Gde si bio pre pola godine imao sam bas takvu oktaviju za prodaju...cikajowa napisao:Drugari, hajde da se fokusiramo bar malo na predlozene modele gore![]()
Fiat otpada, ukusi su razlicitia taj benzinac od 95Ks...
,fluence takodje jer upravo izlazim iz renao i to skiputanje plastike mi se urezalo u mozak iako su novi modeli renaulta dosta napredovali povodom toga.
![]()
Sta bih ja kupio odmah? Misim da bi upala u budzet,oktaviju polovnu sa 10-15000km u izvedbi 1.2 105ks. Ovako mi ostaje da cekam da se pojavi nesto takvo ili da prelomim sa Vitarom ili Merivom. Uvek je pitanje gde se dobija najvise za odredjenu sumu novca. Zakomplikovah znam
Kupovina novog ili malo koriscenog automobila do 13000e
Re: Kupovina novog ili malo koriscenog automobila do 13000e
- cikajowa
- Pridružio se: 28 Mar 2016, 13:35
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 VVTi Luna
Ko kaze da je garancija presudna? Bitna da. Iskustva koja imam su slicna svima koji su vozili polovan automobil star 10 godina sa 250k km na satu... Ovo mi je pri nov automobil koji kupujem, pa mozda zato pazim na sve. Takodje kolicina novca koju dajem za mene nije mala i zelim da ne mislim o automobilu bar do 100k km, nadam se da vecina nabrojanih moze da izgura toliko bez ozbiljnijeg kvara.
Video sam nenade ,video
Video sam nenade ,video

Poslednja izmena od cikajowa u 29 Mar 2016, 00:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Svaki ce izgurati toliko ..
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Glas za Oktaviju.
Tesla 6.1
Tesla 6.1
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Posle posedovanja Octavie 3, uopste nisam odusevljem tim autom. Ne mislim mehanicki ili na motor 1.6tdi koji je perfektan od potrosnje do performansi za 105ks, nego na sam osecaj koji je bas "supalj". Nikako mi nije legla, sva je plasticna i supja unutra kao da sve ispod pokriva samo ofarbani karton.
Bas los utisak o enterijeru imama. Pa cak i vrata koja su plasticna nema nigde platna.
Sto se tice stabilnosti, prostora, gepeka, podnosenja vecih brzina, pouzdanosti je skroz OK. Idealan sluzbeni auto.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Bas los utisak o enterijeru imama. Pa cak i vrata koja su plasticna nema nigde platna.
Sto se tice stabilnosti, prostora, gepeka, podnosenja vecih brzina, pouzdanosti je skroz OK. Idealan sluzbeni auto.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Wow, ja sad tebe da ne poznajem npr, rekao bih kako je ovo nemoguce ili kako si anti skodista iki tako nesto... S obzirom da znam da si beoma realan, samo sam zapanjen koliko se ukusi razlikuju 
Meni je bilo super iskustvo sa Skodom

Meni je bilo super iskustvo sa Skodom

- cikajowa
- Pridružio se: 28 Mar 2016, 13:35
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 VVTi Luna
Ako moze misljenej o ova cetri modela iz prvog psota, kao i sta bi bio Vas izbor uz katko obrazlozenje
) hvala svima 

Cika Jovo, oktavija 1.2 tsi u Bgd-u ne moze da trosi ispod 8-9 litara a ako je stisnes, biva 10-11. Razmisli samo o tome, tezak auto a mala kubikaza, ne ide veruj mi zato sam je i prodao sa 11.000km posle 8-9 meseci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Covek je iz Loznice, tamo guzve skoro da nema. Jedino predvece kad se gastosi voze kroz centar da bi bili vidjeni 

Brzine idu u H-a !!!

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Hoce li se ta bolest iskoreniti
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sestra i zet su skoro uzeli Merivu 1.4 turbo 120ks. Doduše dodali su još i kameru, bolju multimediju, zadnje senzore i još neke sitnice pa je cena bila oko 14k. Potrži temu koju sam postavio, sad sam na tapatalk pa mi je teže da linkujem. Motor je sasvim solidan u vožnji, ne kida ali lepo vuče od niskoh obrtaja i prijatan je za vožnju. izolacija i udobnost su isto solidni, ima i prostora... Zadnja vrata su mali problem ako pozadi voziš odrasle, jer se sudarate prilikom izlaska. Sa druge strane su odlična ako pakuješ mali decu u sedišta. Za dugotrajni kvalitet je rano da znam iz ličnog iskustva, ali je garancija 4 godine i 120.000km, što nije loše.
Dok su gledali pre par meseci vozili smo i Auris 1.6. Po meni je to Auris bolji auto u svakom smislu sem za gradske uslove, jer je Meriva nešto kompaktnija i preglednija. Auris je bio i skuplji. 1.3 motor smo vozili u Yarisu i meni je i u manjem autu bio smor, nije to za Auris/Corolu. U to vreme smo pratili i oglase i bio je Auris 1.6 sa dobrom opremom i malom kilometražom za nekih 11k. Tako da naleti ponekad.
Dok su gledali pre par meseci vozili smo i Auris 1.6. Po meni je to Auris bolji auto u svakom smislu sem za gradske uslove, jer je Meriva nešto kompaktnija i preglednija. Auris je bio i skuplji. 1.3 motor smo vozili u Yarisu i meni je i u manjem autu bio smor, nije to za Auris/Corolu. U to vreme smo pratili i oglase i bio je Auris 1.6 sa dobrom opremom i malom kilometražom za nekih 11k. Tako da naleti ponekad.
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
moj je stav, nikad najslabiji motor u ponudi...po meni je motor 1,2 u oktaviji biciklo...Daces 13000 evra i imaces preslab motor u autu. Jos kad ukljucis klimu...Pokusaj sa Merivom, mioslim da je za taj novac odlicna kupovina...Imaces dovoljno mesta i komfora i za dalja putovanja, ali nece biti limuzina. Loznica nije veliki grad da bi po njoj imao gde da vozis i odgovarace ti dimenzije za parking...
@nenad.fil
Malo je off ali sto se tiče tog motora 1.2tsi stvarno sam cuo bas razlicitih misljenja. Na jednom drugom forumu lik se hvali potrosnjom i performansama. Koja je stvarna potrosnja tog motora? Neka poredba u odnosu 1.6tdi?
Malo je off ali sto se tiče tog motora 1.2tsi stvarno sam cuo bas razlicitih misljenja. Na jednom drugom forumu lik se hvali potrosnjom i performansama. Koja je stvarna potrosnja tog motora? Neka poredba u odnosu 1.6tdi?
Od ovih sto si naveo nova Opel Meriva jer je i ok auto i ok motorizacija.