Kupovina novog ili malo koriscenog automobila do 13000e
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Kupovina novog ili malo koriscenog automobila do 13000e
Lako ja vama "Bosancima" 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa eto delija znaci od kako vozis taj auto potrosnja ti je 10.5 i to je ono sto je bitno za tebe i tvoj slucaj. Retki su slucajevi da neko ceo zivot svog automobila vozi tesku gradsku voznju u spicu tako da reći kako bi oktavija 1.2 trosila 10 po gradu je teska nebuloza.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moj 1.2 twinport pije 9, kad ga stisnes nije ti dobro 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
svaki auto, benzinac po Loznici ce da trosi 10 l...To je grad gde sa jednog na drugi kraj imas 3-4 km i sve je u gradu, ulice su uglavnom male i cesto imas zaustavlöjanja. Meni je Clio 1,4 po gradu trosio lakih 10 l/100 km...5 god sam ga vozio i nikad nije bio manje u gradu
Na tom sajtu su ljudi uglavnom opsednuti potrošnjom pa postižu neke nerealne rezultate. Vidim prosek za X5 40d manje od 9lDelija napisao:Nije Sprintmonitor, vec Spritmonitor
Elem, ne znace mi puno ti podaci kad su uvek mesovite voznje. Ja 90% vozim u gradu i preje*em njihovu maksimalnu potrosnju i sa Civic-om ranije, a i sada.
Ako gledam potrosnju na regionalnim putevima i na autoputu to je to, ali u gradu - malo morgen
A da se vucem na semaforima kao slina - nece da moze

Ja očekujem oko 12

Zavisi gde ćeš ga voziti. Ako ideš na posao kao ljuba u NL neće trošiti 12.
Nema šanse. Lako je u Holandiji kad svi voze bicikle pa je autoput prazan... navrtiš ga na tempomat i vozi. Ovde gde ja vozim je i na autoputu stani-kreni režim u špicu plus sam ja daleko od autoputa.
Jeste floyde, sve sto se ne uklapa u tvoj sablon je zaposednuto, opsednuto i retardirano.
Naravno da je retardirano da kupiš 328i ili jače i budeš opsednut da ti troši 7-8l kakvih je nekoliko na linku što je okačio Delija.
A kako si zakljucio da su ti ljudi opsednuti a ne samo da imaju drugacije rute do posla od tebe? Ok, verovatno oni najstedljiviji stvarno vode racuna i trude se da postignu rezultat al oceniti da su svi takvi je po meni retardirano.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Meni je taj spritmonitor bio skroz realan za sva tri auta koja sam vozio desetinama hiljada km. I tačno sam bio na delu krive potrošnje u skladu sa upotrebom auta.
Što se tiče dileme, mislim da taj 1.2tsi može da zadovolji solidnu većinu korisnika u velikom procentu vremena. Sigurno ide mnogo bolje nego moj fokus recimo, pa mi je dovoljan za 90 posto vremena za način za šta mi služi...
Sent from my D5503 using Tapatalk
Što se tiče dileme, mislim da taj 1.2tsi može da zadovolji solidnu većinu korisnika u velikom procentu vremena. Sigurno ide mnogo bolje nego moj fokus recimo, pa mi je dovoljan za 90 posto vremena za način za šta mi služi...
Sent from my D5503 using Tapatalk
- cikajowa
- Pridružio se: 28 Mar 2016, 13:35
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 VVTi Luna
Dobro , otisli smo u totalni off
Mislim da bi meni sasvim bio dovoljan 1.2 TSI 105, jer nam je u planu i mali gradski autic u narednom periodu. Tako da ce u principu 90% ovaj auto biti vozen otvoren put a tu oktavija trosi 5-6L sto je
Nisam neko ko bi jurcao i proslo me je to odavno, a i dete je na putu
Ajde ako znate nekog da prodaje oktavijicu sa tim motorom sa malo km javite, jer nove nema nigde i ceka se 90 dana
Meriva je backup varijanta ako u narednih 15 dana ne iskrsne otavija 

Mislim da bi meni sasvim bio dovoljan 1.2 TSI 105, jer nam je u planu i mali gradski autic u narednom periodu. Tako da ce u principu 90% ovaj auto biti vozen otvoren put a tu oktavija trosi 5-6L sto je

Ajde ako znate nekog da prodaje oktavijicu sa tim motorom sa malo km javite, jer nove nema nigde i ceka se 90 dana

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Niko ne bi da jurca, pa na kraju zafali snage 
Nikad se visak snage nece baciti - u najmanju ruku je svako preticanje bezbednije ako imas rezervu snage.

Nikad se visak snage nece baciti - u najmanju ruku je svako preticanje bezbednije ako imas rezervu snage.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cikajowo da li si mozda kontaktirao Alpros auto? (Skodu)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!