Dobro veče
Re: Dobro veče
https://www.youtube.com/watch?v=y6-AGtjsylw
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo što si okačio nema veze sa politikom...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Podrška poznatih ličnosti ostalih stranaka nema mnogo veze sa podrškom poznatih ličnosti naprednjacima. Ne podsmeva se narod bezveze.Floyd napisao:Vama pismenijima daju pljeskavice ili isto samo sendviče?
Inače je odvratno da se popularne ličnosti koriste za politički marketing bez obzira na partiju... mada sve koje su na vlasti koriste iste šablone.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Aco, seti se Muje u Kanadi. 
Srećno ti bilo.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

Srećno ti bilo.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Bas htedoh da napisem pre desetak minuta da nije isto koga i kada podrzavaju i jos par stvari, ali sam odustao 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Možda je mislio metaraH4wkeye napisao:Sta rece bre, hiljadu i hiljadu kilometara autoputeva? Mi smo izgleda gradili autoput do Francuske?Floyd napisao:http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1118171
Kada je reč o auto-puevima, Vučić je rekao da je izgrađeno hiljadu i hiljadu kilometara auto-puteva i 276 mostova.

B92: "Auto-put kao Švajcarska, dogodine još jedan"
Danas intervju krik sa premijerom, bice zanimljivo.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Zašto?starac vujadin napisao: Podrška poznatih ličnosti ostalih stranaka nema mnogo veze sa podrškom poznatih ličnosti naprednjacima. Ne podsmeva se narod bezveze.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
radar na tronošcu na Ibarskoj, snima i šalje na kućnu ili mora saobraćajac da ode do svog vozila
i overi dokumenta?

Boringly average, but also perfect for school run mums
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To koncesije videlo nije al ajde sta sad.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Radar iz Punta kod Soko Štarka zaustavlja.
TT
TT
Starce, nisam sundjer da mi voda smeta. Trenirao sam po oluji i kisi u januaru i februaru, imao promrzline po rukama. Svakako bih pre ziveo u Kaliforniji nego u Londonu i nemam nameru da ostanem u Londonu, ali je super grad.
Delija, da, u toj kapici idem. Kupio sam kartu za onaj bus sa otvorenim krovom i posto duva vetar sisao na stanici i kupio tu kapu
Hvala na lepim zeljama, verujem da ce biti sve ok
Delija, da, u toj kapici idem. Kupio sam kartu za onaj bus sa otvorenim krovom i posto duva vetar sisao na stanici i kupio tu kapu

Hvala na lepim zeljama, verujem da ce biti sve ok

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Šalio sam se, ali ako već moram da pojašanjavam mislio sam na psihu, a ne da li ćeš da pokisneš ili da li si očeličen ili svilenkast. Mi smo živeli u Nemačkoj gde je umelo da po 50-ak dana pada kiša skoro bez prestanka. Inače, London je super grad i sigurno će ti se mnogo svideti.