Bilo ih nekad u Piramidi (velika) ali nisam skoro bio.pedja napisao:Kada smo kod udobnih:
Da li neko zna radnju (u Srbiji/Beogradu) u kojoj se prodaju Rieker muske cipele?
Zenskih ima, a od muskih se iznadje po neki par. Ima li gde iole veci izbor?
Obuća i odeća
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Obuća i odeća
Širim haos!
Gobline, koje Paciotti nosis i na trenerku i na farmerke?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da je nike super udoban moze da kaze samo neko ko nije probao adidas boost.
Ja vise volim nike ali boost je razvalio. Juce sam probao dva nova modela, nestvarno nesto.
Ja vise volim nike ali boost je razvalio. Juce sam probao dva nova modela, nestvarno nesto.
Jeste, ali znaju brzo da propadnu.Sloba napisao:Merrel je nesto sto bih izdvojio od svega poznatog kao dobro i udobno.
Meni licno su New Balance za sport vrhunski udobne.
Imas sportskijih modela, pa evo i ove poslednje sto sam kupio mogu da se nose uz odredjene trenerke.Xepoj87 napisao:Gobline, koje Paciotti nosis i na trenerku i na farmerke?
Naravno, ne bi ih obukao na suskavu drecavu Nike trenerku, ali npr. bas sam nedavno uzeo Paciotti pamucnu trenerku sa onim plocicama koja je svedenijeg dizajna (dosta elegantniji model od klasicne trenerke) i uz nju super idu.
Ja koristim Adidas za treninge (trcanje) i prezadovoljan sam.AcaKayak napisao:Da je nike super udoban moze da kaze samo neko ko nije probao adidas boost.
Pogotovo sto imam i vise kilograma za nekoga ko redovno trci (+90kg) i sto cesto trcim i po betonu i na traci, a trcim redovno i duze distance, pa jos imam i siroku nogu kojoj ne odgovara svaki model... dobra patika mi bas mnogo znaci, a sa Adidasom sam prezadovoljan.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Gobline,gde trčiš?Koja ruta,mislim?
Tesla 6.1
Tesla 6.1
Nemoj da odgovoris, prave ti sacekusu.
Zavisi.srdjanyo napisao:Gobline,gde trčiš?Koja ruta,mislim?
Tesla 6.1
Preko zime samo na traci.
Kada se prolepsa vreme u NS trcim ili na ideksu ili na keju (obe podloge su fantasticne).
Kada sam u BD onda u pred/post sezoni dok nije guzva trcim iz BD do Kamenova i nazad, a kada pocnu guzve onda ili fudbalski teren u BD ili tereni sa vestackom travom na Jazu (odlicna podloga).
Gledam da izadjem na NS polumaraton u prolece...
Ih, ja bi i voleo da me neki sacekajuAcaKayak napisao:Nemoj da odgovoris, prave ti sacekusu.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ljudi, obratite malo paznju, ovo je javni forum i sve sto iznosite moze da vidi bilo ko na internetu, izbegavajte da objavljujete licne informacije na javnom delu. Ako vec zelite imate mogucnost komunikacije na pp za takve stvari.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Mislis da ce neko stvarno da me saceka? 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne mislim, nego nema potrebe za iznosenjem takvih licnih detalja ovde zaista, sem ako neko bas insistira, ali ja to licno ne bih radio.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma zezam se
Al nije mi to nesto u cemu vidim prostor za ugrozavanje. Prakticno i nemas mnogo drugih opcija ca trcanje od ovih koje sam spomenuo, svi koji treniraju uglavnom posecuju ovakve lokacije (teretane, indeks, kej, stadioni, trcanje pored mora...)

Al nije mi to nesto u cemu vidim prostor za ugrozavanje. Prakticno i nemas mnogo drugih opcija ca trcanje od ovih koje sam spomenuo, svi koji treniraju uglavnom posecuju ovakve lokacije (teretane, indeks, kej, stadioni, trcanje pored mora...)
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:

Ja upravo završio detailing...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nema potrebe za paranoisanjem.dragvorl napisao:Ljudi, obratite malo paznju, ovo je javni forum i sve sto iznosite moze da vidi bilo ko na internetu, izbegavajte da objavljujete licne informacije na javnom delu. Ako vec zelite imate mogucnost komunikacije na pp za takve stvari.
Mogao je i na PP da mi odgovori.Goblin je evropski čovek širokih shvatanja,šta ima da krije.
Ja sam trčao nekad po Štrandu.Stvarno je fantastična podloga.Ali tada sam živeo na Limanu.
Tesla 6.1