Jaguar nije bio lepotan uopste, znam za taj auto, secam se I kada mu je radjen kompletan detailing { vidi se na fotki br.1 tablica gde je radjen} pre toga je bio katastrofa stanje, ne znam mehanicki kakav je ali sudeci po exterijeru I enterijeru imam utisak da nije imao dobru negu. Dobro su ga vratili u zivot, bar ovako vizuelno.
U onu BMW 6icu se moze ulupati 5000eur za 5dana a ne za 5godina. I kad je u savrsenom stanju,uvek ima nesto da se sredi. Pogotovo kod auta koji je bio ko seoska snajka, u papirima 2 vlasnika ,a u stvarnosti 22 . Pa svaki prepusti ulaganja onome sledecem. Nedavno mi je drugar pricao da je u DE gledao S63 AMG ,2008.god. presao oko 200.000 km, a cena mu oko 18-19.000eur netto. Smesna cifra. Auto je izgledao savrseno (osim vozacevog sedista-razgazeno je,verovatno je vozac bio neki debeljuca). Ali ko to da kupi. Taj auto je pojeo sam sebe.
Malopre videh X1 2.0D u M paketu i onoj njihovoh braon sivoj boji.
Prvi put da mi se u toj klasi neki auto svidi koliko i GLA, povlacim sve ruzno sto sam rekao kada sam ga video na slici.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
shandu90 napisao:Mnogo je veca pojava od GLA. Crnog vidjam vec neko vreme, voza ga neka tetka.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Nije veca pojava, jer je sablonski uradjen, identican je kao ostali Bmw-i, dok je GLA malo vise unikatan, ali svakako jednako lep i mozda i meni licno pozeljniji od GLA, deluje kao da je klasa iznad GLA.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.