Mobilne telekomunikacije
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Mobilne telekomunikacije
Zivi bili pa videli,pratim par foruma gde se prica iskljucivo o Apple uredjajima i najveca vecina ljudi nije odusevljena i ne bi dala novac.
Gađa najmanje Evropu SE.
Tapatalk
Tapatalk
Social Edition 

- half man
U Americi 400 dolara,ovde po oglasima 600 eura

200 evra vredi taj uređaj, plafon 300. Kakvih crnih 600, pa i da je 100x Apple.
Tapatalk
Tapatalk
- half man
Nemoj sad opet da ulazimo u diskusiju koliko sta vredi jer tu nikad niko ne bude u pravu 

Starce, jes' bilo tako, al su me onda zvali iz Vipa i nicim izazvani poceli da nude neke silne popuste, bonuse, dupliraju sve sto hocu itd... I onda kao sto da ne uzmem telefon. Da se nisu javili, verovatno bi ostalo kako sam planirao.
E sad, ipak nisam siguran da li mi se rizikuje, jer planiram da radi dve godine bez da razmisljam mnogo o njemu... S6 mi je sve izgledniji izbot. Jos cu da vidim ovih dana da izvucem jos nesto jeftinije, ne daje mi se toliko para na telefon.
To sam i ja citao na forumima, ali kako je prolazilo vreme sve je vise pozitivnih komentara bilo. Tj, softverski su ga peglali jedno po jedno, sad je navodno vrlo stabilan i nema nesto zalbi... Isto sam i od drugara iz Vipa dobio info da nemaju reklamacija vise od Samsunga i sl...carov2 napisao:M9 je baš neuspešan model za HTC, M8 se mnogo bolje pokazao, i mnogi pre biraju M8 jer se pričalo o pregrevanju kod M9 jer nosi problematični sd 810...prosečnoj kameri, brzom pražnjenju baterije...
Ja sam razmišljao da ga uzmem, i raspitivao se, i mnogo je negativnih komentara bilo na Benchmark forumu, ali bih ga i pored toga uzeo da mi se P8 nije svideo više. Inače mi je M9 baš lep.
Sada M9 fura novi Android MM, i treba pogledati šta sada kažu vlasnici.
Najveću problem može da ti bude to da ti baterija jedva izgura dan, i S6 je tu bolji...
I jeste S6 bolji telefon, a da sam na tvom mestu, otišao bih kod nekog operatera da ih pogledam, i potražio bih malo na internetu sta sada kažu korisnici za M9, ne bih otpisivao M9 čak i da su iste cene.
Čini mi se i da na forumu neko koristi M9...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
E sad, ipak nisam siguran da li mi se rizikuje, jer planiram da radi dve godine bez da razmisljam mnogo o njemu... S6 mi je sve izgledniji izbot. Jos cu da vidim ovih dana da izvucem jos nesto jeftinije, ne daje mi se toliko para na telefon.
Ja S6 64GB koristim nekih mesec-dva, prezadovoljan sam. Baterija uvek može bolje ali bože moj... Preporuka od mene, svakako.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, videeh danas u vestima - P9, sa dodatnom monohromatskom kamerom, cemu god...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Potražih da li ima već nekih testova ... :
kratak pogled sa osnovim komentarima http://www.techradar.com/reviews/phones ... 442/review
Hands on: Huawei P9
Our Early Verdict
The P9 is another accomplished smartphone from Huawei, but while its innovative new dual-camera offering is an interesting talking point I'm not sure the phone does enough as a whole to topple Samsung, Apple and co.
For (+)
Powerful cameras
Premium design
Clever refocus mode
Against (-)
Questionable interface
Camera doesn't dazzle
Screen could be better
U nekom drugom članku (nikakav nije, više opisuje telefon i specifikacije, nego što išta konkretno govori o iskustvu upotrebe istog), samo je jedna rečenica indikativna:
... saw the S7 peg its sensitivity at ISO250, where the Huawei P9 used ISO1000 for the same scene. Higher ISO equals more noise. ...
kratak pogled sa osnovim komentarima http://www.techradar.com/reviews/phones ... 442/review
Hands on: Huawei P9
Our Early Verdict
The P9 is another accomplished smartphone from Huawei, but while its innovative new dual-camera offering is an interesting talking point I'm not sure the phone does enough as a whole to topple Samsung, Apple and co.
For (+)
Powerful cameras
Premium design
Clever refocus mode
Against (-)
Questionable interface
Camera doesn't dazzle
Screen could be better
U nekom drugom članku (nikakav nije, više opisuje telefon i specifikacije, nego što išta konkretno govori o iskustvu upotrebe istog), samo je jedna rečenica indikativna:
... saw the S7 peg its sensitivity at ISO250, where the Huawei P9 used ISO1000 for the same scene. Higher ISO equals more noise. ...
Samsung kida sa S7:
Samsung Galaxy S7 najprodavaniji smartfon u 2016?
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1117021
Zahvaljujući snažnoj prodaji novog smartfona Galaxy S7, kompaniija Samsung je u prvom kvartalu ostvario rast profita od 10 odsto.
"U nastojanju da odbrani udeo na tržištu smartfona, Samsung je u martu predstavio najnoviju verziju smartfona Galaxy, uoči predstavljanja novih modela kod konkurenata.
Procenjuje se da je 20 dana od lansiranja, isporuka modela Galaxy S7 i Galaxy S7 edge dostigla cifru od deset miliona uređaja.
"Očekujemo da će galaxy S7 postati najprodavaniji smartfon sa operativnim sistemom android u 2016. godini", izjavio je generalni direktor kompanije Strategy Analytics, Nil Mouston."
Mislim da sa ovim mozemo da stavimo tacku na raspravu kako se sada svaki Galaxy S prodaje manje nego prethodni...
EDIT:
Gledam sad ovaj Huawei P9, osim sto mi se ne svidja uospte dizajn (aj recimo da je subjektivno, mada mi je S7 E toliko bolji da je tesko reci da nije i objektivno) i sto ekran kako kazu nije ni blizu Samsungu (sto je meni jedna od glavnih stvari kod telefona), upropastise ljubiteljima Huawei-a i najjaci argument, cenu! Ovo vise upste nije ni jeftino ni povoljno ni dobar value for money, apsolutno ne kontam sto bi to neko uzeo pored S7 Edge... Vidite kako se brzo uobraze kompanije za koje lakoverni veruju da su humanitarne organizacije koje im daju mnogo vise za njihov novac od drugih. Vraga cim zaista dodjes do visokog nivoa zelis to i da naplatis koliko vredi, samo se cesto neko tako zaleti pa uvrti sebi u glavu da moze da trazi pare kao mnogo ozbiljnije firme za bolje proizvode iako jos nije na tom nivou...
Pride ima glupave onscreen dugmice koji znatno smanjuju korisnu povrsinu ekrana i mene licno jako nerviraju zbog principa sad ih vidis sad ih ne vidis. O osakacenoj verziji Androida bez App drawera da ne pricam.
Samsung Galaxy S7 najprodavaniji smartfon u 2016?
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1117021
Zahvaljujući snažnoj prodaji novog smartfona Galaxy S7, kompaniija Samsung je u prvom kvartalu ostvario rast profita od 10 odsto.
"U nastojanju da odbrani udeo na tržištu smartfona, Samsung je u martu predstavio najnoviju verziju smartfona Galaxy, uoči predstavljanja novih modela kod konkurenata.
Procenjuje se da je 20 dana od lansiranja, isporuka modela Galaxy S7 i Galaxy S7 edge dostigla cifru od deset miliona uređaja.
"Očekujemo da će galaxy S7 postati najprodavaniji smartfon sa operativnim sistemom android u 2016. godini", izjavio je generalni direktor kompanije Strategy Analytics, Nil Mouston."
Mislim da sa ovim mozemo da stavimo tacku na raspravu kako se sada svaki Galaxy S prodaje manje nego prethodni...
EDIT:
Gledam sad ovaj Huawei P9, osim sto mi se ne svidja uospte dizajn (aj recimo da je subjektivno, mada mi je S7 E toliko bolji da je tesko reci da nije i objektivno) i sto ekran kako kazu nije ni blizu Samsungu (sto je meni jedna od glavnih stvari kod telefona), upropastise ljubiteljima Huawei-a i najjaci argument, cenu! Ovo vise upste nije ni jeftino ni povoljno ni dobar value for money, apsolutno ne kontam sto bi to neko uzeo pored S7 Edge... Vidite kako se brzo uobraze kompanije za koje lakoverni veruju da su humanitarne organizacije koje im daju mnogo vise za njihov novac od drugih. Vraga cim zaista dodjes do visokog nivoa zelis to i da naplatis koliko vredi, samo se cesto neko tako zaleti pa uvrti sebi u glavu da moze da trazi pare kao mnogo ozbiljnije firme za bolje proizvode iako jos nije na tom nivou...
Pride ima glupave onscreen dugmice koji znatno smanjuju korisnu povrsinu ekrana i mene licno jako nerviraju zbog principa sad ih vidis sad ih ne vidis. O osakacenoj verziji Androida bez App drawera da ne pricam.
Poslednja izmena od Laki021 u 07 Apr 2016, 12:42, izmenjeno 6 puta ukupno.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Posle oko pola godine koriscenja A5, mogu da kazem da je to najbolji telefon koji sam do sad imao. Za svo ovo vreme nije ni jednom zastucao niti bilo sta slicno. Dizajn je vrhunski, jako tanak telefon, dimenzija kucista i ekrana bas kako treba da bude za prosecno koriscenje.
Kakav novinarski naslov, najprodavaniji u 2016 a ovi iz samsunga se ogradili od iphonea jer su rekli najprodavaniji android 
Kako god, slazem se da je s7 najbolji uredjaj na trzistu.

Kako god, slazem se da je s7 najbolji uredjaj na trzistu.
E Aco ti ko da ne citas naslove na B92 u zadnje vreme pa si iznenadjen