Ugradnja gasnog uredjaja u vozilo
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Ugradnja gasnog uredjaja u vozilo
Svašta si ti pročitao, ali teško da tako nešto ide u tvog Hyua. Ide isti uređaj kao u mog Punta (istog tipa) a koji gas ubrizgava u usisnu granu, isto kao i benzin.
TT
TT
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
fabrički se gasni uređaj u Honde ugrađuje samo u Brazilu
ovo kod nas nije fabrički nego dilerski i cena je adekvatna ugradnji svakog ko može u lancu da se ugradi

ovo kod nas nije fabrički nego dilerski i cena je adekvatna ugradnji svakog ko može u lancu da se ugradi

Boringly average, but also perfect for school run mums
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@luka032
U taj 1,4 (ako je to onaj koji ide i u KIA) ne mora ubrizgavanje u tecnoj fazi. Moze obican sekvent. Moze da ide LPI, ali nema potrebe.
U taj 1,4 (ako je to onaj koji ide i u KIA) ne mora ubrizgavanje u tecnoj fazi. Moze obican sekvent. Moze da ide LPI, ali nema potrebe.
- Ji 4Tze
Ista priča je bila pre 5-6 godina..
Lako je vama koji stalno boravite na forumu pa čitate sve ali novi član koji dođe teško da će da prelistava poruke pre 5-6 godine, ipak ovo nije blog, forum je za diskusiju hehe
Kažem vam da se ne razumem u plin i zato mi treba vaša pomoć. Kažem fabrički, mislim da ovde ugrađuju ali uz fabrički garanciju motora. Evo jedan članak o BRC-u jer im trenutno sajt ne radi.
http://www.magazinauto.com/ekskluzivno- ... di-sistem/

Kažem vam da se ne razumem u plin i zato mi treba vaša pomoć. Kažem fabrički, mislim da ovde ugrađuju ali uz fabrički garanciju motora. Evo jedan članak o BRC-u jer im trenutno sajt ne radi.
http://www.magazinauto.com/ekskluzivno- ... di-sistem/
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ponovo to je GDI motor sa direktnim ubrizgavanjem. Ti nemas to. Imas obican MPI sistem. Dakle tebi ide obican sekvent. LPI ti ne treba. Da je turbo motor mozda bi i imalo smisla razmisljati ovako, odes kod odlicnog majstora i kazes ugradi plin. Ne pitaj ni koji sistem ni kako radi, samo trazi da ga uradi kako treba.
- Ji 4Tze
Luka, 5-6 godina u Srbiji, ne na ovom forumu.
Mislim da je na CBCu bila priča, wow, stiže, ide u Imprezu, ludilo ovo ono pa ostade slična situacija.
Mislim da je na CBCu bila priča, wow, stiže, ide u Imprezu, ludilo ovo ono pa ostade slična situacija.
Znam da se sa Brc ne gubi fabricka garancija.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
U Hondi? To je lokalna stvar između dilera, plinadžije i kupca.
Plinadžija ugradi proveren i poznat sistem, malo ga uštine gde treba, motor je generalno vrlo pouzdan. Kupcu je samo to bitno, pouzdano s garancijom. Diler i plinadžija se ugrade po jedno 50% cene ugradnje, svi srećni.
Plinadžija ugradi proveren i poznat sistem, malo ga uštine gde treba, motor je generalno vrlo pouzdan. Kupcu je samo to bitno, pouzdano s garancijom. Diler i plinadžija se ugrade po jedno 50% cene ugradnje, svi srećni.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Da, a ako dođe do ne daj Bože nekog većeg problema kupac obično nadrlja jer fabrika te njihove "dilove" ne hebe 2% i ništa od prave garancije. Bilo je takvih slučajeva koliko hoćeš. Fabrika ako nema u ponudi baš takav model sa pogonom na TNG ili CNG (fabrička ugradnja) ne daje nikakvu garanciju i ne dozvoljava naknadne ugradnje.
TT
TT
To ste upravu. Mislim ja sam protivnik plina i nikad ne bih naknadno čačkao motor ali s obzirom na cenu goriva i potrošnju mog auta izgleda da ću morati. Hvala vam na vremenu što ste izdvojili da mi odgovorite na pitanja. 

Ako vam potrosnja auta u eksploataciji velika za vas budzet ili prelazite puno kilometara na godisnjem nivou, onda se jednostavno kompromis trazi u automobilu koji se pokrece na dizel gorivo,toliko je skuplji koliko i vredi,nema budzenja po motoru i jednostavno to je fabricka izvedba a ne ove dilersko-(dodao bih)prevarantske sto rade po siromasnim trzistima.Otkad je uvedena akciza i dodatni reatesti tj maltretiranja ,od tada sam se prebacio(pre 6-7 godina) na dizelku i uopste se nekajem.