Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Možda je i bilo al nisam ispratio,koja je cena klotare?
t
t
Taktika nije loša. Predstavljena snažnija verzija treba kod potencijalnih kupaca da izazove određene emocije, koje finansijski ne mogu da isprate.
Zato će se odlučiti za slabije, ali ne preterano lošije verzije.
15. aprila izlazi pun cenovnik, najsnažnija verzija će biti 79.000 €.

15. aprila izlazi pun cenovnik, najsnažnija verzija će biti 79.000 €.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Lepši matori modeli Audija i BMW-a jedno deset puta.
U pravu si, Nemci su generalno velike estete kao narod, tako da je potpuno logično.
:-D
Tapatalk
:-D
Tapatalk
Alfa uvek ima lepše linije. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Sto se tice klot verzije, i moj glasi ide starim modelima audija i bmwMr.Rotor napisao:Lepši matori modeli Audija i BMW-a jedno deset puta.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jao, sto su ruzni ovi halogeni faroviScuderia napisao:Eto posledica ''QV based'' marketingaCrno oko prozora, 16'', halogen farovi, prljav auto na ulici. Jbg koji auto ne izgleda bledo u takvim varijantama. Nije da mi se svidjaju ni ove napucane previse, ali ove bas bazne sa balon gumama treba porediti sa ovakvim primercima
Ovaj B8 sa slike i Goblinov su ono sto je QV spram ovih klotova na poslednjim stranama.

Dripci su ih namerno napravili tako da je 1000 evra doplate za xenone 100% sigurica

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Bas je ruzna ova alfa. Ne da mi je 159 bio bolji kada se pojabio, bolji mi je i sada. Mislim na izgled.
Teško je izgled 159 ponoviti, a izgled nije ključna stvar u prodaji automobila. Ovaj auto mora Alfu da vrati na tržište, prema tome, mora da bude sve ono što 159 nije bila.
Ma da, kao i oviDelija napisao:Dripci su ih namerno napravili tako da je 1000 evra doplate za xenone 100% sigurica

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
jel to u A4 moze da se uzme LED dnevni bez ksenona?
Ma jok, obicna sijalica. LED ide uz xenon i kod B8 i kod B8.5

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
pa daaa..bas to i znam nego me nesto pokolebao post iznad mog. Izgleda da to nisam dobro shvatio
Mozda za to sto je promenio sijalice pa sijaju plavo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3