Zatamnjena stakla
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Zatamnjena stakla
Ako baš nigde ne ide imaš agencije. Hiljadarka više ali rešen problem.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Zvah jednu firmu za zatamnjivanje, oni rade gotovo istim tempom,...ne verujem da bas svi atestiraju. Sta vise radnik te firme tvrdi da mozda njih 10% zeli da atestira
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A inace da nije tako ta "firma" bi ti rekla - "ma evo, ceskamo jajca jer nemamo posla"? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Hehe razumem ja tebe, ali mi rece "radnik" te "firme" da ne mogu cele sledece nedelje da zakazem termin. Mozda me opet z'ebava kako bi mi stvorio laznu sliku
Ne zajebava te. Masovno se stakla zatamnjuju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je u Novostima bio neki članak, sad skoro, da je izdato samo 270 uverenja za stakla od strane Agencije za bezbednost saobraćaja. Nešto ne verujem u podatak, ali nije nemoguće.
Delijo, neka ti BMW izda potvrdu da se postavljanje folija ne smatra prepravkom vozila, i to će proći u AMSS i ABS.
Delijo, neka ti BMW izda potvrdu da se postavljanje folija ne smatra prepravkom vozila, i to će proći u AMSS i ABS.
Pa ljudi zatamnjuju, ali ne rade atest, jer zatamnjuju i napred.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Videh danas na Astri J, na bocnim staklima ispod oznake proizvodjaca pise "transp. max 70%", a na soferci 75%.
Fabricka oznaka, naravno, ali prvi put vidim to.
Fabricka oznaka, naravno, ali prvi put vidim to.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Skoro svi Opeli imaju to.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Dobih odgovor iz kie.Saglasnost kosta 3000 dinara.
Ako bih uspeo da uradim prvi servis ,dobijem saglasnost isti dan i ugradim folije bilo bi ekstra za jedan dolazak u Bg.
Onda bih morao ponovo za par dana na atest.
Koliko sam video sa lumar folijama jedino radi Black Glass u Beogradu?
Ako bih uspeo da uradim prvi servis ,dobijem saglasnost isti dan i ugradim folije bilo bi ekstra za jedan dolazak u Bg.
Onda bih morao ponovo za par dana na atest.
Koliko sam video sa lumar folijama jedino radi Black Glass u Beogradu?
Molim preporuku kod koga raditi zatamnjivanje stakala? Lacika ili neko drugi ? Kako se sad kreću cene - 100eur ili?
- Delija
- Kontakt:
Ma icicu na dosta tamnije od dozvoljenih - da izjednacim sa zadnjim staklima i zabole me za njihov atestHeinz napisao:Delijo, neka ti BMW izda potvrdu da se postavljanje folija ne smatra prepravkom vozila, i to će proći u AMSS i ABS.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Tako je Delija,sledeci apgrejd je kajla 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Kontakt:
Prvo potkovica i badnjak