Delimo misljenje,novi mi je pun pogodak.goblin napisao:
Mnogo je atraktivniji od starog S6 koji mi je bio nekako previse blag, dok je ovaj bas agresivan i atraktivan.
Egzotični automobili na našim ulicama
- Stefan Sobot
- Pridružio se: 05 Feb 2012, 12:11
- Kontakt:
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Sad ga zakomplikuj!
Sjajno pogodjen facelift. Mada lep mi je i preFL, ali ovaj bas ubija.
Bas je dobar, lepa i boja!
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sve tablice su mu takve, i na RS6 ima tablicu RS6, na Cayenne Turbo - TURBO...Dusan napisao:Bas mastovit izbor karaktera na tablici. Klasika.
U principu meni je skroz OK, ne izvoljeva nista posebno, cisto stavi neki personalizovani pecat i to je to. Bitno je da nije neka seljana poptu nadimka...
Ime firme i redni broj auta 

goblin napisao:Upravo registrovan, novi S6 Exclusive :bo
Auto je placen 110.000eur sa popustima, ima totalni ful od opreme, unutra je Exclusive paket enterijera sa crvenom kozom... perverzija!
Inace vlasnik ima i stari RS6 iste boje i slicnih tablica, kao i Maserati GT, Cayenne Turbo S...
Mnogo je atraktivniji od starog S6 koji mi je bio nekako previse blag, dok je ovaj bas agresivan i atraktivan.
I šta kaže, kakav je u odnosu na RS6?
To je interesantno da kaze kako ni najmanje ne zaostaje za RS6 C6 po performansama (koliko on kao vozac moze da oseti).
Jel mu taj stari RS6 isto limuzina?
Ili je los vozac ili mu ne radi rs6 kako treba.
Sporiji je menjač na staroj C6ici pa mu se zato čini.
Stari RS6 je karavan (ima ga na mnogo slika po internetu... isto plavi)Mr.Rotor napisao:Jel mu taj stari RS6 isto limuzina?
Pa ne bi rekao ni jedno ni drugo.AcaKayak napisao:Ili je los vozac ili mu ne radi rs6 kako treba.
Taj RS6 je isto uzeo potpuno nov, automobile odrzava besprekorno (za vecinu bi to bilo bespotrebno preterivanje), a zbog broja automobila koji poseduje mislim da taj RS6 nije presao vise od 30-40.000km. Tako da je 100% u savrsenom stanju.
Sto se tice vozackih sposobnosti, isto ne bi rekao da je u tome problem posto se radi vrhunkom vozacu.
Treba malo baciti pogled na testove a i shvatiti da napredak cini svoje izmedju dve generacije, tako da njegov utisak uopste nije nerealan.
Ne daj boze da se parkira na mestu predvidjenom za to.
Lepa boja
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Lepa boja

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Podseca me na tvoj A4 jer je spakovan identicno kao iz Audi kataloga! Kako se cuje, s obzirom da ima turbinu?
Logicno je zasto ga ovako parkira, izbegava ostecenja od otvaranja vrata na klasicnim parking mestima. Ne opravdavam ali skroz razumem, pritom ovde ima dovoljna sirina da bas nikome ne smeta.
Nisam se jos vozio u njemu niti ga cuo kako zvuci. Samo sam ga slikao u garazi posto sam blizu parkirao, ovih dana cu se provozati.
Nisam se jos vozio u njemu niti ga cuo kako zvuci. Samo sam ga slikao u garazi posto sam blizu parkirao, ovih dana cu se provozati.