znam kakava znamenitost... (preteruju sa odrzanjem izgleda...). Generalno sto se mene tice Zmaj Jovina i Dunavska treba da zadrze stari izgled, sve ostalo pustaj da se pravi moderno, samo paziti da zgrade jedna do druge imaju nekog smisla, a ne da bude ljubicasto pa zeleno, pa lila kao sto postoji na pojedinim mestima.
Kolaps sa parkingom u najavi za okolinu

6s+ TT
- shandu90
Jedva u Kosovskoj nadjes parking.