NAVAK Track Day
Re: NAVAK Track Day
Karting neuporedivo bolje skreće od bilo čega, sem možda formule.
Na Navaku mnogo znači mala masa, staza je spora. Karting sa mnogo jakim motorom bi bio veoma brz, a brža verovatno samo neka manja formula.
Tapatalk
Na Navaku mnogo znači mala masa, staza je spora. Karting sa mnogo jakim motorom bi bio veoma brz, a brža verovatno samo neka manja formula.
Tapatalk
Treba samo razgraniciti da je Dusanov karting 125ccm (oko 50KS, obicno nesto ispod) sifter iz klase KZ1/KZ2 sto ipak nije malo vec mnogo sporije od ovoga sa snima.
Na snimku je karting 250ccm (idu i preko 100KS, duplo vise od 125ccm) iz klase Superkart Division 1 (Formula E) i postizu brzine preko 250km/h...
Pritom mislim da je 125ccm na Navaku bio neuhvatljiv.
Na snimku je karting 250ccm (idu i preko 100KS, duplo vise od 125ccm) iz klase Superkart Division 1 (Formula E) i postizu brzine preko 250km/h...
Pritom mislim da je 125ccm na Navaku bio neuhvatljiv.
Da, napisao sam da je Dušanov sporiji, ali je i dalje dosta brz. Ubrzava i njegov za 3sec do 100.
Ja znam sta je 125 sifter i to ko nije probao i video tesko moze da shvati o cemu se radi i kako su to ludacke masine.
Verujem da bi na Navaku (sa sikanom) bez problema uzeo meru svima.
Verujem da bi na Navaku (sa sikanom) bez problema uzeo meru svima.
Jel ovo ustvari Bud3 zakupio sat vremena stazu ? Ide li ko ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Meni se lancer nešto ne vozi, više bih voleo karting 
Ako može kartingom da se ide onda hoću.

Ako može kartingom da se ide onda hoću.
Ne moze kartingom sigurno dok su i automobili na stazi. Ali moze da se skupi vise ljudi sa kartinzima pa da zakupe termin.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Izgleda da ce biti dobar odziv ovaj put.

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Mislim da je popunjeno vec. Bice bas zanimljivo, ici ce 5-6 ljudi koje znam i svi su tu negde sa snagom, tako da verujem da ce biti lepo peglanje. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Biće i par Alfi, 156 2.5 V6, 164 3.0 ...
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Sve pare na Dr Edina ako ide na trackday 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
ne sećam se da li se on prijavio
sad mu je auto jos ozbiljniji.

Edin bese 156 JTD hibrid?
Sta znam, mislim da ce biti dosta sporiji od ove ekipe. A ja realno imam averziju prema dizelu na stazi. Mada je lepo da svako nadje granicu svojih kola, samo mi to sa dizelom deluje totalno nezanimljivo na stazi.
Sta znam, mislim da ce biti dosta sporiji od ove ekipe. A ja realno imam averziju prema dizelu na stazi. Mada je lepo da svako nadje granicu svojih kola, samo mi to sa dizelom deluje totalno nezanimljivo na stazi.
- TheWickerMan
E taj. Slažem se da će biti sporiji. U principu, auto jako lepo ide ali ni ja nisam ljubitelj dizela po tom pitanju.
Što je dizel nezanimljiv? Ja sam se fino šibao sa nekim (na papiru) brzim kolima. 
Tapatalk

Tapatalk