Novi Sad
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Kolotrazi nisu zakrpljeni u desnoj traci u smeru ka Futoškoj ulici. Oseti se iz pravca Kisačke ka Sajmu, naravno govorim o Bulevaru Kralja Oetra Prvog.
Tesla 6.1
Tesla 6.1
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mene psihicki kao i moj automobil ubijaju kocke pre i posle varadinske duge, prodjem mostom 5-10 puta dnevno i ono je uzas. Te kocke su stavili 2000 godine, od tada sve se iskrivilo, uleglo, neke kocke su ispale..
Te kocke su ubistvo i za trap i za cvrcke u enterijeru.

Koja kola od ovih koje si naveo u svojoj garaži najgore,a koja najbolje podnose tu kocku?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Redovno tuda prodjem 60kmh i sa fiatom maltene ne osecam u kabini osim naravno buke koja se cuje, u superbu skoro ni buku da ne cujem.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Darko
Govorim za reno. Kad bih tu redovno prolazio sa 60 70 mislim da bi se raspao automobil uskoro. Ja tu ubacim u drugu pa lagano 30 
Naravno superb to lepo prepliva. I onaj expert sto vozim ponekad je jako udoban. Mozda zato sto ima 205/65/15.
Uglavnom tuga je da ne mogu da izvade te kocke i bar ih lepo ponovo poredjaju.

Naravno superb to lepo prepliva. I onaj expert sto vozim ponekad je jako udoban. Mozda zato sto ima 205/65/15.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne treba da vade kaldrmu, vec samo da je urade kako treba. Jedino su u Radnickoj to radili strucnjaci i stvarno je dobro odradjeno. Svu ostalu kaldrmu po gradu su slagali radnici Puta, a videvsi u nekoliko navrata kako je to amaterski izgledalo, ne cudi me sto se brzo pocela raspadati...
- Darko
Ja uvek glasam za asfalt. Sta ce nam ta kaldrma. Nismo neki srednjevekovni grad pa da nam to vizuelno treba.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Toliko koliko osetis u Renou prija i onima koji "ispeglaju" to...Darko napisao:Govorim za reno. Kad bih tu redovno prolazio sa 60 70 mislim da bi se raspao automobil uskoro. Ja tu ubacim u drugu pa lagano 30
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I kod riblje su za sad fino sredili ali onaj prelaz je previsok. Posle duginog mosta se u peugeot 308 ne oseti nista al u astri mnogo vise. Pug pliva po putu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Mislim da je poenta te nesrećne kaldrme baš to usporavanje vozila pre prilaska mostu. Zbog Đave, petka i subote uveče...Darko napisao:Ja uvek glasam za asfalt. Sta ce nam ta kaldrma. Nismo neki srednjevekovni grad pa da nam to vizuelno treba.
Tesla 6.1
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
:-Dsrdjanyo napisao:Mislim da je poenta te nesrećne kaldrme baš to usporavanje vozila pre prilaska mostu. Zbog Đave, petka i subote uveče...Darko napisao:Ja uvek glasam za asfalt. Sta ce nam ta kaldrma. Nismo neki srednjevekovni grad pa da nam to vizuelno treba.
Tesla 6.1
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Kaldrma na Dugi se odvojila od asfalta, svaki put mislim da ce mi tocak otpasti.
Nesto su krenuli da saniraju na raskrsnici u bivsoj industrijskoj zoni, od Mlekare ka Metrou, tu je dusu dalo za kruzni tok. Jeziva raskrsnica.
Nesto su krenuli da saniraju na raskrsnici u bivsoj industrijskoj zoni, od Mlekare ka Metrou, tu je dusu dalo za kruzni tok. Jeziva raskrsnica.