NAVAK Track Day
Re: NAVAK Track Day
Pa prosli put je za veci vremenski interval bilo 8 auta, tako da je ovo skroz OK.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Delija oces izvesti masinu ili samo pricas u prazno?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma za mene je karting puna kapa 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kad smo već kod kartinga, da li neko zna da li će biti ove godine u Novom Sadu?
Ma nista mu nece faliti da probas jednom na sat vremena cisto da znas dokle mozeDelija napisao:Ma za mene je karting puna kapa

Osim sto ce da se zapali 
Daj da dodjem s kartingom da postavim rekord staze
Uzmem Borkovicevog siftera i idem ispod 1:20 vec u drugom krugu

Daj da dodjem s kartingom da postavim rekord staze

Uzmem Borkovicevog siftera i idem ispod 1:20 vec u drugom krugu

Pa nisam bas siguran, najbrzi motori idu oko 1:30 al najbolje da probas.
Jel i dalje ima onih pravila da se ne sme obilaziti u krivini i sl?
Ma kakvi motori, oni su smesni za karting.
Zavisi dosta od konstrukcije staze, ali verujem da bi ih polupao.
Borkovic je na stazi u Hrvatskoj vozio 51 sekund krug, motori yu idu 1:10.
Staza je srednja, prosecna brzina je oko 90 na sat.
Dusanov karting je dosta brz na pravcu (ne kao motor, ali da kao auto od 350ks) a na kocenjima i krivinama bi ga sasio da je to smesno, tu i wtcc auto usiva samo tako.
Zavisi dosta od konstrukcije staze, ali verujem da bi ih polupao.
Borkovic je na stazi u Hrvatskoj vozio 51 sekund krug, motori yu idu 1:10.
Staza je srednja, prosecna brzina je oko 90 na sat.
Dusanov karting je dosta brz na pravcu (ne kao motor, ali da kao auto od 350ks) a na kocenjima i krivinama bi ga sasio da je to smesno, tu i wtcc auto usiva samo tako.
Zavisi od konfiguracije staze. Koliko vidim Navak ima 1.2km pravca, tu karting ne vidim sta moze da uradi pored R-a 1l zapremine, sad ove krivine, pitanje je koliko su spore za motor pa da karting nadoknadi, treba probati.AcaKayak napisao:Ma kakvi motori, oni su smesni za karting.
Zato kazem najbolje da probas, doduse ne znam kako bi probao jer ne moze zajedno sa kolima. Staza spada u sporije al motor prebaci 200 par puta u toku kruga tako da bi svakako bilo zanimljivo.
@scuderia
Ma nikad to nije ni vazilo to je vise formalno da ljudi imaju u vidu da nije bas prava trka. Pravac nije ceo nego se na pola pravi sikana.
@scuderia
Ma nikad to nije ni vazilo to je vise formalno da ljudi imaju u vidu da nije bas prava trka. Pravac nije ceo nego se na pola pravi sikana.
Au brate sto me smarate sa svojim napamet tvrdnjama. 
Dusanov karting je malo sporiji od ovoga:
https://youtu.be/dCfalwm3Rqw
Napisao sam lepo podatke. To sto si ti vozio rental ako si ikad i vozio nije za poredjenje s Dusanovim kartingom koji se propinje kad krece iz mesta i ide bez problema 200+ s pravim menjacem.

Dusanov karting je malo sporiji od ovoga:
https://youtu.be/dCfalwm3Rqw
Napisao sam lepo podatke. To sto si ti vozio rental ako si ikad i vozio nije za poredjenje s Dusanovim kartingom koji se propinje kad krece iz mesta i ide bez problema 200+ s pravim menjacem.
Sad sam pogledao, na ovoj stazi je 10 sekundi brzi nego specijale. Verujem da bi Dusanov karting isaoonda u rangu s 458.
Pa ovde si ti taj koji prica napamet, ja znam kolko idu motori za karting se ne zna. Mislim super, verovatno da je brzi. i hamilton sa formulom je brzi al ako on nikad nece doci da odvozi stazu to je zanimljivo za pricu kolko i to sto je na listi snsa.
najbrzi motor ide 5s brze od ovog
http://www.youtube.com/watch?v=_jC8yDKzTV8
najbrzi motor ide 5s brze od ovog
http://www.youtube.com/watch?v=_jC8yDKzTV8
Poslednja izmena od ftj u 04 Apr 2016, 16:52, izmenjeno 1 put ukupno.