Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Deluje mi kao frizura koja je namestena s jedne strane na drugu i asocirala me odmah na Trampa, iako on nema takvu frizuru ali on mi iskocio u glavi.
Mozemo i po garazi da gledamo, ali eto razumeo si me. Garaza levo mi je lepa a desno mi se ne svidja.
Ji4, sto me iskulira za profesiju?
Mozemo i po garazi da gledamo, ali eto razumeo si me. Garaza levo mi je lepa a desno mi se ne svidja.
Ji4, sto me iskulira za profesiju?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ji4 је архитекта Ацо, ево ја да ти кажем ако ми даш мало новаца...100 ...милиона...марака
ТТ

ТТ
Kul, bas zanimljivo zanimanje 
Nisam siguran kakva je situacija s tim poslom u Srbiji, s obzirom da su kod nas svi arhitekte, sto je malo i zalosno.
100 miliona maraka je po kursu 1939 (ili pre ce biti 29) godine vredelo manje od dinara, posto ako se dobro secem podataka (pisem iz glave), to je bula najveca inflacija u istoriji i dolar je vredeo 4.2 triliona maraka. Mozda sam omasio godinu i cifeu za po malo, ali nije daleko od toga.

Nisam siguran kakva je situacija s tim poslom u Srbiji, s obzirom da su kod nas svi arhitekte, sto je malo i zalosno.
100 miliona maraka je po kursu 1939 (ili pre ce biti 29) godine vredelo manje od dinara, posto ako se dobro secem podataka (pisem iz glave), to je bula najveca inflacija u istoriji i dolar je vredeo 4.2 triliona maraka. Mozda sam omasio godinu i cifeu za po malo, ali nije daleko od toga.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A, bre, dabre, nije 100, vec 200Mladen7 napisao:Ji4 је архитекта Ацо, ево ја да ти кажем ако ми даш мало новаца...100 ...милиона...марака![]()

https://www.youtube.com/watch?v=dOlc_Z116Bg
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Po mom kursu je svejedno da li je 100 ili 200 miliona. Vise kosta amortizacija digitrona za racunanje tacne cifre nego sama cifra.
- Mladen7
Ууууправу си, ништа онда 200
ТТ

ТТ
- Mladen7
Aцо ти то озбиљно
, погледај клип који је Делија окачио, шала
За професију Ji4 сам озбиљан.
ТТ

За професију Ji4 сам озбиљан.
ТТ
Pa zezam se, naravno da ne mislim da si ozbiljan, a ni da treba da racunam kurs koji je bio aktuelan izmedju svetakih ratova 
Samo koristim priliku da ispadnem pametan
Edit: ali s obzirom da sam samokritican, priznajem da sam sad pogledao i da ipak podaci mozda nisu tacni, tj izgleda da je ipak bila misinformacija kad sam do gledao. Bolje da obratim bolju paznju na izvore kad citam nesto.

Samo koristim priliku da ispadnem pametan

Edit: ali s obzirom da sam samokritican, priznajem da sam sad pogledao i da ipak podaci mozda nisu tacni, tj izgleda da je ipak bila misinformacija kad sam do gledao. Bolje da obratim bolju paznju na izvore kad citam nesto.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Staklenci su i dalje hit, ako se prave u NY i ostalim top lokacijama, bezveze je pričati kako su bezveze 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ti bas ne citas sta drugi pisu? 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
čitam, ali sam se malo pogubio...
ima dobrih primera ovde za montažne kuće recimo, moderne, kubične, svedene
http://www.simontns.co.rs/index.php?/category/373
ima dobrih primera ovde za montažne kuće recimo, moderne, kubične, svedene
http://www.simontns.co.rs/index.php?/category/373
Boringly average, but also perfect for school run mums
Super, a samo je vise nego duplo veca od ove koju on pravi 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ova kubična mi je baš dobra, al to traži veliki plac i puno rastinja. Tj. tako se meni čini da bi bilo idealno.
Edit: Koliko košta ovakva kuća? Kolika je neto površina, jel P krova = P neto?
Duplo veća, pa ne pravi valjda kuću od 80kvm?
Da, ovo je bas lepa kuca 
Ja nisam rekao da je staklo ruzno i najvise i volim gradove koji si fazon Menhetna a ne Pariza, ali sam pomenuo da to brze zastari. Primer slike koju si stavio se bas i poklapa s mojim zapazanjem da moderne gradjevine bukvalno pregaze one koje su nedavno napravljene.

Ja nisam rekao da je staklo ruzno i najvise i volim gradove koji si fazon Menhetna a ne Pariza, ali sam pomenuo da to brze zastari. Primer slike koju si stavio se bas i poklapa s mojim zapazanjem da moderne gradjevine bukvalno pregaze one koje su nedavno napravljene.
U osnovi je i vise nego duplo veca, 23x23m, nesto slicno, a Rakijeva 11x11, jer pricamo o dizajnu kuce, zamisli je nabijenu na duplo manje metara.Uroš S. napisao:Ova kubična mi je baš dobra, al to traži veliki plac i puno rastinja. Tj. tako se meni čini da bi bilo idealno.
Posle se kvadratura dobija spratovima.
Iskreno, nije mi bas ni najjasnije kako Raki dobija 250m2 sa 11x11 spoljasnjim dimenzijama. Moja procena je negde oko 200m2.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.