Mada sam primetio da dosta manje ljudi koristi takvu "pricu"

Klasično balkansko ponašanje...Markoni napisao:...sto kad neko rezervise levu traku i misli da ako ide maksimalnom dozvoljenom brzinom ne sme niko da ide brze od njega... Za takve bih voleo da imam "bull-bar"...
Tapatalk Post
Ima presretaca i na tom sprchu od autoputa?pedja napisao:Naravno, pretekao me je cim smo ih prosli. Naravno, na prvom narednom iskljucenju mu je crni passat uzimao meru
Ovo bi trebalo u auto-skoli da se uci. Normalno je da tako uradis isto kao sto je normalno da kazes "Izvolite" ili "Hvala". Kada bi svi bili takvi...NexT napisao: I kad napravim gresku ili se bezobrazno ubacim izvinim se, i obavezno se zahvalim sa sva 4 kad me neko pusti u njegovu traku u guzvi...
Pa i da jeste ne vidim nista lose u tome... Ako si ti jedan od onih koji vozi levom trakom po ogranicenju dok je srednja slobodna, i vidis da ti se priblizava auto u retrovizoru a ne nameravas da se sklonis u srednju traku onda me bas interesuje sta je u tom momentu u tvojoj glavi...?nixa napisao: Klasično balkansko ponašanje...
Au kako me ovo nervira. Jezim se takvih likova. Sto je najgore 90% vozaca u NS to radiMarkoni napisao:sto kad neko rezervise levu traku i misli da ako ide maksimalnom dozvoljenom brzinom ne sme niko da ide brze od njega... Za takve bih voleo da imam "bull-bar"...
Tapatalk Post
Bravo! Bas tako, ali oni bi da izigravaju policiju.Markoni napisao: Ako ja idem brze od ogranicenja, npr. 150 km/h, nije tvoje da me ogranicavas da to radim, vec postoje oni kojima je to posao. Moje je da platim kaznu ako sam prekoracio brzinu, ili da idem u zatvor, ili stagod... Ti ne znas koliko se meni i zbog cega zuri.