Audi TT 2014
Re: Audi TT 2014
Gril je poprilično preteran, ali to se očekuje kod ove klase. Inače, veliki korak Audija napred, po mom shvatanju lepog.
Meni je i ovaj lexus ok, mada mu je malo preteran gril. Nekako napada farove dok kod audija farovi upadaju u gril.
Kad smo kod toga, danas idem na roštilj kod drugara 

Evo slika iz prve ruke
:
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobrodosao kolega, auto je sjajan 

Brzine idu u H-a !!!

Ma ništa ne valja.
Je'l ima onaj ekran na instrument tabli gde možeš da menjaš prikaze kakvi god ti padnu napamet?

Je'l ima onaj ekran na instrument tabli gde možeš da menjaš prikaze kakvi god ti padnu napamet?

Imas njegovu temu u Garazi, napisao je sta sve ima.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja bio ubeđen da sam tamo i pisao, kad ono vidi vraga. Čovek ima dve teme.
Tapatalk

Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
TT RS

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Prva i poslednja generacija kao Buba i Porsche. Prvi izgleda smešno dok je ovaj novi lep i skladan.
Meni stari uopšte nije smešan. Jedan od par izuzetaka u impresivno dosadnom portfoliu poslednjih godina. Mogu slobodno da patentiraju dosadu, podigli su je na maestralan nivo.
Tapatalk
Tapatalk
Ja sam imao taj prvi TT cim se pojavio, to je bio jako atraktivan auto kada se pojavio, bas je imao upecatljiv WOW efekat.
Posle njega sam vozio Porsche Carreru i sto se tice vizuelnog efekta u to vreme uopste mu nije mnogo bezao. Naravno da je TT bio dosta niza klasa, ali je bio pravo osvezenje na trzistu i jako atraktivan auto.
Naravno da je najnoviji daleko lepsi, atraktivniji, bolji.... ali mislim da je onaj stari (prvi) u svoje vreme bio atraktivnija pojava na ulici nego sada kad se vidi novi TT (iako je i on izuzetno atraktivan i lep).
Posle njega sam vozio Porsche Carreru i sto se tice vizuelnog efekta u to vreme uopste mu nije mnogo bezao. Naravno da je TT bio dosta niza klasa, ali je bio pravo osvezenje na trzistu i jako atraktivan auto.
Naravno da je najnoviji daleko lepsi, atraktivniji, bolji.... ali mislim da je onaj stari (prvi) u svoje vreme bio atraktivnija pojava na ulici nego sada kad se vidi novi TT (iako je i on izuzetno atraktivan i lep).
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Secam se kad je komsija dovezao ispred zgrade tt-a svojevremeno. Radio je za Roksped pa je sve i svasta probao. Tako sam se lozio tada na tt da je to nenormalno, delovao mi je mocno. Klinacni vlazni snovi 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk