Nisam ih poredio i meni je BMWov gori, taj obican, cak i kad ima komande na volanu, nego kazem da ne pristaje Mercedesu, tj meni izgleda bzvz i jeftino. Ali misim da je to vise posledica predobrog izgleda AMGa, nego toga da je ovaj sam po sebi ruzan.
Ali to nije obican volan, nego sport volan, obican im je sve ruzan do ruznijeg, a i to je stari model, pogledaj volane na novom A4, ne zna se koji je ruzniji.
Kako god da se okrene, ako uporedis jednake nivoe volana, Mercedes ih u ovoj generaciji sije debelo, dok je u prosloj to bio Audi, ali su sada unakazili onako lepe volane.
I jos nesto sam izvalio, Audi A6 u standardnom paketu opreme ne dolazi sa pokazivacem brzine, potrosnje i ostalih stvari na bord kompjuteru.
Imas samo radio stanice i fuel range.
I to u sport paketu sa bas tim trokrakim sport volanom sa komandama.
Onda, ne sklanjaju dugmice u enterijeru od opreme koje nema, nego stisnes dugme za navi, a on ti kaze kako funkcija nije moguca.
Tako neke gluposti koje sam izvalio, a tako su slepacke...
Samo cu reci da je Audi pravi polupremium i da sam to tek sada u potpunosti potvrdio, kako unutar, tako i van vozila, gde su za 100k km i 3 i po godine, srafovi ispod kola svi korodirali, do te mere da ne mogu da se odvrnu, nego moraju novi da se naruce, a ovi da se buse, auspuh dobio svuda fleke od korozije... Sve oko gumenih nosaca i slicnih stvari je korodiralo...
I to sve na A6.
Moja C klasa sa 210k km i 9 godina starosti ispod deluje bolje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa nemaju obican trokraki volan, taj volan koji si ti postavio nije obican, nego sport volan koji se doplacuje, obican volan im je nakaradni cetvorokraki.
Taj volan koji jeste stariji, ide u sadasnji A6/A7, koji imaju lepe volane, nadam se da im novi nece imati onako ruzne volane kao u novom A4.
To kao kada bi stavio Bmw-ov iz sport paketa ili Mercedesov iz Avantgarde paketa i rekao kako je to obican trokraki volan
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa i Mercedesov iz avangarde paketa je isti, tj bzvz. Mislio sam na oblik, a ne na sitnice, dugmice i alu detalje. Cak mi je i taj OOOO cetvorokraki lepsi.
Ovaj sto je DW postavio mi je lepsi od novih volana ispod AMG paketa.
Taman je potvrdilo ono sto sam mislio. BMW/Audi vec od sporta ok, Audi mi u standardu najlepsi, pa merc, pa bmw. Inace S-line/S volani mogu biti i zaseceni, bar ovi ispod 6ice.
S i S line nisu isto, a ti si stavio sliku S3-ke.
M i M paket volan izgledaju drugacije, kao i AMG i AMG paket volan.
Nisam ja postavio da bi se tebi svideo, nego da razgranicimo sta je standard, a sta sport volan.