Covek zna posao, ali ne treba ga velicati. Meni je ok uradio, uz jednu reklamaciju koju je ispravio, ali recimo kum i njegova dva drugara nisu toliko zadovoljni. Preko Alfista su ugovorili tri vezana termina za tri automobila i ima propusta... raznih... Verovatno je zurba ucinila svoje.
Nisam nikog velicao. Meni je bitno da se posao uradi kako treba i da se ispostuje dogovoreno. Ukoliko dodje do reklamacije da se ispostuje do kraja.
Meni je oba puta rekao, da slobodno dodjem ako nesto primetim
Za nikog drugog nisam cuo da radi bolje (barem u NS).
Nisam mislio na tebe, vec na njegovu reputaciju generalno. Pominje se cesto pa da kazem i neku negativnu, sto da ne. Jeste dobar, verovatno je i medju najboljima, normalan i korektan covek, ali ima propusta i on. Cisto da ljudi ne ocekuju cuda... Jako ime ne mora uvek da znaci da ce sve biti 100% kako treba, i obrnuto.
Zove me jutros moj vozac koji vozi peugeot expert. Auto je teretni, ima pregradu izmedju prednjih sedista i sanduka. Stakla su crna samo na sanduku, napred je cisto. I kaze mi zaustavio ga je pandur i hteo da ga iskljuci i skine tablice zbog tamnih stakala. Folije nismo stavljali nego smo ga kupili ovako. Moguce da su i fabricka. Nije mi jasno kako moze da iskljuci nekog ako napred stakla nisu dirana.
Zvao Laciku u ponedeljak i ubacio me u petak ujutro. Toliko o tome da je propao posao s folijama.
Jedino jos nisam nacisto da li da stavim foliju sa procentom zatamnjenja 95% pozadi i 80% napred, jer se bojim da ce se videti bas razlika izemdju njih, ili da svuda stavim isto tj. 95% na sva stakla? Zena ce voziti auto, pa se bojim da ce imati problem nocu pri voznji u rikverc, na parkinzima itd.