2016 Mercedes E Class (W213)
Re: 2016 Mercedes E Class (W213)
Ako M5 bude i u veziji sa xDrive kao sto se suska, onda ce biti brzi ili isti do 100...
BMW dugo insistira da ne zeli xDrive u M5, kao narusice dinamiku ovo ono. Medjutim kad mu dodatno dignu snagu nece imati previse izbora tim pre sto im bas rusi imidz da M5 deklarisu na 4.3s a onda RS6 pise 3.3s, deluje neozbiljno... Pride ce znatno olaksati voznju u neidealnim uslovima.
BMW dugo insistira da ne zeli xDrive u M5, kao narusice dinamiku ovo ono. Medjutim kad mu dodatno dignu snagu nece imati previse izbora tim pre sto im bas rusi imidz da M5 deklarisu na 4.3s a onda RS6 pise 3.3s, deluje neozbiljno... Pride ce znatno olaksati voznju u neidealnim uslovima.
Slazem se, morace da stave 4x4, ali dzaba sve, ako ne uloze kintu u zvuk.
Sada vidim i da M5 dolazi sa SuperSport, a E63 sa PilotSport 3 gumama, sto sigurno utice na vreme na stazi.
Sada vidim i da M5 dolazi sa SuperSport, a E63 sa PilotSport 3 gumama, sto sigurno utice na vreme na stazi.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 09 Apr 2016, 19:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Msilim da hoce i uveliko rade na tome.
Novi X5 i x6 M su prvi novije generacije gde su se bas potrudili oko zvuka, imaju mnogo bolji zvuk od ostalih M modela.
Pride im sad cak i X4 M40i dobro zvuci, ako sad ne potegnu za dobrim zvukom kod M5 ne znam kad ce, doslo im iz dupeta u glavu.
Ne znam samo sta se desava sa zakonima u Evropi po tom pitanju, znam da ih ebu nesto...
Novi X5 i x6 M su prvi novije generacije gde su se bas potrudili oko zvuka, imaju mnogo bolji zvuk od ostalih M modela.
Pride im sad cak i X4 M40i dobro zvuci, ako sad ne potegnu za dobrim zvukom kod M5 ne znam kad ce, doslo im iz dupeta u glavu.
Ne znam samo sta se desava sa zakonima u Evropi po tom pitanju, znam da ih ebu nesto...
Danas sam prvi put sedeo u njemu...iznenađujuče nisko se sedi...a ni mesta nema ništa previše, volan i sedišta su
..( amg paket e 220d)

Uzasno me nervira ta politika Nemaca da najbolje verzije (AMG i M) izbacuju sa ogromnom zakasanjenjem.
Izbace dobar auto, nalozis se, najbolje verzije dolaze tek godinu, godinu ipo kasnije, taman kad te volja i uzbudjenje vec prodju i pojavi se nesto novo na trzistu.
Izbace dobar auto, nalozis se, najbolje verzije dolaze tek godinu, godinu ipo kasnije, taman kad te volja i uzbudjenje vec prodju i pojavi se nesto novo na trzistu.
Za razliku od Alfe. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa to sto oni sada rade po meni ima mnogo vise smisla.
Zapravo nece Alfa poceti prodaju QF verziju pre obicne, to im je samo za reklamu prvo bila QF, ali ce krenuti zajedno i to je najlogicnije.
Zapravo nece Alfa poceti prodaju QF verziju pre obicne, to im je samo za reklamu prvo bila QF, ali ce krenuti zajedno i to je najlogicnije.
BMW i Mercedes uopste ne kasne mnogo, sta je par meseci razlike. RS kasni uvek debelo, po 2-3-4 godine.
Audi je tek prica za sebe, samo me ne zanimaju pa me ne pogadja
Ali vise kasne BMW i Merc od toga, evo E klasa se isporucuje od Aprila (sada), AMG verzija ce najranije biti MOZDA predstavljena u oktobru u Parizu, kad ce isporuke krenuti ko zna.
Oko godinu dana kasne BMW i Merc po slobodnoj proceni.

Ali vise kasne BMW i Merc od toga, evo E klasa se isporucuje od Aprila (sada), AMG verzija ce najranije biti MOZDA predstavljena u oktobru u Parizu, kad ce isporuke krenuti ko zna.
Oko godinu dana kasne BMW i Merc po slobodnoj proceni.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
QV a ne QFLaki021 napisao: QF

Pa spram Audija je po meni ok, s obzirom da su konkurencija 

Nisu konkurencija...
Ja to po Vuku
TheWickerMan napisao:QV a ne QFLaki021 napisao: QF
Ja to po Vuku

Poslednja izmena od Laki021 u 09 Apr 2016, 20:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Laki, Kavdrifoglio Verde, opet QV . Jedino ako nisi mislio samo na QuadriFoglio.
Da na to sam mislio 
"QuadriFoglio"

"QuadriFoglio"