Škoda Octavia 2013/2017 A7FL
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Škoda Octavia 2013
Po ovim snizenim cenama DJ lagano moze i da prodje kao racionalna kupovina, rekao bih da je pre par godina nova bila i do 5000e skuplja.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
@Floyd: Ne izdajem, sve mi jedno.
I RS bih verovatno uzeo 220KS benzinac. Meni to pije vode skroz, a i ova Đ bez problema. Neću sad ništa da diram, ali ostaje žal što se dobre prilike trebaju iskoristiti. U tome je sva draž ovog materijalnog sveta, igrati pametno sa raspoloživim sredstvima.
@Ivane, još su pregovorljive cene, a imaš primerke koji stoje u salonima godinu-dve, gde tu tek pregovorljive cene. Matematika ko za pravi auto.
I RS bih verovatno uzeo 220KS benzinac. Meni to pije vode skroz, a i ova Đ bez problema. Neću sad ništa da diram, ali ostaje žal što se dobre prilike trebaju iskoristiti. U tome je sva draž ovog materijalnog sveta, igrati pametno sa raspoloživim sredstvima.

@Ivane, još su pregovorljive cene, a imaš primerke koji stoje u salonima godinu-dve, gde tu tek pregovorljive cene. Matematika ko za pravi auto.

Ma zezam se. Super je to motor za Đulijetu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ivan
Sedista mi se svidjaju, jel ta verzija sa tim sedistima i crnim grilom ona sto je pandan performance packu kod gtia, sto dobija lsd i vece kocnice?
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
It offers limited-slip differential, namely the electrohydraulic device VAQ vectoring torque.
standard RS 230 black packet, a mask, mirror covers, rear wing and tail pipes and wheels in black. It can not also be without leather, electrically adjustable seats with color logo RS. In addition, on-board computer can calculate lap times, the choice of driving mode is also standard equipment and you do not pay extra for parking sensors around the car. Cheaper premiums are then needed for automatic parking, the contrary is also possible to buy a black roof lining.
Important is also the drive unit, a four-cylinder 2.0 TSI, which received 10 additional horsepower, the car has thus newly 230 hp (169 kW) and the maximum power peak is shifted by 200 at speed above 6200 rpm until 4700. Torque remains the same, ie 350 asl All this was enough to increase the maximum speed of 250 km / h reduce time acceleration from zero to one hundred kilometers per hour by one tenth to 6.7 seconds while these are figures for the liftback. The DSG transmission values of 1 km / h and one tenth of a second worse. Average consumption has remained the same, namely 6.2 liters per hundred kilometers, with the machine 6.4 liters / 100km.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ivan
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... VWhQwNw07U

Milion Octavia treće generacije.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Širom sveta. 

International success: a total of 432,300 Octavias delivered to customers around the world in 2015

Dobra vest je da Octavia više neće biti dostupna sa 1.2-litarskim TSI motorom. Sada ga zamenjuje 1.0-litarski trocilindraš sa 115 KS. 
https://twitter.com/SkodaNEWS/status/725293525382881280

https://twitter.com/SkodaNEWS/status/725293525382881280

Jel taj motor bolji?
Za mene downsizing nikako ne može da bude dobra vest
Za mene downsizing nikako ne može da bude dobra vest