Auto Kasko osiguranje
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Auto Kasko osiguranje
Ja sam kod Wienera i skroz sam zadovoljan, jesi li probao kod njih?
Brzine idu u H-a !!!

Meni je Wiener bio najjeftiniji prve godine, kasnije AMS.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moj poznanik koji ima agenciju ne saradjuje sa njima. Uniqa, DDOR, Triglav, Dunav, Generali, Milenijum. To je izbor. DDOR i Uniqa otpali zbog cene. Milenijum je skup za rang osiguravajuce kuce, Triglav nema pomenuti ugovor - tako i ostase Dunav i Generali 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Gde si do sada imao kasko? Ja sam kod wiener-a zadržao sve popuste, samo sam ukinuo trajni nalog za stari ugovor i napravio novi. I kod obaveznog osiguranja prenosiš stepen koji si imao, priložiš kopiju ugovora i stare polise
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
DDOR, Generali, Milenijum... Jos negde sigurno, ali ne mogu da se setim 
Svuda imam fine bonuse zbog pomenutog prijatelja koji je pravi zmaj.
Odlucio se za Dunav po njegovoj preporuci (ni on ne voli Generali
). 5% ucesca u steti.

Odlucio se za Dunav po njegovoj preporuci (ni on ne voli Generali

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Imam neko manje ostecenje krila i odlucio sam da aktiviram kasko. Kad' ga vec placam svake godine sto da ga i ne aktiviram, dugo vec hvala Bogu to nisam radio. Radi se o DDOR-u, imam varijantu bez ucesca pa je super varijanta. Steta je veoma mala ali bih hteo da vidim neku varijantu sa servisom ili osiguranjem, da jos neke sitnice provucem ako je nekako moguce.
Inace, steta o kojoj govorim u ovlascenom servisu kosta 120 evra da se sredi. Znaci sa stanovista osiguranja komedija od isplate. Imajuci u vidu ovako sitnu stetu, interesuje me prvo da li cu moci auto da odvezem u ovlasceni ? Da li mislite da ce ici preko garantnog pisma ili ce mi isplatiti na racun pa ja da radim ? Ovo drugo bi bila bolja varijanta pod uslovom da mi isplate vise od navedenoga pa da onda za ostatak para odradim jos nesto ili uz neku manju doplatu.
Da li ima sanse da osiguranje prihvati da mi kao jednu stetu, uz navedeno, uzme u obzir jos nesto, na primer ostecenja na haubi ili tako nesto... ?
Inace, steta o kojoj govorim u ovlascenom servisu kosta 120 evra da se sredi. Znaci sa stanovista osiguranja komedija od isplate. Imajuci u vidu ovako sitnu stetu, interesuje me prvo da li cu moci auto da odvezem u ovlasceni ? Da li mislite da ce ici preko garantnog pisma ili ce mi isplatiti na racun pa ja da radim ? Ovo drugo bi bila bolja varijanta pod uslovom da mi isplate vise od navedenoga pa da onda za ostatak para odradim jos nesto ili uz neku manju doplatu.
Da li ima sanse da osiguranje prihvati da mi kao jednu stetu, uz navedeno, uzme u obzir jos nesto, na primer ostecenja na haubi ili tako nesto... ?
Nemoj aktivirati kasko za 120€. Nećeš dobiti popust sledeće godine.
-
- Banned
Znam ali premija je sada toliko toliko niska za moj auto da mi 10% popusta ne znaci nista. 100 evra, smesna cifra. Placam godinama kao budala.
Da li kasko u smislu popusta prati vozaca ili automobil ?
Da li kasko u smislu popusta prati vozaca ili automobil ?
Možeš da zadržiš popuste ako prekineš stari i napraviš novi ugovor za nova kola, bar sam ja tako uradio kod Wiener-a
-
- Banned
Kako mislis da zadrzim popuste, ako sada aktiviram kasko onda vise necu imati taj popust. Sutra kupim auto i hocu i dalje da budem kod DDOR-a, sta uradim ? Raskinem postojecu polisu, uradim novu ali onda se ta godina gleda kao pocetna pa svakako ne bi trebalo da imam popust.
U svakom slucaju premija mi je jako niska sto mi daje mogucnost da radim sta hocu, cak i ako u slucaju ne daj Boze neke vece stete budem morao da doplatim premiju (u slucaju trece stete) to je nista na par stotina evra recimo.
U svakom slucaju premija mi je jako niska sto mi daje mogucnost da radim sta hocu, cak i ako u slucaju ne daj Boze neke vece stete budem morao da doplatim premiju (u slucaju trece stete) to je nista na par stotina evra recimo.
Imao sam lepe popuste kod Wiener-a, višegodišnje osiguranje, bez šteta. Kad su mi pravili ugovor za nova kola ponudili su iste uslove, što je bilo dosta povoljnije od sajamskih ponuda kod drugih osiguranja, AMS je tada imao baš fine sajamske popuste.
Svakako mislim da treba da iskorištiš i središ to što imaš bez učešća, dosta si im plaćao.
Ako te zbog godina vozila iskuliraju za ovlašćeni i pošalju te na neko drugo mesto probaj da ispregovaraš da to urade, a da ne pokazuju kao stavku na fakturi. Koleginica je tako pred kraj registracije sredila 4-5 stvari na potpuno različitim mestima - hauba, prednji branik, zadnji branik ...
Svakako mislim da treba da iskorištiš i središ to što imaš bez učešća, dosta si im plaćao.
Ako te zbog godina vozila iskuliraju za ovlašćeni i pošalju te na neko drugo mesto probaj da ispregovaraš da to urade, a da ne pokazuju kao stavku na fakturi. Koleginica je tako pred kraj registracije sredila 4-5 stvari na potpuno različitim mestima - hauba, prednji branik, zadnji branik ...
-
- Banned
Ovo nisam razumeo.jocas napisao:Ako te zbog godina vozila iskuliraju za ovlašćeni i pošalju te na neko drugo mesto probaj da ispregovaraš da to urade, a da ne pokazuju kao stavku na fakturi.

Mislim da mogu da te šalju van ovlašćenog. Ja sam pre više godina imao ogrebotine na braniku, neko zakačio i pobego, poslali me u tadašnji Verano motors zato sto su dobro radili. U Nišu ovlašćeni servisi obično ne rade farbanje i limariju, nego šalju kod nekoga...
A drugi deo - oni te pošalju zbog krila, majstor im to krilo naplati toliko da ti "besplatno" sredi i druge delove, u papirima sve čisto, pojavljuje se samo krilo.
Nadam se da jesam jasnije, gledam tenis :-D
A drugi deo - oni te pošalju zbog krila, majstor im to krilo naplati toliko da ti "besplatno" sredi i druge delove, u papirima sve čisto, pojavljuje se samo krilo.
Nadam se da jesam jasnije, gledam tenis :-D
-
- Banned
To tesko zapravo kod ovih mentola u HAB jer su ustogljeni, kada sam isao da vidim za ovo govori on meni kao moramo da farbamo celo krilo a ostecenje 2-3cm,ja reko alo rodjace ovo je auto star 7 godina, on kaze znas ima neki zakon,spominje neke boje na vodenoj osnovi. I na kraju kao farbacemo deo alo moramo da lakiramo celo, sa ispravljanjem 120 e. Inace je toliko farbanje po panelu kod njih.
Nikako Generali. Dzukele.Delija napisao:DDOR, Generali, Milenijum... Jos negde sigurno, ali ne mogu da se setim
Odlucio se za Dunav po njegovoj preporuci (ni on ne voli Generali). 5% ucesca u steti.
Ja sam sad u prepisci sa Dunavom.