Ne brže od života!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Ne brže od života!
Ne hvala Bogu ali mogao je. Sto, kakve to veze ima ? .ebe ti se jer nije niko tvoj, taj fazon ?
Samo sam se nadovezao na tvoj komentar, reagovao si kao da je neko tebi blizak nastradao.
I ne *ebe mi se, prošle nedelje sam mogao da učestvujem u sudaru, a jedini razlog zašto nisam je zato što su mi se kola ugasila. Iskuliraj malo, nećeš nikome pomoći psovanjem.
I ne *ebe mi se, prošle nedelje sam mogao da učestvujem u sudaru, a jedini razlog zašto nisam je zato što su mi se kola ugasila. Iskuliraj malo, nećeš nikome pomoći psovanjem.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
Ja se tresem od kako sam procitao vest, ne mogu da shvatim da neko moze da iskulira ovo. Psujem jer sam i dalje u afektivnom stanju.
Može svakom da se desi da ga ubije kamikaza, ali je verovatnoća mala. Svake godine postoji ovakva vest, skoro je čovek sa motorom vožnjom u suprotnom smeru pun gas ubio bračni par, te vesti se sećam.
Rade ljudi glupe stvari, biti besan to neće da promeni. Kvrcnulo mu nešto u glavi, da li zbog alkohola ili nečeg drugog, ubio je nedužnog. Strašno, jeste. Saučešće porodicama...
Rade ljudi glupe stvari, biti besan to neće da promeni. Kvrcnulo mu nešto u glavi, da li zbog alkohola ili nečeg drugog, ubio je nedužnog. Strašno, jeste. Saučešće porodicama...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ogi, a da je neko tvoj napravio sranje i da čitaš komentare poput tvog, smatrao bi da je to u redu? Ajde iskuliraj.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
Niko moj ne bi to uradio ni u ludilu. Normalni smo barem u tom smislu. To sve potice iz kuce. Alo, NAMERNO JE VOZIO SUPROTNOM STRANOM AUTO PUTA, ne znam da li citamo istu vest ?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ogi, ne možeš takve psovke da napises na forumu, šta ti nije jasno? Kakve veze ima da li je neko nečiji sa tim
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
U subotu uvece stojim na semaforu kod skupstine u smeru ka bulevaru. U krajnjoj desnoj stoji ford Ka, nama crveno i decko odjednom krene, gas. Iz pravca kneza Milosa nailazi crni Lupo i Ford ga udara bocno kod zadnjeg tocka. Svi u cudu. Lupo se okrenuo 2 kruga.
Da li je lik bio pijan ili drogiran ili jednostavno umoran ne znam. Ali da stojis na semaforu i onda krenes na cisto crveno. Mogu da zamislim kako je bilo ovome koji je isap na zeleno i nije ni slutio da ce ga neko udariti bocno.
Poslato sa Lumia 925
Da li je lik bio pijan ili drogiran ili jednostavno umoran ne znam. Ali da stojis na semaforu i onda krenes na cisto crveno. Mogu da zamislim kako je bilo ovome koji je isap na zeleno i nije ni slutio da ce ga neko udariti bocno.
Poslato sa Lumia 925
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
E to sam video kad sam prolazio, nije mi bilo jasno šta se desilo jer sam video samo Lupa parkiranog na trotoaru da stoji, u tom trenutku je stizala uviđajna ekipa, dva lika su stajala pored lupa
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Lupo je stao sa okretanjem kod razdelnog ostrva sa druge strane raskrsnice, tacno tik uz onu zutu lampu za razdvajanje.
Decno se samo drzao za volan. Stali drugar i ja i momci sa crnom trojkom koji su bili u srednjoj traci. Decko iz lupa bukvalno 5 minuta nije mogao doci sebi. Jos je vozio oko 50-60. Ovi iz bmw zvali muriju. Mi nastavili kad smo se uverili da je ovaj ok. Nije tada hteo da sklanja auto jer je jedna traka bila prohodna.
Poslato sa Lumia 925
Decno se samo drzao za volan. Stali drugar i ja i momci sa crnom trojkom koji su bili u srednjoj traci. Decko iz lupa bukvalno 5 minuta nije mogao doci sebi. Jos je vozio oko 50-60. Ovi iz bmw zvali muriju. Mi nastavili kad smo se uverili da je ovaj ok. Nije tada hteo da sklanja auto jer je jedna traka bila prohodna.
Poslato sa Lumia 925
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jel mu se možda upalilo uslovno zeleno za desno? Može li tu i pravo i desno iz te trake? Ne poznajem tu raskrsnicu pa zato pitam. Često se desi da se upali ta zelena strelica i ljudi u magnovenju krenu pravo a da i ne shvataju da su krenuli na crveno.
TT
TT
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Samo je za pravo ta traka, tu ima posebna traka i odvajanje za desno.
Pali se zeleno za pešake u K Miloša i to samo do pola. Smer Takovska K Miloša se zaustavlja ranije od K Miloša Takovska da bi iz K Miloša moglo da se skrene levo ka tunelu. Verovatno ga je to povuklo. Dešava se.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Tako nešto sam i pretpostavljao jer se to i meni se desilo par puta ali - srećom bez ikakvih posledica.