VW Golf VII
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Re: VW Golf VII
Moj šurak vozi Pasat b6 sa 300.000km i polovina enterijera se oljuštila. Volan, rukohvati na vratima, dugmići, itd, al valjda nije na nivou Golfa, pa zato. Znam da kod nas taksisti menjaju obloge u kolima zbog pohabanosti, al u Bg to izgleda ne rade, tamo se ipak manje vozi 

Golf 4 i 5 su imali taj problem jer su im sve plastike bile oblozene tankim slojem gume.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ivica122
To nisam znao, a očigledno važi i za Pasat. S tim da dugmići nisu mekani, dakle nemaju gumirani sloj a i oni su izlizani. Ne skroz i ne svi. Njegov auto spolja deluje dosta bolje, očuvanje, ali unutra je solidno umoran.
I na pojedinim Audijima (nA4 B6 su se gulili prekidaci prozora, A3 centralna konzola i prekidac za farove...)
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
bmw bangle generacija se ljusti ko jabuka.
Pa svuda se guli ako se dosta koristi, logicno.
Drugarica je imala Civic svemirca, na 40-50k km je pola stvari u enterijeru bilo izlizano, a video sam primerak sa 150k km, nista.
Menu se izlizala na C klasi crtica kod dugmeta 8, pa je gornji deo broja pun, a od ostatka mi se sjebalo samo kod instrument table, isto ovo sto Markoni napisa, sloj neke specijalne gume preko plastike, da imala onaj mat izgled, a ne izvaljuje se pod prstima dok ne krene da se ljusti. To je moja krivica, jer sam stavio tu onaj kineski silikonski drzac za telefon, pa se zalepio na visokoj temperaturi i kada sam ga povukao, povukao i tu gumu sa sobom.
Naravno, ogrebotine na plastici izmedju menjaca i naslona za ruku su normalna stvar.
Sent from my Sony
Drugarica je imala Civic svemirca, na 40-50k km je pola stvari u enterijeru bilo izlizano, a video sam primerak sa 150k km, nista.
Menu se izlizala na C klasi crtica kod dugmeta 8, pa je gornji deo broja pun, a od ostatka mi se sjebalo samo kod instrument table, isto ovo sto Markoni napisa, sloj neke specijalne gume preko plastike, da imala onaj mat izgled, a ne izvaljuje se pod prstima dok ne krene da se ljusti. To je moja krivica, jer sam stavio tu onaj kineski silikonski drzac za telefon, pa se zalepio na visokoj temperaturi i kada sam ga povukao, povukao i tu gumu sa sobom.
Naravno, ogrebotine na plastici izmedju menjaca i naslona za ruku su normalna stvar.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- ivica122
Žene više i brže izgrebu dugmiće i ostalo zbog noktiju i prstenja. A i zabole ih 

Xepoj87 napisao:Pa svuda se guli ako se dosta koristi, logicno.
Sent from my Sony
Da ali na VAGovim je to odvratno, plastika je bele boje.

Na dosta VAGova sam to viđao, izgleda da su osteljivi na to.
Poslednja izmena od HKS u 01 Apr 2016, 18:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ovo je uzasno 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Na zadnje 3 slike audiji sigurno, inace su bas kriminalni po tom pitanju.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nadam se da to ne vazi za novije modele.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ko da je bitno kakva je pozadina, ruzni su svaki kad su izgrebani, ovo je bas neka sivonjska upotreba. I kod Mercedesa je cini mi se bela pozadina.

BMW's have the same problem. My HVAC controls were peeling in my (F10) '11 550ix after about 25K miles. It was fixed under warranty.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Toga kod Opela nema 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Posle 300.000km svasta se potrosi do 200.000 je sve kao novo.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Sve plastike koje svetle u pozadini su bele ili mat providne boje u osnovi, pa je ofarbano okolo, da bi se dobio opis dugmeta.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.