Dobro veče
Re: Dobro veče
Šta je napisao ljubomorni bot da znamo na šta da se osvrnemo?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma garant je nervozan jer je jutros dobio bajat sendvic 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Misliš na ovaj?Milos napisao:Pa sto si editovao post ?
samo polako napisao:Ja nisam pomenuo banovanje, to su tvoje reči!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ne mislim na onaj gde si rekao da sam ja donosio zakljucke na osnovu slika glasaca ?samo polako napisao:Misliš na ovaj?Milos napisao:Pa sto si editovao post ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Das Fanboy 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Dobro poznajem sadasnjeg gradonacelnika i mislim da je odlican. Igrali smo fudbal zajedno u mladjim danima i sve sto je do sada uradio, zaista je pohvalno...AcaKayak napisao:Nece sns pobediti u Sapcu, ne bi trebalo. Dobra je ekipa na vlasti
Sa druge strane sa hirurgom sam isao u skolu i on je dobar covek, drugar i sjajan hirurg. Sta mu je ova kandidatura i ovakvo blamiranje trebalo, ne znam...Sigurno cemo se sresti kad dodjem u Sabac, ali mi nikako ovo nije jasno...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
zex napisao:Dobro poznajem sadasnjeg gradonacelnika i mislim da je odlican. Igrali smo fudbal zajedno u mladjim danima i sve sto je do sada uradio, zaista je pohvalno...AcaKayak napisao:Nece sns pobediti u Sapcu, ne bi trebalo. Dobra je ekipa na vlasti
Sa druge strane sa hirurgom sam isao u skolu i on je dobar covek, drugar i sjajan hirurg. Sta mu je ova kandidatura i ovakvo blamiranje trebalo, ne znam...Sigurno cemo se sresti kad dodjem u Sabac, ali mi nikako ovo nije jasno...
Pa napio se čovek, ja ga razumem...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobio je + od mene.Day Walker napisao:Laki lvl moonru

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Milos napisao:Ne mislim na onaj gde si rekao da sam ja donosio zakljucke na osnovu slika glasaca ?samo polako napisao:Misliš na ovaj?Milos napisao:Pa sto si editovao post ?
Sad ako je AcaKayak zajeboa stvar ja ti se javno izvinjavam!AcaKayak napisao: Samo Polako, ok, moj stav je da su glasači SNS generalno intelektualno i obrazovno na najnižem nivou. Kačio je Miloš sliku prosečne strukture glasača. Sama politika snsa je takva da pogađa gluplji deo populacije i okrenuta je tome što narod bez ikakvih ambicija želi da čuje. Nije to ništa novo, isto radi i Tramp u Americi i super mu ide.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Poslednja izmena od Milos u 14 Apr 2016, 11:08, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ovu sliku? 

Ili ovu?

Ili ovu?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
http://www.youtube.com/watch?v=sNXrF-xWb2w
Nego reci Samopolako za koga da glasamo,trudis se,a svaki trud treba nagraditi.
Nego reci Samopolako za koga da glasamo,trudis se,a svaki trud treba nagraditi.