Mobile uploads
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Mobile uploads :)
Pa dobro ima tu i onih koji ne rade to namerno nego ukljuce dnevna (ili im se sama ukljucuju) a farovi im nisu automatski pa posle kad se smrkne zaborave da treba i njih da ukljuce a dnevna rade napred i osvetljavaju delimicno put pa ih ni to ne podseca da ukljuce.
Po zr viđam nekog taksistu, tako vozi novi i30. Čeka da se skoro skroz smrkne pa upali svetla,dotle je samo na dnevnim. Glavni je s tim ledovkama.
t
t
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Al se zivi na fruskoj..

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Ubrzo sam otisao nije bio ni jedan slobodan sto da se popije neko dobro vince..
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Sent from my Edž
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ko je rekao da je regeneracija DPFa na mečki neprimetna?
Ukljucio mi je sa sajma kad sam krenuo i posle 15min opet. Mozda nije prvi put zavrsio il je preprljav:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ukljucio mi je sa sajma kad sam krenuo i posle 15min opet. Mozda nije prvi put zavrsio il je preprljav:

Brzine idu u H-a !!!

Odlično je kod Kovačevića, sviđa mi se klopa.Darko napisao:Al se zivi na fruskoj..
Ne moze da se ukljuci kada nije ni postignuta radna temperatura.Day Walker napisao:Ko je rekao da je regeneracija DPFa na mečki neprimetna?
Na slici vidim samo da trenutno trosi beskonacno goriva na 100km zato sto stojis, sto je i logicno.
U sustini, ukljucuje regeneraciju dok je ne zavrsi, ako se previse puta prekine, izbaci obavestenje ili barem sam tako cuo, meni jos uvek nikada nije.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije bas logicno jer u 99% slucajeva dok stojim nije ovakva trenutna potrosnja cak i kad nije zagrejan. Jbm li ga.
Svakako nije ni kod merca savrsen sistem za regeneraciju.. Bem im mater svima kad izmislise DPF.
Svakako nije ni kod merca savrsen sistem za regeneraciju.. Bem im mater svima kad izmislise DPF.
Brzine idu u H-a !!!

Benzinac i nemate tih problema...
S obzirom da ja vozim moj auto sa dpf-om vec 180k km, od cega je 160k km presao u gradu i da za svojih 210k km, dpf se nije ni oglasio, niti sam ga osetio, rekao bih da bolje od toga ne moze.Day Walker napisao:Nije bas logicno jer u 99% slucajeva dok stojim nije ovakva trenutna potrosnja cak i kad nije zagrejan. Jbm li ga.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.