nidza napisao:Možda su je malo zloupotrebili za kampanju, ali moje lično mišljenje je da devojka nema nikakve veze sa politikom i ne treba je etiketirati na bilo koji način.
Dapače, i da je politčki aktvina, kao i Borković, ja bih to istolerisao. Politici svakako nije mesto na forumu, a političko opredeljenje je lična, intimna, privatna stvar. Svako ima pravo na svoje mišljenje, svoje interese i to je potpuno u redu. Ako je 50% ljudi glasalo za ovu vlast, ta vlast i treba da bude, to je demokratija. Slagao se, ne slagao se sa tim, moram da to poštujem ako hoću da živim ovde.
Nemojte više o politici, molim vas. Ima beskonačno mnogo zanimljivijih tema.
Floyd napisao:
Džaba nekoj javnoj ličnosti vrhunski rezultati u poslu kojim se bavi ako je npr. lopov, prevarant, nasilnik, pedofil, narkoman, SNS-ovac
Realno, ne vidim poentu pisanja kaki nesto smara, pogotovo u offtopic temi.
Drugo, evo hocu i ja javno da kazem da ne podrzavam sta Borkovic radi. Bilo mi je ok da se stavi na listu jer znam dublju pricu, i da pretrpi/iscuti to, ali ovo sa spotom mi je totalno bezveze.
Pa tome i služi njegova kandidatura, kao i svaka kandidatura poznate ličnosti...da je odbio spot to bi bilo kao da je odbio kandidaturu pošto on neće biti poslanik.