+1chaslav napisao:Sajam je bezveze samo onima koji nisu kupci, oni ocekuju da vide ne znam sta za svojih 300 dinara. A to sto sebi daju za pravo da budu glavni komentatori da li nesto valja ili ne, vredi bar jos 300 rsd.
DDOR BG CAR SHOW 05
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: DDOR BG CAR SHOW 05
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ni ni eksponate, ni cenu ulaza ne određuju posetioci. Prvo određuju uvoznici, koji zakupljuju prostor na Sajmu, a on određuje cenu karata te ne vidim vezu da li je cena 300 ili 3000 dinara? Isto bi bilo. Kartu si platio onoliko koliko su tražili i imaš pravo na utisak.chaslav napisao:Sajam je bezveze samo onima koji nisu kupci, oni ocekuju da vide ne znam sta za svojih 300 dinara. A to sto sebi daju za pravo da budu glavni komentatori da li nesto valja ili ne, vredi bar jos 300 rsd.
Danas sam ušao sam u Mazdu (a i svaki auto u koji sam hteo) bez ikakvih problema.starac vujadin napisao:I u komentarima o ulasku u Mazdina kola na sajmu...![]()
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... id=1107854

Inače apsolutna pobednik DS4 Cross kog je zasrala ptica u Hali 1

Ptica:
http://www.youtube.com/watch?v=VsG3VNz3GlE
Širim haos!
Ko da nije bilo dovoljno sto je Citoen,nego sad i ovo 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Suzuki je izložio 5 Vitara, a nijednu sa panoramom. A baš sam hteo da vidim koliko utiče na mesto za glavu, prošle godine nisam obraćao pažnju. Sad kad sam ponovo seo u Vitaru posle godinu dana, baš sam se razočarao. Prvi put sam bio pod utiskom atraktivne spoljašnosti, a i bio je top model sa panoramom, pa sam nekako potisnuo enterijer. Ajde, meni bar ne smeta tvrda plastika, ali mi je teško da svarim tako loš i neatraktivan dizajn svega unutra.
Vidimo drugar i ja novi Sportage. Od pozadi izgleda veoma atraktivno sa LED svetlima. Pređemo napred i šlogiramo se:

Wtf je onaj mercedes znak u faru?! Nova Kia Soul ima zanimljiv i svež enterijer, spolja se jedva razlikuje od prošlog modela ali je zato izloženi primerak sa dizelom koštao preko 20k. Pežo se kolektivno upucao u nogu sa onim volančićem preko kog nazireš instrumente.
Za mene ove godine nije bilo ništa zanimljivo, tj. nije bilo bitne premijere u gradskoj klasi kao zamena za Jazz-a. Sad da moram da uzmem nešto uzeo bi Yarisa jer je bar zadržao kompaktne dimenzije a nudi solidno prostora unutra. Ali daleko od toga da sam oduševljen. Ostalo je sačuvaj bože, ne u smislu da je baš totalni promašaj ali se preteruje sa gradskim kolima preko 4 metra. Note je nešto najpribližnije toj Jazz koncepciji, ali od benzinaca postoji samo trocilindraš sa 80ks?! Onaj jači motor sa kompresorom od 98ks ide samo u top opremi sa obaveznim CVT menjačem? Dvostruki facepalm. Iako ne volim VW grupaciju moram da priznam da identične su trojke Polo/Fabija/Ibiza ipak zadržale određenu kompaktnost i imaju solidan izbor motora i opreme. i20 je najavljivan kao model koji donosi opremu više klase ali to ne vidim u praksi. I top oprema ima neki minijaturni LCD ekrančić. Vidim sad po netu da postoji i verzija sa većim multimedijalnim ekranom ali prodavac nije imao pojma o tome. Pri tom nisam pitao hostestu već lika u odelu za info pultom.
Ako bi popustio i uzeo nešto malo veće možda bi izbor bio 500l. Čak i sa onom retro instrument tablom ceo enterijer deluje prijatnije za boravak od 90% konkurencije. Ako sa najavljenim redizajnom još malo osavremene instrumente biće mi to prvi pik.
Vidimo drugar i ja novi Sportage. Od pozadi izgleda veoma atraktivno sa LED svetlima. Pređemo napred i šlogiramo se:

Wtf je onaj mercedes znak u faru?! Nova Kia Soul ima zanimljiv i svež enterijer, spolja se jedva razlikuje od prošlog modela ali je zato izloženi primerak sa dizelom koštao preko 20k. Pežo se kolektivno upucao u nogu sa onim volančićem preko kog nazireš instrumente.
Za mene ove godine nije bilo ništa zanimljivo, tj. nije bilo bitne premijere u gradskoj klasi kao zamena za Jazz-a. Sad da moram da uzmem nešto uzeo bi Yarisa jer je bar zadržao kompaktne dimenzije a nudi solidno prostora unutra. Ali daleko od toga da sam oduševljen. Ostalo je sačuvaj bože, ne u smislu da je baš totalni promašaj ali se preteruje sa gradskim kolima preko 4 metra. Note je nešto najpribližnije toj Jazz koncepciji, ali od benzinaca postoji samo trocilindraš sa 80ks?! Onaj jači motor sa kompresorom od 98ks ide samo u top opremi sa obaveznim CVT menjačem? Dvostruki facepalm. Iako ne volim VW grupaciju moram da priznam da identične su trojke Polo/Fabija/Ibiza ipak zadržale određenu kompaktnost i imaju solidan izbor motora i opreme. i20 je najavljivan kao model koji donosi opremu više klase ali to ne vidim u praksi. I top oprema ima neki minijaturni LCD ekrančić. Vidim sad po netu da postoji i verzija sa većim multimedijalnim ekranom ali prodavac nije imao pojma o tome. Pri tom nisam pitao hostestu već lika u odelu za info pultom.
Ako bi popustio i uzeo nešto malo veće možda bi izbor bio 500l. Čak i sa onom retro instrument tablom ceo enterijer deluje prijatnije za boravak od 90% konkurencije. Ako sa najavljenim redizajnom još malo osavremene instrumente biće mi to prvi pik.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bio sam na standu kad je neki čovek pitao za panoramu u Vitari. Prodavac mu kaže da dosta smanjuje mesto za glavu. Imaju jednu u salonu sa panoramom pa treba otići u šalon i na licu mesta sesti u jedan i drugi i videti razliku.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
Najbolja stvar na sajmu je što sam kupio alko tester. 1400din skuplji model, a ima i neki malo jeftiniji. Višekratni. Nikad ne pijem kad vozim, ali već vidim zezanje kad bude sledeća pijanka sa društvom 

Molim te ga probaj nakon listerina 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Šta se tiče peugeota i volančiča, u 308 se na to navikneš u pola sata vožnje i ne smeta više, baš naprotiv. Samo moraš da podesiš sedište cm ili dva višlje nego obično ( barem ja uvek sedim u najnižem položaju kod avta), a sam 1.2 benzinac je baš biser i pozitivno me je iznenadio. ( normalno biser u okvirima konkurencije)
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da znaš da sam hteo da isrobam onaj kineski, ali sam imao Colgate tečnost. Dok kupih Listerin, tester kao da je u zemlju propao... Nema ga nigde.Milos napisao:Molim te ga probaj nakon listerina
Izvinjavam se na off-u.
mene vitara nije toliko razočarala dok nisam video...cenu
za 5000e manje bila bi dobar izbor, ovako...
za 5000e manje bila bi dobar izbor, ovako...
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- grujicd
Rekao bi da se dobro prodaje, zato još nema popusta.
I ja sam danas obisao ceo sajam za 45 min. Ok je sajam nista posebno, ali dobro potrosenih sat vremena. Najvise sam otisao zbog nove E-klase. Prvi utisak je da mi na oko izgleda manja nego BMW 5 i Audi A6. I nije mi se svideo dizajn exterijera uopste. Koliko C klasi i S klasi brutalno stoji ovaj dizajn m, toliko E klasi ne stoji. Nikako mi se ne svidja spolja. Iznutra je druga prica. Ogroman napredak. Svaka cast odlican enterijer. Takodje 9G je prava stvar. Ali exterijer meni nikako ne lezi ovom autu.
koliko se prodaje ne znam, ali samo sam je jednom video na ulici.grujicd napisao:Rekao bi da se dobro prodaje, zato još nema popusta.
ne sumnjam da je dobar auto, ali je ipak malo skup u ovom trenutku. za par godina biće to prava cena, sigurno.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- grujicd
Iskopao sam neke podatke, neki prosek je oko 5000 Vitara mesečno u EU, ignorišem prvih par meseci dok još nije krenula proizvodnja punom parom:
http://left-lane.com/european-car-sales ... ki-vitara/
Captur se prodaje 3 puta više, pa Mokka, 2008, itd. Vitara je 9. mesto u segmentu. Iznenadio sam se da je Juke na 5. mestu, ipak je dosta star model.
http://left-lane.com/european-sales-201 ... r-segment/
http://left-lane.com/european-car-sales ... ki-vitara/
Captur se prodaje 3 puta više, pa Mokka, 2008, itd. Vitara je 9. mesto u segmentu. Iznenadio sam se da je Juke na 5. mestu, ipak je dosta star model.
http://left-lane.com/european-sales-201 ... r-segment/
nije to loše, uopšte
video sam da dosta ljudi vozi taj juke, a meni se ne sviđa. ne mogu da se setim, ali mi se čini da sam ga video na sjamu i da je drugačije izgledao
video sam da dosta ljudi vozi taj juke, a meni se ne sviđa. ne mogu da se setim, ali mi se čini da sam ga video na sjamu i da je drugačije izgledao
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-