Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od trojanac »

Ne dirajte mi Ivanu. Da je sreće pa da imamo još takvih sportista.

Slika

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Trojke bot! :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Za malu zemlju kakva smo mi i za broj stanovnika koji se bavi sportom Ivana je postigla neverovatan uspeh.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ogi napisao:Jadnica i ona, svi su oni jadnici, prodane duse, beskicmenjaci, ljudi bez morala. Oni da budu uzor deci ? Fuj.
Ogi pojasni molim te...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kokice:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Možda su je malo zloupotrebili za kampanju, ali moje lično mišljenje je da devojka nema nikakve veze sa politikom i ne treba je etiketirati na bilo koji način.

Dapače, i da je politčki aktvina, kao i Borković, ja bih to istolerisao. Politici svakako nije mesto na forumu, a političko opredeljenje je lična, intimna, privatna stvar. Svako ima pravo na svoje mišljenje, svoje interese i to je potpuno u redu. Ako je 50% ljudi glasalo za ovu vlast, ta vlast i treba da bude, to je demokratija. Slagao se, ne slagao se sa tim, moram da to poštujem ako hoću da živim ovde.

Nemojte više o politici, molim vas. Ima beskonačno mnogo zanimljivijih tema.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Slašem se u potpunosti. Samo na svakom koraku srećem ljude kao Ogi koji pljuju po svemu i svačemu, a veze o tome nemaju...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Hejt ima efekta dokle god se reaguje na njega. :) Pusti ga da hejtuje niz vetar i otićiće post u prošlost začas, pogotovo u ovoj temi.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Sad upravo cuo na Radio S da je dezinformacija da ceo stadion u ZR menja ime. Ne. Samo ce nova renovirana atletska staza dobiti ime Ivana Spanovic. Njoj ponudili, ona prihvatila. E to mi se svidja!
Sad javno da pojedem govna koja sam ovde izasrao. :)
chaslav
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2016, 00:54
Garaža: BMW 530 d E60

Post od chaslav »

Nije tacno da je 50% ljudi glasalo za ovu vlast vec 50 posto od onih sto su izasli a izaslo je malo preko 50 posto glasaca. Dakle, jasno je kolika je to podrska. Kamo srece da je glasanje obavezno i da je izlaznost 100 posto, to bi malo zalicilo na demokratiju.
Sto se tice javnih licnosti i politike, ne podrzavam javno eksponiranje jer se ozbiljno utice na, nazalost, preveliki broj hmm kako da kazem, neupucenih, da ne kazem neku tezu rec.
Borkovic je ispao ozbiljna gnjida a izjava kako je Vucic najinteligentniji covek koga je upoznao samo govori u prilog tome. Zao mi njegovih pravih prijatelja, kako li se osecaju kad ih je tako, slobodno mogu reci - ponizio jer nam je svima jasno ko je picousti.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Nisu ljudi ludi - i ti "prijatelji" znaju sa kim imaju posla.

Smejurija je najvise zato sto za Borkovica zna saka jada ljudi - vecini, pogotovo SNS-ovima, je on neki totalni levator i verovatno se pitaju ko je sad pa ovaj.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

nidza napisao:Svako ima pravo na svoje mišljenje, svoje interese i to je potpuno u redu.
Slažem se da svako ima pravo da bude gnjida ali isto tako i svako ima pravo da raspravlja o moralnim kvalitetima javnih ličnosti. Nije isto javno podržati neku partiju i aktivno se uključiti u rad sns-a u ovom trenutku.

Džaba nekoj javnoj ličnosti vrhunski rezultati u poslu kojim se bavi ako je npr. lopov, prevarant, nasilnik, pedofil, narkoman i sl.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Javne ličnosti, pogotovo sportisti i muzičari, šalju snažnu poruku omladini kojima su uzor.

U ovom slučaju, poruka je zastrašujuća:
- Lizanje anusa i prodaja vlastitog je OK , ako se ima dobit od toga. Moralna prostitucija...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Veljo za koga glasas? :D
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions: