Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Dobro veče

Post od Grujic »

grujicd napisao:Malo je bez veze da se takve stvari imenuju po živim ljudima, ili bar po ljudima kojima još traje karijera. Ne pričam sad konkretno za Ivanu ali zamisli tako daš ime sportskom objektu po nekome, on sledeće godine padne na doping testu, prizna da se i ranije dopingovao, uzmu mu sve medalje, obruka i sebe i državu...
Kao i za sve stvari tog tipa, potrebna je neka vremenska distanca za to

Sent from my HTC One using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ni ja nisam video taj spot s njom.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

aco bice da si u pravu... a zakleo bih se da joj znam burazera, ima ih po mitrovici spanovica :kezo:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ja ne znam sada jesam li ja pogresio, spot se vrti sto puta dnevno, Vucic se pojavljuje iza nekog drveta i prica nesto, bla bla bla, kako PRESKACEMO PREPREKE a u tom momentu se prikazuje ona kako preskace...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

I DS izbacio spot...

https://www.youtube.com/watch?v=Ro34F8yCkSM

A tu je i Lečić... Slika

Dovoljno da odbije glasače... Ali ni to nije bilo dosta, evo daje i objašnjenje otkud on u spotu... :kuku:

https://www.youtube.com/watch?v=kvQ4z3lomjU

Uber-ljiga od čoveka. :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ogi napisao:Ja ne znam sada jesam li ja pogresio, spot se vrti sto puta dnevno, Vucic se pojavljuje iza nekog drveta i prica nesto, bla bla bla, kako PRESKACEMO PREPREKE a u tom momentu se prikazuje ona kako preskace...
Pa daj da vidimo taj spot...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Meni ta ne lici na nju.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

AcaKayak napisao:Cuj ove strucnjake koji kazu da Ivana nema rezultate :kezo:

Dragane, ona je iz Zrenjanina.
Evo ja cu da ponovim da ona nema rezultate koji su dostojni da se postojeći stadion preimenuje u njeno ime.
A inače, da se razumemo, ne bi ona ostvarila ni te rezultate koje je postigla, da nije imala dobru zaledjinu. Pritom mislim na iznos celokupnog budžeta za atletski savez, njegovu raspodelu, ko su guzonje u savezu koji mirisu nju itd.a koliko su ostali morali da istrpe= ostali bez para. Posto si se bavio sportom, onda ti je jasno.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

:glavomuzid:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

member napisao:
AcaKayak napisao:Cuj ove strucnjake koji kazu da Ivana nema rezultate :kezo:

Dragane, ona je iz Zrenjanina.
Evo ja cu da ponovim da ona nema rezultate koji su dostojni da se postojeći stadion preimenuje u njeno ime.
A inače, da se razumemo, ne bi ona ostvarila ni te rezultate koje je postigla, da nije imala dobru zaledjinu. Pritom mislim na iznos celokupnog budžeta za atletski savez, njegovu raspodelu, ko su guzonje u savezu koji mirisu nju itd.a koliko su ostali morali da istrpe= ostali bez para. Posto si se bavio sportom, onda ti je jasno.
Primetio sam ja jos na terenu kako je ona sebicna, da li ste videli da nekada nekom doda, pomogne, asistira, samo se alavi, ko da drugi ne postoje na terenu :)
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ima ona skolu atletike, teretanu. Nije gola i bosa sigurno. A poznanik jedan me je molio da zaokruzim 'sta treba' i da slikam kao dokaz da sam stvarno zaokruzio. Sukurac, vise ni na molbe ne reagujem.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Member, lupetaš samo tako, da ne koristim grublje izraze.

Ne znam od svih stvari koje si napisao koja je gluplja, da li da joj pare pomaže da skače kao crnkinje iz Amerike, da li je neki guzonja iz saveza gura (upali ventilator pred njen skok), ti si odjednom stručnjak da kažeš kako dve bronze na prvenstvu sveta nisu ništa u sportu u kom na svetskom učestvuje 200 zemalja iz sveta.

Kao što si rekao, pošto sam se bavio sportom, individualnim sportom, sramno je to što pišeš.

Što se tiče toga šta ona ima ili nema, tako neko može da kaže i za mene da imam ko zna šta a 90% naših porodičnih prihoda ide od mog oca. Svakako da Ivana ima verovatno 10.000e mesečno od Najka, Red Bulla, premija, stipendija itd, ali to je sve zasluženo i nema veze s Vučićem, Dačićem, Tadićem ili nekim iz Atletskog saveza.

P.S. koji to naš atletičar/ka ispašta?
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Slozio bi se sa Acom.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Da li si ti uopšte pročitao moj post? Napisao sam da ona nema rezultate koji su dostojni da postojeći stadion preimenuje u njeno ime! Odatle je krenula sva prica. Boli me briga da li je kao klinika trčala bosa ili je imala milione-Ne brojim tudje pare. Ali dobro znam da su se pre nekoliko godina mnoge bitne face zauzele da je guraju na štetu ostalih atletičara, necu da imenujem i razvlačim ljude po forumima . I meni takve stvari veoma smetaju
Odgovori