Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Dobro veče

Post od Paja »

Pokisao sam ko dete. Od kancelarije do kola mi je trebalo 30 sec i još minut pred kućom da otvorim garažu... Mnogo dobro, bre :D
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Zove me devojka iz jedne firme da sto pre dodjem po nju jer ne moze da nadje taxi. Ja stigao, a ona mokra kao mis. Onda da ne bi sela takva u auto sam morao da vadim onu zastitu za sunce i stavljam na sediste :rofl:
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Je l' bar bila u belom? :D

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

u svetlo plavom, koje je na kraju postalo teget :rofl:
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

NexT napisao:Onda da ne bi sela takva u auto sam morao da vadim onu zastitu za sunce i stavljam na sediste
Tacno mogu da zamislim situaciju. Ko gazdarica kad majstorima podmetne novinu na stolicu da joj je ne isprljaju dok popiju kafu. :rofl: Jos ako joj nisi dao da se nasloni, jer je zastita bila za sedalni deo... :loool:

Vidis da nije lose sto je zakon propisao cebe malih dimenzija da bude uvek u gepeku. Ipak je cebe ozbiljnije od "celofan" zastite.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Taman mi se auto oprao pred put sutra. :)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Stjepa napisao:
NexT napisao:Onda da ne bi sela takva u auto sam morao da vadim onu zastitu za sunce i stavljam na sediste
Tacno mogu da zamislim situaciju. Ko gazdarica kad majstorima podmetne novinu na stolicu da joj je ne isprljaju dok popiju kafu. :rofl: Jos ako joj nisi dao da se nasloni, jer je zastita bila za sedalni deo... :loool:

Vidis da nije lose sto je zakon propisao cebe malih dimenzija da bude uvek u gepeku. Ipak je cebe ozbiljnije od "celofan" zastite.
ne, ne, bila je taman za celo sediste, a sa strane je koza, tako da nije bilo problema :D Morace cesce ovako da pada kisa :djavo: :mrgreen:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Verovatno ne postujem u pravoj temi, pa se unapred izvinjavam.

Kao što pomenuh u Draganovoj temi, danas mi :djavo: nije dao mira pa sam i ja rešio da izvadim filter kabine u mom autu. :evil:

Povučem onaj plastični deo koji viri (crni na slici) kaaaaad .... ostane mi u ruci. Prstom napipam da je filter iza i izvučem ga. Čudno okvir od papira, jedva malo debljeg nego sam filter :hmm:

Koliko znam filter kabine za Clio 3 izgleda ovako:

Slika

Kod mene:

Slika

Filter valjda treba da je iz jednog dela, Plastični okvir koji sa 3 strane drži papirni deo. Ovo izgleda kao da je uguran unutra i zatvoren poklopcem. Kada sam zagledao sliku originala palo mi je napamet da nisam možda slomio plastiku kada sam izvlačio iz ležišta. Ne, ne vidi se nigde lom, a kasnije proveravao u kolima, nema ničega ni u ležištu. Filter deluje kao indijanština, sa strane natpis Renault nekim debilnim fontom i kataloški broj. Zahvaljujući nesebičnom angažovanju kolege sa RFS, saznajem da takvog kataloškog broja nema ni na Googlu, a kamoli u Renaultovom katalogu. :pravilnik:

Znajuči gde živim i kakvi su nam ovlašćeni servisi i ljudi koji tamo rade, meni se, siguran sam da su mi na prošlom redovnom servisu, ubudžili ovo smeće, a naplatili deo kao original fakturisali ga 1700 dinara. Toliko o AK Kompresor, videti me neće više. :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ta zastita za sunce odlicno dodje :D

Ja sam juce tako isto stavio drugu kad smo se vracali sa kupanja da sedne. Pre par meseci smo je stavili na beton da zavirimo ispod auta. A takodje sluzi i za ono za sta je namenjena :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Methane, to da li ima plastiku ili ne zavisi od proizvodjaca... A, da su ti uvalili, verovatno jesu... Oni kupe filtere za 200-300 kinti, a naplacuju 1700 :D Ocu i ja tako da radim xD
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pa kod krštenih proizvođača (MANN, Purflux, Knecht...) ima. Kod nekih čobanskih nema. Problem je što kršteni koštaju čak i manje nego što su oni fakturisali. :censored:
Širim haos!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Preuzeo sam bimmera danas i sad dosao kuci.
Vozikao se nekih 150km i voznja je pravo uzivanje.
Kakav je ono auto :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse:
To samo Svaba ume da napravi :)
Poslednja izmena od Floyd u 06 Jul 2012, 22:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Cestitam :doubleup: Nek te sluzi bar 100 hiljada, pa da ga ja otkupim :mrgreen: :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Dogovoreno :)

Prdstavicu ga mozda veceras a mozda i sutra...spava mi se...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

idi obrni jos jedan krug, pa spavanje :bravo:
Odgovori