Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Ni meni se ne svidja ali moram da budem iskren i da priznam da ne znam koji su sada trendovi po pitanju sata.
Kakvi su citizen miyota mehanizmi? Vidim da ih sve kopije od 200 eur sada imaju, a za 200eur može baš dobar sat da se uzme, pravi li to nekih problema? Mnogo mi se sviđa sat od 22.000eura koji je kao kopija 200, i ne bih ga uzeo da se hvalim kako imam skup sat već jer mi se sviđa izgled. Da je ovo prvo u pitanju, ne bih ovde postavio pitanje već bih ga kupio i lagao da nije kopija 
Ovaj mi izlgeda baš moćno:

Ovaj mi izlgeda baš moćno:

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Gde imas te kopije za 200 ?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Lepa kopija i lepo se raspadne kad se najmanje nadaš.
Koji će ti kopije,to se ne može nazvati satom,ma koliko lepo delovao.Za 200€ Citizen/Seiko imaju odlične satove.
Pročitah jednu priču na Svet Satova.Čovek kupio kopiju nekoh high-range sata.Ubeđen da je savršena kopija.Pri tom i sam je "puniša" i ima skupe originalne satove.Ali,šta ćeš,Balkan...I stavi ga on na ruku i ode na neki poslovni ručak.Dok je pričao,na "satu" je nešto kvrcnulo kod krunice,ona odskočila,zamalo mu se u oko nije zabila,kazaljka za minute ispala...Sve to za manje od minute.I tako je napravio klovna od sebe.Ne znam da li je ručak nastavio...
Tesla 6.1
Koji će ti kopije,to se ne može nazvati satom,ma koliko lepo delovao.Za 200€ Citizen/Seiko imaju odlične satove.
Pročitah jednu priču na Svet Satova.Čovek kupio kopiju nekoh high-range sata.Ubeđen da je savršena kopija.Pri tom i sam je "puniša" i ima skupe originalne satove.Ali,šta ćeš,Balkan...I stavi ga on na ruku i ode na neki poslovni ručak.Dok je pričao,na "satu" je nešto kvrcnulo kod krunice,ona odskočila,zamalo mu se u oko nije zabila,kazaljka za minute ispala...Sve to za manje od minute.I tako je napravio klovna od sebe.Ne znam da li je ručak nastavio...
Tesla 6.1
Pa prvo sam video u Turskoj, a ima i ovde na kupujem prodajem. 200e nisu male pare i verujem da sat normalno radi...
Sedjane, imam ja sad i srednje skup sat, imam i rolexa kog ponekad nosim koji je vise hiljada eura, ali ne lozi me to, nije mi sat nesto sto me odusevljava. Ne znam ni taj rolex kakav je unutra niti me interesuje nesto previse, bitno mi je samo kakav mi je na oko
Njegov onaj mehanizam koji nema bateriju mi je sranje i iako moze da izdrzi dva dana bez nosenja, svaki put pizdim kad ga podesavam jer ga nisam nosio 5 dana. Pre bih imao mehanizam iz dizni sata na bateriju nego taj automatski ma kakav on bio.
Hublot mi se bas svidja ali mi ne pada na pamet da dajem tolike pare za sat.
Sedjane, imam ja sad i srednje skup sat, imam i rolexa kog ponekad nosim koji je vise hiljada eura, ali ne lozi me to, nije mi sat nesto sto me odusevljava. Ne znam ni taj rolex kakav je unutra niti me interesuje nesto previse, bitno mi je samo kakav mi je na oko

Njegov onaj mehanizam koji nema bateriju mi je sranje i iako moze da izdrzi dva dana bez nosenja, svaki put pizdim kad ga podesavam jer ga nisam nosio 5 dana. Pre bih imao mehanizam iz dizni sata na bateriju nego taj automatski ma kakav on bio.
Hublot mi se bas svidja ali mi ne pada na pamet da dajem tolike pare za sat.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Moj čovek. Poludeo sam kad mi je žena rezervisala Tissot automatik za rođendan, jer retko nosim sat i ne želim da ga navijam svaki put kad ga stavim. Srećom još nije bilo finalizovano pa sam promenio poklon u električnu gitaruAcaKayak napisao:Njegov onaj mehanizam koji nema bateriju mi je sranje i iako moze da izdrzi dva dana bez nosenja, svaki put pizdim kad ga podesavam jer ga nisam nosio 5 dana. Pre bih imao mehanizam iz dizni sata na bateriju nego taj automatski ma kakav on bio.

Fake sat, fake delovi za kola, fake odeća, ... feke čovek.
Nikako laznjake !! Skrnavljenje necijeg umeca i vestine da napravi nesto posebno, drugacije.
Ok, onda sam fake covek.aviator napisao:Fake sat, fake delovi za kola, fake odeća, ... feke čovek.
Ima li neko iskustva?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Miyota je generalno dobra, sad je pitanje šta je unutra, oni imaju 100 klasa(i vrsta) mehanizama, i svi su generalno dobri, mada mnogi imaju neke bubice tipa bučne rotore, skakutanje sekundare neravnomerno, i slično.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Hvala Urose!
Kapetane, koliko nisam veslao sada bi i meni betar bio glavni kriterijum brzine

Kapetane, koliko nisam veslao sada bi i meni betar bio glavni kriterijum brzine

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Aco, što se replika tiče, u principu svi će ti reći da ne kupuješ.
Ali pošto ćeš ti da ga nosiš, boli te ckura ko će šta da kaže,
važno je tebi da se sviđa, realno.
Inače, sat koji si ti okačio je baš popularan kod nas,
masa ljudi ga nosi, u Turskoj je moj kolega kupio za 60ak €,
kad ga stavi na ruku slikaću pa ću ga okačiti.
Ali pošto ćeš ti da ga nosiš, boli te ckura ko će šta da kaže,
važno je tebi da se sviđa, realno.
Inače, sat koji si ti okačio je baš popularan kod nas,
masa ljudi ga nosi, u Turskoj je moj kolega kupio za 60ak €,
kad ga stavi na ruku slikaću pa ću ga okačiti.
Ima u Turskoj i jeftinijih, kupio sam ja neki za 30e al sam ga izhubio. Ipak na njima se vidi da nisu original, lose je sve uradjeno. Ima replika i od 200 i 500e, one su bas dobre.
Ja sam ovde pitao zbog ovoga sto je Uros odgovorio, to me najbise interesovalo.
Aviator, pa sta sto je ruski, sta je tu lose?
P.S. vidim da imam dosta gresaka u kucanju ali setam pa nisam bas precizan. Izvinjavam se.
Ja sam ovde pitao zbog ovoga sto je Uros odgovorio, to me najbise interesovalo.
Aviator, pa sta sto je ruski, sta je tu lose?
P.S. vidim da imam dosta gresaka u kucanju ali setam pa nisam bas precizan. Izvinjavam se.