2015 Fiat Ægea/Tipo
Re: 2015 Fiat Ægea/Tipo
digatalnog je li, baš takvog sam imao

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Taj taj 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
cene su paprene. Sa ovakvim cenama, pogotovo za hatch nemaju sta da traze pored konkurencije.
Termin promotivne cene se koristi nakon početnog šoka.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Lagano bi pomislio da je Koreja u pitanjuMladen7 napisao:Замерка, да нема знака апсолутно не би знао о којем се произвођачу ради-али ок то је баш субјективно.
Mada je mene jedan deda u praonici u Vrscu za Civic-a pitao:
"Je li, bato, a koja je to kineska marka? Eto i Kinezi poceli da prave lepe automobile."
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jeste da je nov model i sl., ali da sada kupujem nov auto , pored Fluenca 1.5 dci za 12.500 evra, ovoga ne bih ni pogledao.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
+1
Послато са C6833 уз помоћ Тапатока
Послато са C6833 уз помоћ Тапатока
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I stilo je bio skup u svoje vreme pa je najveci gubitak vrednosti nakon 3g imao.
Kada bi kupovao nov auto, taj mi gubitak ne bi bio faktor o kome bi razmišljao, jer ga sigurno ne bi prodavao za tri godine, sem ako bi bio baš nezadovoljan autom, a posle 8 do 10 godina svi oni dođu na otprilike hilljadu do dve razlike u ceni. Početna cena, i ono što se za nju dobija, mi igra mnogo veću ulogu nego pad cene pri prodaji.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Koliko taj deda ima godina jedno 150-200 kad nezna za HonduDelija napisao:Lagano bi pomislio da je Koreja u pitanjuMladen7 napisao:Замерка, да нема знака апсолутно не би знао о којем се произвођачу ради-али ок то је баш субјективно.
Mada je mene jedan deda u praonici u Vrscu za Civic-a pitao:
"Je li, bato, a koja je to kineska marka? Eto i Kinezi poceli da prave lepe automobile."
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Verovao ili ne, kad sam kupio prvi Civic 2007.god., moj otac me pitao jel to nemački auto
a penzioner je od prošle godine. Njega kola uopšte ne zanimaju, važno mu da ima čime da se preveze i toliko.
Mudar ti je stari, nije džabe pitao...