Radar ometaci (jammeri)

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Re: Crna Gora kolima

Post od goblin »

A zasto to mislis?
Pa koriste se dzemeri i napolji, i ja ih koristim... cak su napolje korisniji nego ovde i odradjuju posao vrhunski.
Mislis da ih ne koriste napolju? Koriste itekako...

Ja ih koristim vec desetak godina, bas sam navikao na njih i bukvalno ne razmisljam o radarima. Kad udjem u auto u kojem nemam dzemere osecam se kao glineni golub.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Jammeri su u Austriji totalno zabranjeni, zabranjena je cak i prodaja i ugradnja. Ako ti ih nadju na autu,kazna je masna,a imaju pravo da ti oduzmu auto. Ta prica da su to "samo" parking senzori ih posebno nervira jer nisu oni bas mutavi ko ovi nasi.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

member napisao:Jammeri su u Austriji totalno zabranjeni, zabranjena je cak i prodaja i ugradnja. Ako ti ih nadju na autu,kazna je masna,a imaju pravo da ti oduzmu auto. Ta prica da su to "samo" parking senzori ih posebno nervira jer nisu oni bas mutavi ko ovi nasi.
Pa svi znamo da su zabranjeni, ali upravo ovi dzemeri koje sam sada ugradi prolaze upravo u Austriji na vanrednom pregledu (bilo slucajeva) ;)

Ozbiljna je igracka u pitanju i jednostavno ne postoji varijanta da ti dokazu ometanje. Starije modele su lakse provaljivali, ali to je vecita igra macke i misa...
Sad postoje varijante i za ometanje presretaca ali samo koji imaju ugradjene odredjene sisteme, ne moze bas svaki... da ne duzim o tome.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ja ti kazem da ne prolaze. Ako je u pitanju Laser interceptor koji si negde spominjao , nema sanse da se prodje nekaznjeno. Slovenci su takodje bas rigorozni. Al bolje ne isprobavati.
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Goblin
Znam da ih koriste napolju i u nekim državama nisu na crnoj listi ali realno ne možeš da ih sakriješ tj da ima volje nadju se sa lakoćom na autu .
Uglavnom vozices ti njih dugo kod nas bez problema.
Ja ih nemam i ne zanimaju me a recimo prošle god. sam ostao bez dozvole .
Granice ipak moraju da postoje ako ništa zbog dece.
To sto naša policija snima brzinu i čeka na besmislenim lokacijama je presmesno i pokazuje gde smo kao sistem i tu džemer da kažem "radi posao".
Uglavnom da te kazne tvojom godišnjom platom ne bi ih koristio.
A svi znamo da se to neće desiti :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

member napisao:Ja ti kazem da ne prolaze. Ako je u pitanju Laser interceptor koji si negde spominjao , nema sanse da se prodje nekaznjeno. Slovenci su takodje bas rigorozni. Al bolje ne isprobavati.
Covek iz NS, BMW M5, prosao kontrolu u Austiji.
Otvoreno su mu rekli da znaju sta ima ugradjeno al nisu mogli da ga kazne posto nisu uspeli da dokazu da uredjaj ometa radar.
sasa lbg napisao:Goblin
Znam da ih koriste napolju i u nekim državama nisu na crnoj listi ali realno ne možeš da ih sakriješ tj da ima volje nadju se sa lakoćom na autu .
Uglavnom vozices ti njih dugo kod nas bez problema.
Ja ih nemam i ne zanimaju me a recimo prošle god. sam ostao bez dozvole .
Granice ipak moraju da postoje ako ništa zbog dece.
To sto naša policija snima brzinu i čeka na besmislenim lokacijama je presmesno i pokazuje gde smo kao sistem i tu džemer da kažem "radi posao".
Uglavnom da te kazne tvojom godišnjom platom ne bi ih koristio.
A svi znamo da se to neće desiti :)
Slazem se sa svim sto si napisao.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Opet neke priče iz nepričave. Rekli mu da znaju da je u prekršaju ali ne mogu da ga kazne!? Valjda ih mrzi da ga pošalju na tehnički ili na tehničkom nisu dovoljno stručni da detektuju šta je po sredi...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Ja vozim i kod nas i po inostranstvu, dzemeri su me spasavali svuda... evo sad cu voziti i sa ovim novim.
Kada me posalju na tehnicki, raskupusaju auto, skinu dzemere, zalepe kaznu zbog istih... ja cu poverovati u suprotne price.
Najvise verujem licnom iskusto a ono pokazuje da mene dzemeri cuvaju 100% za sada, i kod nas i preko. :sreckovic:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Uz pametno koriscenje nema brige.

poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
Slika
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Ogi napisao:Prvo cim si dosao u tu situaciju znaci da si napravio prekrsaj. :) Da li bi vise voleo da si morao da ides u najblizi grad da platis kaznu ili da ostanes bez dozvole ? Znaci dobro si prosao. :) I tamo stvarno ljude rade svoj posao, radari su svaki cas.
Pa rekao sam ti da mi je cool, a da li je bio prekršaj ili nije pravo da kažem i ne znam jer je bilo izvan grada i nisam video znaka za ograničenje ( šta ne znači da nije postojao)
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Moja tetka u Kanadi napamet zna ograničenja po putevima i zonama u naseljenim mestima.Sam sam se uverio kako je kanadska policija brza na svaki grubi prekršaj učesnika u saobraćaju.U pitanju je bio motociklista na čoperu koji me je isekao na semaforu tj. "naguzio se" ispred mene.Već na prelasku te raskrsnice čekao je policijski Kamaro.Šta je dalje bilo ne znam,znam samo da je motociklista napravio prekršaj.
Takvu policiju mi ovde nećemo imati još 50 godina.Neću reći nikad.A ljudi koji poštuju saobraćajne propise za rad ne kažnjavanja,a ne zbog bezbednosti sebe i ostalih učesnika u saobraćaju,u najmanju ruku mogu okarakterisati kao neodgovorne i nedostojne vozačke dozvole koje poseduju.
A kako su položili i gde,to je posebna knjiga...
Da rezimiram svoje pitanje.
U CG voziti po propisima,pamtiti brzine zbog pandura secikesa i kupiti po koji smoki i koji žuti/crni sok da se rasprava za 10€ ne oduži. :kezo:

Tesla 6.1
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Da li je dzemer efikasan i protiv ovih stabilnih radara?

Slika

Ja poslednjih 5 godina idem preko Bosne na more u Hr i samo je pitanje srece da li cu platiti kaznu ili ne. Otprilike je prosek da u jednom pravcu naletim na penal, a u jednom se provucem. Uopste ne divljam za volanom, ali je jako tesko da covek ispostuje bas svako ogranicenje. Kao i kod nas, tako ih i tamo ima besmislenih, a oni naravno stoje bas na takvim mestima i pecaju. Sto se tice njihovog odnosa, prilicno su prijatni...
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Skidaju dzemeri i fiksne radare, i snimanje od nazad (ako nazad postavis senzor - a mesta gde se nazad montiraju su prosto neverovatna, npr. unutar stop svetla).
Jednostavno si bezbedan bas 100% sa ovim novim dzemerima.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

I kad naidjes na ovaj stacionarni da li on pisti da obavesti da nailazis na njega ili samo ne moze da te slika?

poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
Slika
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

DukeNS napisao:, a oni naravno stoje bas na takvim mestima i pecaju...
Svuda stoje baš na takvim mestima zato što znaju i oni da su to kritične deonice. A činjenica je da moraš da ih "častiš" u 95% slučajeva ako si napravio prekršaj. Evo mene prošli vikend prvi put zaustavila bugarska policija. Misliš da su oni bolji od naših, cg, hr ili bilo kojih drugih u okruženju? :) Ništa nisam platio, ali vozio sam po ograničenju. Kako nisam bio u prekršaju, pogledali su da li mi je vinjeta dobra i rekli prijatno veče.
Odgovori