Dobro veče
Re: Dobro veče
Nisam to primetio...
Jel može da okači neko taj spot?
Jel može da okači neko taj spot?
Poslednja izmena od Mr.Rotor u 12 Apr 2016, 11:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne bi ja tebe pojeo... ne brinisamo polako napisao:Izvini nisam odmah primetio da se meni obraćaš pa je red da ti odgovorim.Floyd napisao:Vama pismenijima daju pljeskavice ili isto samo sendviče?.
Neki jedemo pljeskavice i sendviče a neki jedete ovna!![]()

Poslednja izmena od Floyd u 12 Apr 2016, 11:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ljudi, sad sam prisustvovao sceni gde sendvičari farbaju OFARBANE klupe,
a fotograf ih slika, dok Zelenilo stoji pored njih u 'ladovini i puši duvan.
Paralelna realnost za nas i njihove glasače, ne znam kako drugačije da nazovem.
a fotograf ih slika, dok Zelenilo stoji pored njih u 'ladovini i puši duvan.
Paralelna realnost za nas i njihove glasače, ne znam kako drugačije da nazovem.
http://www.youtube.com/watch?v=xiKwb_-rCXg
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Svaka čast vrednoj omladini koja farba 

Svaka cast klupama iz Beograda 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nebojiša i Bule iz Beograda su uspeli. Ostalima ostaje da mlate sendviče i maštaju da će i oni jednog dana uspeti 

Ima li negde taj spot sa Ivanom Španović?
Sonja Savić se u grobu prevrće...Milos napisao:http://www.youtube.com/watch?v=xiKwb_-rCXg
spanovicka je iz sremske mitrovice, nisam neki obozavalac da znam detalje ali pretpostvaljam da je do faksa zivela tamo.
naravno, cim u septembru odes u ns ili u bg, od oktobra si novosadjanin ili beogradjanin
velika vecina bar...
pa me bas nesto cudi, s obzirom da u mitrovici postoji jedna momacki velika sportska hala, bas me cudi sto nisu nju preimenovali... ili ne sme da se dira pinki
ili recimo gradski bazen za koji je podignut kredit prosle godine i koji je trebao da se pocne vec odavno?
naravno, cim u septembru odes u ns ili u bg, od oktobra si novosadjanin ili beogradjanin

velika vecina bar...
pa me bas nesto cudi, s obzirom da u mitrovici postoji jedna momacki velika sportska hala, bas me cudi sto nisu nju preimenovali... ili ne sme da se dira pinki

ili recimo gradski bazen za koji je podignut kredit prosle godine i koji je trebao da se pocne vec odavno?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Malo je bez veze da se takve stvari imenuju po živim ljudima, ili bar po ljudima kojima još traje karijera. Ne pričam sad konkretno za Ivanu ali zamisli tako daš ime sportskom objektu po nekome, on sledeće godine padne na doping testu, prizna da se i ranije dopingovao, uzmu mu sve medalje, obruka i sebe i državu...
Cuj ove strucnjake koji kazu da Ivana nema rezultate
Dragane, ona je iz Zrenjanina.

Dragane, ona je iz Zrenjanina.
grujicd napisao:Malo je bez veze da se takve stvari imenuju po živim ljudima, ili bar po ljudima kojima još traje karijera. Ne pričam sad konkretno za Ivanu ali zamisli tako daš ime sportskom objektu po nekome, on sledeće godine padne na doping testu, prizna da se i ranije dopingovao, uzmu mu sve medalje, obruka i sebe i državu...
...ili se pojavi neki privatni video

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nego gde je taj video u kome podržava SNS?
Takođe se slažem da je glupo da halu nazovu po njoj ali ona nije o tome odlučivala i glupo je da odbije tu čast.
Takođe se slažem da je glupo da halu nazovu po njoj ali ona nije o tome odlučivala i glupo je da odbije tu čast.