Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Te pamucne trenerke skupih brendova Armani, Boss, Paciotti i sl su mi uvek izgledale kao neka novopazarska fejkcina, a pritom ni jedan lep model nisam video :/
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zlajo, ima Milos par lepih Hugo Boss trenerki, ni meni nisu bile nesto dok nisam video kod njega. Sta znam, sada je diskutabilno koliko uopste i vidjamo na ulici originala a koliko kopija. Ja sto sam video originale kod njega i u prodavnici nisu losi.
Gobline, ne svidjaju mi se naocare.
Gobline, ne svidjaju mi se naocare.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam u Ivkovicu kupio torbicu i odlicna je. Obicno ih leti nosim.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ja sam čuo da su Nexus pamučne trenerke skupe.Zašto to,ako su NS brend?
Tesla 6.1
Tesla 6.1
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kaiševi u poslednje vreme idu bez gajke. Nose se na pretposlednjoj rupi, sa još dve obično, tako da nije potrebna nikakva gajka.Xepoj87 napisao:Nisam rekao da su kratkotrajni, nego da kada sam usao u radnju, kaisevi se raspadaju, na par komada je falila gajka, sjebana kopca, iskrivljeno, isto moze potvrditi i moja devojka, kojoj smo i trazili kais.Laki021 napisao:Xepoj87 napisao:Eto Laki, ok je platiti stvar duplo vise, ako je u pitanju nesto sto se tebi svidja, a kada je nesto sto tebe ne zanima, to treba da kupujemo u Moni
Floyde, koza kao koza, nema tu neke razlike, stvar je u kopci i kacenju iste.
Opet, i oni imaju bolje i losije stvari, ocigledno.
Sent from my Sony
Pa ok je platiti kome se sta svidja nemam nista protiv. Samo je vidis odmah tvoja konstatacija upravo ono sto sam naveo kao problematicno, odmah si skocio kako to nase ne valja, raspada se, i onda se svede na kupovinu zbog brenda, a sad svi osim tebe imaju skroz druga iskustva.
Pricao sam konkretno za koznu galanteriju, mislim da je ponuda toga u Srbiji sjajna po sjajnim cenama, nisam uplitao u pricu odela, cipele (jer ne mislim da je tako dobra situacija kao za ovo) i sl, i za ovo me briga ko sta kupuje, samo ne vidim previse smisla u tome.
Izbor je nikakav, samo jedan fazon imaju, koji meni uopste ne odgovara.
Zapravo, glavna zamerka i Manualu i Moni jeste monotonost dizajna.
Ja ti kazem konkretno za odela, imas vrhunska odela po meri ovde da kupis, da biras materijale i da te izadju jeftinije od HB, a moguce i kvalitetnije, sa sve tvojim inicijalima, nista drugo nisam spominjao.
Jos ta odela mogu da imaju fazon kakav hoces, da budu kao ta HB po dizajnu, dok kaiseve, torbice i novcanike prave sablonski, pa je izbor nikakav.
A tek ti naprave savrsen kroj, bolji sigurno nego sto ces naci u radnji za tebe koji si kao i ja, bas nestandardno gradjen.
Sent from my Sony
P8 Lite TT
Ugradjen Android Lolipop?srdjanyo napisao:Ja sam čuo da su Nexus pamučne trenerke skupe.Zašto to,ako su NS brend?
Tesla 6.1
Ali njihovi kaisevi imaju gajke.
Ne mislim na onu sto seta, to se ne secam kada sam video, nego onu odmah uz kopcu.
Sto se trenerki tuce, suskave Bogner su vrh, a pamucne su mi najbolje bile HB.
Jedini problem je sto su bas skupe, za jedan HB duks, mozes dve HB kosulje da pazaris.
Obuca(patike) im je teski krs, i ako sam kupovao vise pari jer mi se bas svidi kako izgledaju.
Kosulje volim najvise Paul & Shark. Jesu skupe, ali kada ih obuces, skapiras zasto kostaju, za razliku od HB kosulja, koje sam par puta pocepao.
Imam tri njihove kosulje, ne zalim para za njih i ako sam mogao da kupim 6 HB.
Imam njihove kaki bermude, neunistive su, kao nove posle 3 godine mog unistavanja.
Dva sorca za kupanje sam nosio par godina, koji su em prelepi, em prijatni, em takodje neunistivi.
U sustini, da imam para, 80% ormara bi mi bilo u P&S, a dizajn kosulja im je vrhunski.
Kada skupim jednog dana pare i dovedem kilazu u normalu, planiram da odem do njihove fabrike u Italiji i da se nakupujem, jer sam cuo da je tamo bas jeftino.
Sent from my Sony
Ne mislim na onu sto seta, to se ne secam kada sam video, nego onu odmah uz kopcu.
Sto se trenerki tuce, suskave Bogner su vrh, a pamucne su mi najbolje bile HB.
Jedini problem je sto su bas skupe, za jedan HB duks, mozes dve HB kosulje da pazaris.
Obuca(patike) im je teski krs, i ako sam kupovao vise pari jer mi se bas svidi kako izgledaju.
Kosulje volim najvise Paul & Shark. Jesu skupe, ali kada ih obuces, skapiras zasto kostaju, za razliku od HB kosulja, koje sam par puta pocepao.
Imam tri njihove kosulje, ne zalim para za njih i ako sam mogao da kupim 6 HB.
Imam njihove kaki bermude, neunistive su, kao nove posle 3 godine mog unistavanja.
Dva sorca za kupanje sam nosio par godina, koji su em prelepi, em prijatni, em takodje neunistivi.
U sustini, da imam para, 80% ormara bi mi bilo u P&S, a dizajn kosulja im je vrhunski.
Kada skupim jednog dana pare i dovedem kilazu u normalu, planiram da odem do njihove fabrike u Italiji i da se nakupujem, jer sam cuo da je tamo bas jeftino.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
aviator napisao:Ugradjen Android Lolipop?srdjanyo napisao:Ja sam čuo da su Nexus pamučne trenerke skupe.Zašto to,ako su NS brend?
Tesla 6.1

Marshmallow iz Crvenke.Cene su im jake,a nekad su bile super,tako kažu predratni novosađani.
Tesla 6.1
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Imao sa par njihovih donjih delova trenerke i bili su ok, u klasi Reeboka ili Championa od 30-ak evra, a za upola te cene. Onda sam kupio recimo cetvrti koji nema veze sa onim od ranije i tu zavrsio saradnju. Pamuk 100% po izgledu i deklaraciji, a u praksi obicna plastiketina. Zimus sam u Becu na snizenju uzeo dva donja dela Everlast po 17 evra... Bruka dobra marka za normalne pare.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Promenili dizajnera 

Te trenerke su nesto najbolje sto prave, jesu skupe ali vrede svaku paru.Zlaja011 napisao:Te pamucne trenerke skupih brendova Armani, Boss, Paciotti i sl su mi uvek izgledale kao neka novopazarska fejkcina, a pritom ni jedan lep model nisam video :/
Posto obozavam bas pamucne trenerke, uvek imam problem sa razvucenim kolenima, generalno se vecina posle kraceg nosenja bukvalno deformise. E tu su se jaci brendovi a pogotovo Boss pokazali fantasticno. Uzmes pamucnu trenerku i po 2-3 godine ona stoji kao nova, nema nigde razvlacenja...
Pritom itekako ima jako lepih modela koji lepo stoje...
Evo ja sam bas nedavno uzeo dve, jedna je Boss a druga Paciotti i koliko se secam bile su po 300-350eur u kompletu (gornji i donji deo).
Super Dry i Champion po tom pitanju.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Neki dan poručio Reebok triplehall 4.0 za vežbanje, 2800din akcija na Đak web shop-u, za ove pare više nego odlična patika

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uzeo pre par dana na popustu u N sportu 12.000 , vrhunske patike