Kupovina NOVO putnicko
Kupovina NOVO putnicko
Potraga za novim autom, za potrebe posla. Kupovina preko firme.
Sada bio na sajmu prvenstveno da pogledam novog TIPO-a i da ponudim stari auto u reciklazu.
SAda klot varijanta TIPO (beli ) 12000e dam stari slupani auto za 1000e izadje 11.000e
Medjutim jbg. Obilazio sajam i vidim C4 N1( homologacija da je teretni) 13.000e cena bez PDV-a
Registrovan 4+1 iam sedista Biznis kao varijanta 1.6 dizel 100ks solidna oprema. Nema zadnju policu ima mrezu i pretpostavljam malo ustinuta izolacija kruce opruge pozadi. Ali ovako nema meni neke ocite razlike izmedju ovog i putnickog.
Zbog ovoga krenem u obilazak reko da vidim ima li jos ko ovakvu ponudu.
Naravno odem da vidim DUSTER-a kad i on moze u N1 homologaciji da se dobije za 14000e ( benzin 4X4) ovo mi je bilo vazno jer imam dosta voznje van puta.
Ali ponude oni meni i proslogodisnjeg LOGANA dizel za 8000e klot beli
I sada rekoh da poslusam malo savete sa foruma . Da li ima nesto sto ja ovde ne vidim ima li predloga itd.
Da li znate da jos neko prodaje putnicka vozila u teretnoj varijanti a da imajuu sva sedista Tj. 4+1
Sada bio na sajmu prvenstveno da pogledam novog TIPO-a i da ponudim stari auto u reciklazu.
SAda klot varijanta TIPO (beli ) 12000e dam stari slupani auto za 1000e izadje 11.000e
Medjutim jbg. Obilazio sajam i vidim C4 N1( homologacija da je teretni) 13.000e cena bez PDV-a
Registrovan 4+1 iam sedista Biznis kao varijanta 1.6 dizel 100ks solidna oprema. Nema zadnju policu ima mrezu i pretpostavljam malo ustinuta izolacija kruce opruge pozadi. Ali ovako nema meni neke ocite razlike izmedju ovog i putnickog.
Zbog ovoga krenem u obilazak reko da vidim ima li jos ko ovakvu ponudu.
Naravno odem da vidim DUSTER-a kad i on moze u N1 homologaciji da se dobije za 14000e ( benzin 4X4) ovo mi je bilo vazno jer imam dosta voznje van puta.
Ali ponude oni meni i proslogodisnjeg LOGANA dizel za 8000e klot beli
I sada rekoh da poslusam malo savete sa foruma . Da li ima nesto sto ja ovde ne vidim ima li predloga itd.
Da li znate da jos neko prodaje putnicka vozila u teretnoj varijanti a da imajuu sva sedista Tj. 4+1
Re: Kupovina NOVO putnicko
Mogu to da ponude svi, znam da sam vidjao i 500l u toj varijanti.
Tako da odredi budzet i sta ti odgovara, pa ces se lako dogovoriti sa dilerima.
Tako da odredi budzet i sta ti odgovara, pa ces se lako dogovoriti sa dilerima.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
I ja mislim da ti je budzet glavna stavka. Ako je budzet rastegljiv, onda formiraj potrebe pa vidi sta ti ko nudi. Tipa da li ceš za auto dati 10.000 ili 14.000 evra ili ti striktno treba 4x4 ili ti je možda dizel važniji od svega toga.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dacia prodaje, pored Dustera, Sandero i Dokker u N1 opciji.
Toyota je ranije radila Yarisa, ne znam sada.
E sad, svako ce to uraditi, u slucaju vece porudzbine. Primer su Corse, Fieste, Clio ili Fabia, raznih komerijalista. Ali su to automobili sa dva sedista - van.
Toyota je ranije radila Yarisa, ne znam sada.
E sad, svako ce to uraditi, u slucaju vece porudzbine. Primer su Corse, Fieste, Clio ili Fabia, raznih komerijalista. Ali su to automobili sa dva sedista - van.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mi ih imamo više komada u firmi, putničke, sa tim motorom. Ja nešto nisam oduševljen njim, pogotovo što je došao kao zamena za C4 i C5 koji su ipak bolji automobili. Ali je sasvim solidan i Fluence, a za te pare dizel je odlična ponuda.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ovako update
Dustee otpao . Posao gde bi mi on kao trebao nismo dobili. A mnogo mi nesto novca.
Ostale varijante DACIA ,Tipo , i C4
Fluence sam gledao ali ja ne videh da je 12500 nego 15 i nesto te stoga otpada
Ovaj citroen c4n1 je klasicno putnicko vozilo 5 sedista pojasevi tapacirunzi sve samo nema policu na gepeku nego ima mrezu i registruje se kao teretno.
Jbg ,mada razmisljam to vuce sa sobom nalepnicu 80, i putni nalog svakodnevni za teretno vozilo
ili gresim?
Ako neko ima iskustva sa tim voleo bi da se javi.
Dustee otpao . Posao gde bi mi on kao trebao nismo dobili. A mnogo mi nesto novca.
Ostale varijante DACIA ,Tipo , i C4
Fluence sam gledao ali ja ne videh da je 12500 nego 15 i nesto te stoga otpada
Ovaj citroen c4n1 je klasicno putnicko vozilo 5 sedista pojasevi tapacirunzi sve samo nema policu na gepeku nego ima mrezu i registruje se kao teretno.
Jbg ,mada razmisljam to vuce sa sobom nalepnicu 80, i putni nalog svakodnevni za teretno vozilo

Ako neko ima iskustva sa tim voleo bi da se javi.
Nalepnica pod obavezno a putni nalog isto bilo da je normalan auto ili teretni.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za putnicki auto nema naloga, za teretni mislim da ima i dalje
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
nasem vozacu na batrovcima trazili za putnicko pre 2 nedelje.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tražili i nekome sa foruma, ali nalog za putnička ne treba već 5 godina.
Mogli su da traze ovlascenje za upravljanje u inostranstvu(sto i ima logike na granicnom prelazu).